Evo i mene s hit pitanjem đ
Gdje stoji proso u trgovini? JuÄer sam ga traĆŸila kod riĆŸe ali ili nisam vidjela ili sam fulala ceo fudbal đ€Ł
U ĆŸivotu nisam probala ali mogle bi malo V i ja zamezit ovih dana đđ

[/url
Bobica tako sam i ja ponijela uloĆŸaka za cijelo selo a krvarila prvi dan jako, iduÄih deset lagano i onda smeÄarenje za dnevni. Ali i ja sam jako puno krvarila na porodu, imala sam samo 15 ĆĄavova (5 svaki sloj) ali ĆŸena me ĆĄivala preko sat vremena koliko je toga izlazilo, to mi je bilo gore od samog poroda :S

[/url
Prijavljujem da nije povraÄala viĆĄe, ni temp nema. Jede super. Povremeno bljucne.
Mi smo baĆĄ bili na Murteru. ToÄnije, svake godine smo. InaÄe na Kosirini, a sad sa bebaÄicom smo iĆĄli jedan dan u Plitku valu, ostale dane nije bilo za kupanje, puhalo je. Meni se sviÄa Murter, mada nemrem sad baĆĄ reÄi kak je za bebe/djecu jer nisam imala do sadÂ
Eh, da.. i prijavljujem kakanje dok leĆŸi na trbuhu. VeÄ evo 5ti dan za redomÂ
Ostalo nema niĆĄ novo. Nit se diĆŸe, nit puĆŸe, samo guzicu u zrak diĆŸe kad je na trbuhu ali mislim da nema pojma kaj da radi dalje. Ostalo vrijeme je ko vjeverica iz Ledenog doba. HoÄe nekaj a nemre do toga.
Deedee ja proso, amaranth, kvinoju uvijek kupujem u tvornici zdrave hrane ili greencajgu il nekom ducanu toga tipa. Mislim da ima i u dmu
Ifka super da nema bljuvanja đ. Moj isto cesto kaka na trbuhu đ
E ja sam danas sluzbeno spakirala casmatino đ€Šââïž Dala sam mu sansu 4 dana al on doslovno puze okolo njega i nece uzet ni jednu igracku đ. Sad bar ima 6 novih kvadrata parketa pa nek uziva đnadam se da ce opet doc vrijeme kad ce se htjet igrat na njemu

Ma imam i ja u duÄanu ali sam zaboravila uzet juÄer kad sam bila a tlaka mi samo za to u Riđ
NiĆĄ, popis za iduÄi odlazak kad sam senilna..đ
V je za sad na casmatinu ali zato jer nema toliko snage da zbriĆĄe đ vrti se u krug u svim smjerovima, najsmjeĆĄnija mi je kad uzme zalet i krene u rikverc pa se sama sebi Äudi

[/url
Babylove pretpostavljam, izguglala sad. Nemam dm blizu pa rijetko idem i zaboravim da je babylove njihov :)
BaĆĄ bi mogla za vikend u nabavku. Ja sam bila u bipi uzela sve neĆĄto od hippa kad je bila akcija.
E i joĆĄ sam htjela pitat, jeste posebno uvodile pir i pĆĄenicu? Mislim, pir je vrsta pĆĄenice, onda se to gleda kao uvodena pĆĄenica ili ne?

[/url
Babylove pretpostavljam, izguglala sad. Nemam dm blizu pa rijetko idem i zaboravim da je babylove njihov :)
BaĆĄ bi mogla za vikend u nabavku. Ja sam bila u bipi uzela sve neĆĄto od hippa kad je bila akcija.
E i joĆĄ sam htjela pitat, jeste posebno uvodile pir i pĆĄenicu? Mislim, pir je vrsta pĆĄenice, onda se to gleda kao uvodena pĆĄenica ili ne?
DeeDee, ja uvijek sve novo uvodim posebno uz neku veÄ uvedenu namirnicu, bez obzira da li je neĆĄto poteklo od iste ĆŸitarice.. MoĆŸda ne treba tako, ali sam mirnijađ
1000 straniceđđđ..
Ovo nam je 4.temađđđ jel tako?đđ
Koje smo mi lajoneđ€Łđ€Łđ€Łđ€Șđ€Șđ€Ș
I ja sam uzela os babylove 3 vrste zitarica al nikako dat...đ€Łđ€Ł..
Mozda iduci tjedan...
Jer u tom slucaju bi izbacila jedan kruti obrok pa dala to umjesto njega? Ili ne?Â

ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji