ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Srpanj 2020. 11:38

Htjela jos napisat Mikio moja ako ju stavim spavat recimo oko 19.30-20 budi se 4 puta nocu za sisanje nzam zasto al me zaspe lijepo zato ju stavim kasnije. 
    Iiii ja imam dadilju - romba usisavac... M je fokusirano bez treptanja prakticki lezala na trbuhu u dnevnom i promatrala rombu kako usisava kuhinju i to 30 min. 

PetraB
    15. Srpanj 2020. 12:00

Prvo da vas nasmijem malo... Sad sam imala jaaakooo booolno skidanje gaca... Znate u kakvom sam stanju jutros... E pa sad idem na wc i sve zvijezde vidim jer... Wait for it... Nisam odlijepila onaj papir sa jebenih krilaca na ulosku 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Isuse i boze, idem se zavuc pod neki kamen i pricekat sutra. 
    Da, mikio, tak kak je Grizli rekla je bilo i kod nas. Probaj ju oko 7 pustit da odspava pol sata pa ju oko 10 stavi spavati. Mislim sorry, mozda si i probala al nisam upamtila 🙇‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    15. Srpanj 2020. 12:05

Yap, i kod nas isto Mikio, kao što Grizli i Petra kažu.
    Ahahaha a petraaaa ❤️

[/url

Simbalija
    15. Srpanj 2020. 12:13

Grizli kakva je roomba? Koju si nabavila? Već dugo gledam da si nabavim, htjela sam Xiaomi, ali svi hvale Roombu pa sad ne znam..
    Ja još nisam dobila mengu i nadam se da neću još 😁
    Curke mi na ovoj temi ispisale 1000stranica 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    15. Srpanj 2020. 12:14

Petraaa jao, čuvaj živce bit će bolje 😘

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    15. Srpanj 2020. 12:19

PetraB aaaauuuuuu... 
    Simbalija imam ju vec 4 godine i odusevljena sam. Jedina mana joj je sta dugo treba da usisa, al usisa bolje nego ja posebno tepihe. Iako moze cijeli stan odjednom ja vise volim prostor po prostor jer onda u ostatku stana mogu moraviti ne smata ona meni ni ja njoj. Redovito mjenjam filtere koje narucim sa ebaya ogorman paket koji kosta isto kao kod nas 1 komplet. Ja imam neku 780 pet ili tako nesto. Ta je kao za psece dlake pa super usisava i tepihe cupavce. A od danas je i nova dimenzija tako da ju volim jos vise. Ja isla krusku sprmeiti za kasicu a dama u njihaljci u dnevnom sad gledala rombu kako usisava i zaspala bez uspavljivanja, nosenja, pjevanja... Obozavam rombu,odsada putuje s nama ona a ne Ewan. 🤣

beba2025❤
    15. Srpanj 2020. 12:24

Grizli

PetraB aaaauuuuuu…
    Simbalija imam ju vec 4 godine i odusevljena sam. Jedina mana joj je sta dugo treba da usisa, al usisa bolje nego ja posebno tepihe. Iako moze cijeli stan odjednom ja vise volim prostor po prostor jer onda u ostatku stana mogu moraviti ne smata ona meni ni ja njoj. Redovito mjenjam filtere koje narucim sa ebaya ogorman paket koji kosta isto kao kod nas 1 komplet. Ja imam neku 780 pet ili tako nesto. Ta je kao za psece dlake pa super usisava i tepihe cupavce. A od danas je i nova dimenzija tako da ju volim jos vise. Ja isla krusku sprmeiti za kasicu a dama u njihaljci u dnevnom sad gledala rombu kako usisava i zaspala bez uspavljivanja, nosenja, pjevanja… Obozavam rombu,odsada putuje s nama ona a ne Ewan. 🤣

Hahaa,, super 🥰

• Bobica91
    15. Srpanj 2020. 12:53

Losa probala bih uvesti red znam ds njima to puno znaci ali je tesko bas evo sto su cure pisale. Ne jede uvijek isto nekad nece nekad oce nekad je spavao cijelu noc nekad hoc3 nakon 2 sata nekad nakon 3. I onda se sve to isporemeti. 
    Npr ja isto gledam neki red da je setnja u isto vrijeme i kasica i uspavljivanje popodnevno i vwcernje i kupanje. Ali evo jucer navecer u 20 je trljao oci zaspao je u 23:30. Znaci 3i po sata nisam mrdnula iz sobe i nosim i stavim u krevetic mrak malo svjetla duda sisa tjesilica plahtica mazenje.... on bi zaspao ali vidim muci se da ne zaspe. Pa ti zubi eto jucer niknuo jos jedan zubic to je sedmi po redu grizao je sve zivo i mene i igracke i tako. 
    Uglavnom vidim veselo je svima kako koji dan.

mrgud_zg
    15. Srpanj 2020. 13:09

Hvala svima za savjete za griz! ♥️ To je fkt nesto sto ne jedem i fkt nisam znala. 
    Vidim da se svi trudimo al uglavnom nemamo rutinu. Tj cini mi se da mi koje dojimo nemamo rutinu 🤦‍♀️  Mozda sam u krivu al imam takav dojam
    Petra vristim od smijeha 😂😂😂
    Grizli nisam ni ja dobila mengu jos. Nadam se da necu jos bar mj dana da izdrzim ljeto 🙊🤞
    Moje dijete danas jelo kvinoju, mrkvu i tikvicu. Pojeo 120 g, zaljevali smo vodom. Dobio kasu 2 sata nakon dojenja. Vec trljao oci. I idem ga uspavat i onda povlaci cicu. Nije ni cudo da je bombica 🐷.  
    Mikio otvoreno ti nudim da se pocnemo druzit nakon ljeta 😂. Ja imam 2 frendice paralelno na porodiljnom od kojih 1 istice godinu dana u 9 mj, a drugoj su se neke privatne stvari desilw pa nema vremena za druzenje, tak da ni ja nemam nikog 😂. Cuvat cemo si medusobno klince dok ova druga ode nes obavit 🙈 , pretpostavljam da korona i ovo stanje nebu proslo do jeseni 🙄

• Bobica91
    15. Srpanj 2020. 13:44

A Grizli ni ja jos nisam dobila, sve me strah da ne bude pravi potop kad dodje.
    Sluzbeno nisam dobila od 19.3 2019. A i poslije poroda ja se nacitala foruma kako treba kupit brdo ulozaka mrezastih gaca ovog onog ja ponijela u rodiliste pola kofera uloska. Ja uopce nakon poroda nisam krvarila nego 10 dan nakon bilo onako malo kao zadnji dan i nakon toga jos par dana. Ginekolog rekao da su me dobro ocistili pa zato nisam krvarila. 
    Mrgud da i meni se cini da dojene bebe imaju neki svoj ritam rade sve po svojoj volji 😂😂.
    Ja isto nemam nikog tko je rodio od frendica tj imam sve imaju vec djecu od 3 4 5 godina. Samo odmahuju i vicu da tek cu vidjet sto me ceka.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.