ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Srpanj 2020. 15:25

Znači dijete voli banane više nego mene, možda je do bodija😂
    Jutros sam joj iz fore dala bananu onako cijelu, nije znala šta će sa sobom od sreće, lizala i pokušavala odgristi, tj. pocucati 😂 na kraju sam joj kidala male komadiće i pojela je tako jedno četvrtinu.
    Prije sam joj napravila kašicu od tikvice, niti da bi. Dodala tu faking bananu koja je ostala, znači skoro cijelu, pojela kašicu od tikvice i banane apsolutno sve.  A osuđivala sam šogoricu kad je bebi davala oslić i bananu 😂😂😂

[/url

Taani
    14. Srpanj 2020. 15:53

Evo i nas... nesto mi mrsko bilo tipkati u zadnje vrijeme, ali sve redovito citam 😄.
    Jos smo kod mojih, kuca nam je baustela, majstori su super organizirani 🙄 pa naravno da ce sve trajati duplo dulje. Dobro nam je ovdje, meni lakse, al mm potrosio godisnji na radove, poceo jucer raditi pa poslje posla ide kuci, izludit ce kad tad...
    Probali smo tikvicu, krumpir, jabuku, krusku, palentui i onu neslavnu marelicu koju cemo nekada ponoviti.
    Krece se unazad, jucer se 3puta okrenuo s trbuha na leđa nakon mozda i 2 mjeseca.
    Sutra idemo na neku kontrolicu, nismo dugo.... 😒
    DeeSb, cestitke na krstenju 🤗 . I mi smo to odradili u nedjelju, samo kuma i fotograf baka i bas mi je lijepo bilo. Mali bio predivan ❤.
    Redfox, nas isto muce zubici. Bijeli mu se 6 komada vec skoro 3 mjeseca, intenzivno ga smeta preko 1,5 mjesec i nistaaa. Moram ga uspavljivati koliko bude nervozan, 2putje spavao na meni unazad 5 dana, sto nije od kad je bio mali maliiiii ❤.
    Petra, zao mi zbog curki, ali hrabro ce se on nositi s time 💪.
    Mrgud, moj je isto pravi sisavac. Maltene bi se sam posluzio da moze i isto krene dramiti ako se ne skinem u 6 sekundi.
    DeeDee sta te briga 🤣 nek dijete jede banane 🤗
    Previse mi je za zapamtiti, idem opet citati😆

mrgud_zg
    14. Srpanj 2020. 16:02

Ja svog iz milja zovem kanta za smece. Ne znam dal je bilo par dana u ovih mjesec kolko jede a da nije htio jest. A i vodu pije. I iz magicne nuk case i kljunasice. E nismo prokomentirale prosli tj bilo twistshake sude u kauflandu na popustu. Ja uzela tu kljunasicu i dude. Zao mi je kaj nisam zalihu duda napravila, slicne su ko mam
    Deedee nemoj jos odustat, isprobavaj jos hrane 😁
    Mikio ja mislim da je to faza,neemrw vise tolko jest poludit cu 😂🤦‍♀️ Eto ja prva sam govorila kak cu ukinut dojenjw a vec se vidim da dojim do skole 😂
    E a rekla sam vam kak nam rade plin u ulici, ugl danas mi dosli na red, jos sam cijelo jutro promenadu imala u kuci 🤦‍♀️

mala.le.90.
    14. Srpanj 2020. 16:06

Taani

Evo i nas… nesto mi mrsko bilo tipkati u zadnje vrijeme, ali sve redovito citam 😄.
    Jos smo kod mojih, kuca nam je baustela, majstori su super organizirani 🙄 pa naravno da ce sve trajati duplo dulje. Dobro nam je ovdje, meni lakse, al mm potrosio godisnji na radove, poceo jucer raditi pa poslje posla ide kuci, izludit ce kad tad…
    Probali smo tikvicu, krumpir, jabuku, krusku, palentui i onu neslavnu marelicu koju cemo nekada ponoviti.
    Krece se unazad, jucer se 3puta okrenuo s trbuha na leđa nakon mozda i 2 mjeseca.
    Sutra idemo na neku kontrolicu, nismo dugo…. 😒
    DeeSb, cestitke na krstenju 🤗 . I mi smo to odradili u nedjelju, samo kuma i fotograf baka i bas mi je lijepo bilo. Mali bio predivan ❤.
    Redfox, nas isto muce zubici. Bijeli mu se 6 komada vec skoro 3 mjeseca, intenzivno ga smeta preko 1,5 mjesec i nistaaa. Moram ga uspavljivati koliko bude nervozan, 2putje spavao na meni unazad 5 dana, sto nije od kad je bio mali maliiiii ❤.
    Petra, zao mi zbog curki, ali hrabro ce se on nositi s time 💪.
    Mrgud, moj je isto pravi sisavac. Maltene bi se sam posluzio da moze i isto krene dramiti ako se ne skinem u 6 sekundi.
    DeeDee sta te briga 🤣 nek dijete jede banane 🤗
    Previse mi je za zapamtiti, idem opet citati😆

Suosjecam to za zubice, sve ti je i kod nas tako. S tim da mene to uspavljivanje ubija u pojaaam...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    14. Srpanj 2020. 16:15

Ma mrgud naravno da hoću ali bilo mi žao bacit tikvicu pa eto, dodala bananu 😅
    Do sad je samo mrkvu, jabuku, bananu, tikvicu i rižu, valjda ćemo doći do još nečeg čemu se veseli kao banani 😁
    Sutra kruška 💪

[/url

ifkaminja
    14. Srpanj 2020. 16:40

DeeDee

Ma mrgud naravno da hoću ali bilo mi žao bacit tikvicu pa eto, dodala bananu 😅
    Do sad je samo mrkvu, jabuku, bananu, tikvicu i rižu, valjda ćemo doći do još nečeg čemu se veseli kao banani 😁
    Sutra kruška 💪

Probaj batat. Moja ga obožava. Mogu joj sve uvalit uz batat, i jedino batat pojede pošteno količinski. Sve ostalo, osim još banane, kruške i cikle, onak- proba, malo pojede, radi face ko da liže limun i nakon par žlica stisne ćube i nema šanse da pojede više od tih par žličica.

Lavice, drago mi je da su tvoji dobro, odnosno da ste svi dobro. 

To je sve kaj sam zapamtila od svega kaj sam pročitala.

Pitanjce. Jučer smo se vratili s mora, došli doma na ručak, i dala curki skuhano za nju- piletina, krumpir, mrkvica i korabica. "Pojela" je 2 žličice piletine i mrkvice. Dosta ksnije sam joj dala cicicu. I zaspala je. U jednom trenu se okrenula na trbuh. Digla glavu i ispovraćala se.
    Nakon toga je bila normalno vesela, aktivna, odspavala, ponovno cicala i nije povraćala. 
    Predvečer sam ju okupala i napravila joj rižine pahuljice (mjera nam je 90ml ad i 2 žlice pahuljica). Dakle, 3000 na sat mlatarala rukama, nogama, glavom i zijevala bržije nego ja stignem zagrabiti žličicom, i sve je pojela. Naravno, opet je povratila. Za taj put mislim da je do toga kaj nije bila na miru dok je jela. Mjerila temp- nema.
    Poslje je normalno cicala, i po noći isto i nije povraćala. Danas joj nisam davala nikakvu kašicu, nije povraćala ali bljucne  tu i tam. Temp nema, ponaša se normalno/3000 na sat.
    Ima li ko sličnog iskustva i zakaj bi to bilo? Kaj da radim? Planiram joj navečer dati opet pahuljice prije spavanja, naravno uz redovno cicanje.

PetraB
    14. Srpanj 2020. 16:44

E da... To sam htjela komentirat
    Sa J nismo imali problema s uvodjenjem namirnica. Covjek probao, jeo, nesto mu se vise svidjelo, nesto manje... I tamo oko prvog rockasa, dijete podemonilo... Znaci niti jedno jelo bez banane nije islo... Tako da su to znale bit kombinacije sarma+banana, bolonjez+banana, juha pileca+banana, cufte +banana... 🙄 Bome ga drzalo par mjeseci, uzas... Ali, kako doslo, tako proslo... 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    14. Srpanj 2020. 16:47

Ifkaminja mozda joj od voznje. Moji su obicno na dan putovanja ili puno manje jeli ili bljucali (ovisi u kojoj dobi su bili) 🤷🏻‍♀️
    Poprati danas pa ces vidjeti. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    14. Srpanj 2020. 17:11

PetraB

E da… To sam htjela komentirat
    Sa J nismo imali problema s uvodjenjem namirnica. Covjek probao, jeo, nesto mu se vise svidjelo, nesto manje… I tamo oko prvog rockasa, dijete podemonilo… Znaci niti jedno jelo bez banane nije islo… Tako da su to znale bit kombinacije sarma+banana, bolonjez+banana, juha pileca+banana, cufte +banana… 🙄 Bome ga drzalo par mjeseci, uzas… Ali, kako doslo, tako proslo…

Ahaha fakat se nadam da ćemo proći bez tih kombinacija ali šta se mora nije teško😅
    Ifkaminja, tnx, to mi je sad iduće u planu nakon kruške i krumpira

[/url

Angelly
    14. Srpanj 2020. 17:30

A cujte nasu kombinaciju danas - mrkva,celer,tikvica,kruska,sljiva i palenta :x u domacim kasicama grupu bi me odma blokali da ovo napisem 😂 a on pojeo 200g...i mogao je jos...😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.