Evo i mene s hit pitanjem 🙈
Gdje stoji proso u trgovini? Jučer sam ga tražila kod riže ali ili nisam vidjela ili sam fulala ceo fudbal 🤣
U životu nisam probala ali mogle bi malo V i ja zamezit ovih dana 😁😁
[/url
Bobica tako sam i ja ponijela uložaka za cijelo selo a krvarila prvi dan jako, idućih deset lagano i onda smeđarenje za dnevni. Ali i ja sam jako puno krvarila na porodu, imala sam samo 15 šavova (5 svaki sloj) ali žena me šivala preko sat vremena koliko je toga izlazilo, to mi je bilo gore od samog poroda :S
[/url
Prijavljujem da nije povraćala više, ni temp nema. Jede super. Povremeno bljucne.
Mi smo baš bili na Murteru. Točnije, svake godine smo. Inače na Kosirini, a sad sa bebaćicom smo išli jedan dan u Plitku valu, ostale dane nije bilo za kupanje, puhalo je. Meni se sviđa Murter, mada nemrem sad baš reći kak je za bebe/djecu jer nisam imala do sad
Eh, da.. i prijavljujem kakanje dok leži na trbuhu. Već evo 5ti dan za redom
Ostalo nema niš novo. Nit se diže, nit puže, samo guzicu u zrak diže kad je na trbuhu ali mislim da nema pojma kaj da radi dalje. Ostalo vrijeme je ko vjeverica iz Ledenog doba. Hoće nekaj a nemre do toga.
Deedee ja proso, amaranth, kvinoju uvijek kupujem u tvornici zdrave hrane ili greencajgu il nekom ducanu toga tipa. Mislim da ima i u dmu
Ifka super da nema bljuvanja 👌. Moj isto cesto kaka na trbuhu 🙈
E ja sam danas sluzbeno spakirala casmatino 🤦♀️ Dala sam mu sansu 4 dana al on doslovno puze okolo njega i nece uzet ni jednu igracku 🙄. Sad bar ima 6 novih kvadrata parketa pa nek uziva 😁nadam se da ce opet doc vrijeme kad ce se htjet igrat na njemu
Ma imam i ja u dućanu ali sam zaboravila uzet jučer kad sam bila a tlaka mi samo za to u Ri🙈
Niš, popis za idući odlazak kad sam senilna..🙃
V je za sad na casmatinu ali zato jer nema toliko snage da zbriše 🙈 vrti se u krug u svim smjerovima, najsmješnija mi je kad uzme zalet i krene u rikverc pa se sama sebi čudi
[/url
Babylove pretpostavljam, izguglala sad. Nemam dm blizu pa rijetko idem i zaboravim da je babylove njihov :)
Baš bi mogla za vikend u nabavku. Ja sam bila u bipi uzela sve nešto od hippa kad je bila akcija.
E i još sam htjela pitat, jeste posebno uvodile pir i pšenicu? Mislim, pir je vrsta pšenice, onda se to gleda kao uvodena pšenica ili ne?
[/url
Babylove pretpostavljam, izguglala sad. Nemam dm blizu pa rijetko idem i zaboravim da je babylove njihov :)
Baš bi mogla za vikend u nabavku. Ja sam bila u bipi uzela sve nešto od hippa kad je bila akcija.
E i još sam htjela pitat, jeste posebno uvodile pir i pšenicu? Mislim, pir je vrsta pšenice, onda se to gleda kao uvodena pšenica ili ne?
DeeDee, ja uvijek sve novo uvodim posebno uz neku već uvedenu namirnicu, bez obzira da li je nešto poteklo od iste žitarice.. Možda ne treba tako, ali sam mirnija😊
1000 stranice🙈🙈🙈..
Ovo nam je 4.tema🙈🙈🙈 jel tako?😆😆
Koje smo mi lajone🤣🤣🤣🤪🤪🤪
I ja sam uzela os babylove 3 vrste zitarica al nikako dat...🤣🤣..
Mozda iduci tjedan...
Jer u tom slucaju bi izbacila jedan kruti obrok pa dala to umjesto njega? Ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji