ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Srpanj 2020. 18:23

Angelly e to će bit zanimljivi 💩🙈
    LoSa ti miješaj s tikvicama kad ne bude htio nešto 🤣

[/url

Grizli
    14. Srpanj 2020. 18:54

Ocito Gobac pjeva onda za ovu grupu pjesmu Banana... 😂🍌
    Moja danas imala palentu + tikvicu + mrkvu. Namjerno napravila sve što voli ali je pojela jedva 30 gr. 🤔 Zanimljivo PetraB ovo za putovanje al tocno razumim djecu. Probat cu sutra nabaviti domace šljive pa da to probam. Ovih dana vrtimo sto je do sad probala u nadi da ce krenut kolicinski vise jesti. Vagala ju danas i ona svali podoj uzme 60-65 ml nakon toga nece. Tako da nije ni cudo da ne dobiva bas. Komplicirana za jest na mater. 
    Angelly meni u uputama od patronazne stoji da se miješa max 4 stvari u kasicu s time da se ulje ne ubraja u to.

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 20:09

Moja beba se posjela🤩🥰samo sekundu sam se okrenula i vidim, ona sjedi ko velika😄sad ju molim da ponovi, ali nece🤭
    Mrgud_zg,, da, išli smo jučer, ali vi ste već bili otisli😄
    Moja isto voli samo bananu i tikvicu, ostalo ništa.. Ali, bude.. ima vremena ☺️
    Mrgud_zg, nadam se da je sad ok.. Vjerojatno je od cjepiva.. Moja je isto imala 37,5.. Nadam se da neće više rasti,, držite se🥰

Simbalija
    14. Srpanj 2020. 21:39

Beba2019 bravo za malu sjedilicu!! 
    DeeDee i mi smo imali kombinaciju oslić i bananu, samo moja čak ne voli zgnječenu bananu nego moraju biti komadići..čudo s njom.
    Danas je jela palentu sa marelicom, breskvom i kruškom, ta kombinacija je i meni fina, morat ću idući put malo više napraviti :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 21:45

miki0

beba2019

Moja beba se posjela🤩🥰samo sekundu sam se okrenula i vidim, ona sjedi ko velika😄sad ju molim da ponovi, ali nece🤭
    Mrgud_zg,, da, išli smo jučer, ali vi ste već bili otisli😄
    Moja isto voli samo bananu i tikvicu, ostalo ništa.. Ali, bude.. ima vremena ☺️
    Mrgud_zg, nadam se da je sad ok.. Vjerojatno je od cjepiva.. Moja je isto imala 37,5.. Nadam se da neće više rasti,, držite se🥰

Bravo beba!! 🥳
    Moja je vec par dana u ozbiljnoj pozi vrtnog patuljka al se ne usudi pustit ruku. 🙈

Sad će i Nina, ona je mladja🥰.. Iako, nije ni za što žurba, ali super je kad sjedi beba, lakše je za papicu i kupanje, a i igra se 🤩🤩

Simbalija
    14. Srpanj 2020. 22:00

Sad sam čitala jesenske.. majko mila. Naša teta Jasna je zakon, tamo su samo neke ženske u PMS-u. Grozno i za čitati.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Red Fox
    14. Srpanj 2020. 22:07

Ja dosla sa beauty tretmana, ovaj lash lift je predobra stvar, jos za nekoga ko ima gusce trepavice mislim da uopce ne treba sminku.
    Ja jos nisam dala palentu, dali ste mi ideju.
    Mikio ja isto ne uvodim vise od tri dana, al jaje budem ili tak nekaj kak kazes da je potencijalni alergen.
    Ja isto citala jesenske, bas pravi skandal. Ne znam kaj se desilo, al me sad bas zanima ko je bio s cijim muzem 😂meni to sve djeluje ko da se bas znaju 😂
    Beba super za sjedenje🥰 ja to jedva cekam da ga mogu kupati kak spada, ovak mu je kadica malo naknap i prska vodu svuda po kuhinji di ga kupamo jer nemamo mjesta u kupaoni. Ovak kad se posjedne stavit cu kadicu u tus kabinu i nek prska kolko hoce

DeeSB
    14. Srpanj 2020. 22:43

Hvala cure... Tanni i vama cestitke na krstenju.
    Kod nas jos uvijek faza budjenja po noci jer se sefica stalno vrti pa zapne ili se okrene na trbuh pa se ne moze namjestiti. Zaspem tek pred jutro i onda u snu ugasim muzev alarm dok on ni ne skuzi. Sva sreca pa ih ima nekoliko inace ne znam kad bi stigao na posao. Naravno da se ja ni ne sjecam da sam ga ugasila 🤣🤣
    -
    Cure koje dajete AD a bebice imaju vise od 6 mj...jeste jos uvijek na jedinici ili ste presle na dvojku?
    Mi smo na 4 bocice po 180 i jedan kruti obrok..s tim da ako joj se ne svidi pa malo pojede onda dodam jos jednu 120 ili 150...ovisi koliko je pojela. 
    -
    I ja jedca cekam da se posjedne da moze u hranilicu i za kupanje jer isto imamo poplavu svaki put 😂

L 💛

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 22:50

Cure, čestitke na krštenju bebica🥰🥰🥰🥰
    DeeDee, opet normalno sisa bebica, znači, definitivno je problem menga, doslovno izludim tih par dana😄
    DeeSb, ja ne dajem još AD, ali sam kupila dvojku, kad mi zatreba.
    Mom i Mrgud_zg, jesu bebice ok? Prošla pov. temp.? 

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 22:53

Red Fox

Ja dosla sa beauty tretmana, ovaj lash lift je predobra stvar, jos za nekoga ko ima gusce trepavice mislim da uopce ne treba sminku.
    Ja jos nisam dala palentu, dali ste mi ideju.
    Mikioja isto ne uvodim vise od tri dana, al jaje budem ili tak nekaj kak kazes da je potencijalni alergen.
    Ja isto citala jesenske, bas pravi skandal. Ne znam kaj se desilo, al me sad bas zanima ko je bio s cijim muzem 😂meni to sve djeluje ko da se bas znaju 😂
    Beba super za sjedenje🥰 ja to jedva cekam da ga mogu kupati kak spada, ovak mu je kadica malo naknap i prska vodu svuda po kuhinji di ga kupamo jer nemamo mjesta u kupaoni. Ovak kad se posjedne stavit cu kadicu u tus kabinu i nek prska kolko hoce

Pa, da, najgore mi je kad se odbacuje nogicama, pa strahujem hoće li se lupiti u glavu.
    Ja isto jedva čekam da se brćka i prska😄😄🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.