Bobice, i ja sam tako zimi nosila rezervne dekice😁😁
Grizli, lajkam Murter
Mikio, jesi li probala s kratkim drijemanjem u 7?
Mom, da ubacis te zitarice u vocni obrok?
Veeečeeer😘
Mare, pocela sam prije 3 dana s mesom. Skuhala telecu koljenicu sa krumpirom, tikvicom i mrkvom. Prvi dan meso zblendala s krumpirom, a ostatak podijelila u aventove vrecice za smrzavanje mlijeka i u zamrzivac.
Rizine pahuljice jos nisam kupila. Uvela sam rizu. Ali ne svida mi se kako se zblenda.
A kakav ti bude krompir kad ga zblendaš? Meni je neka bljaki tekstura možda ga bolje vilicom gnječiti?
Isto me zanima što i kako s mesom, još ništa nisam uvela jedino oslića od ribe. Jel se blenda meso?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa sad sam pročitala tvoj post, znači ipak se meso blenda. Probam ovih dana 😊
--
Lavice znam za par primjera gdje su isto bili grozni u cijeloj toj korona predstavi. Glavno da su svih zastrašili, a u stvarnom životu stvari uopće ne funkcioniraju kako su oni zamislili. Jadni mi svi skupa.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa hvala na objasnjenju...opravdala bi se da sam plavusa al ipak nisam🙈🙈🙈znaci jednostavno glupa🤣🤣🤣🤣...
Tanni po tim komentarima rekla bi da je moja kod iste dr isla na uzv kukova...kako je plakala nesto sam prokomentirala kako ce tek biti kad se bude cijepila a ona ce meni "da, nitko se ne bi ponudio da njega bodu umjesto bebe"...mislim si wtf..ta valjda svakom mora nesto reci.
-
Mikio jesi pokusala pustit da odspava tako oko 7? Moja cesto zna od 7 do 8 spavati i onda je okupamo i bocica i opet zaspe oko 9, pola 10. Cak zapravo i bolje nego kad bude preumorna.
-
Lavice drago mi je da su ti roditelji dobro.
L 💛
Ja vam mašem s brda
Lavice super za roditelje
Ja ne blendam ništa, zgnječim vilicom, meso ako mi ostanu preveliki komadići još usitnim nožem.
Ja sam za papuk uzela tri kupovne kašice šljive, miješala je sa zobenim i bananama ali jeo je i onako cijelu. A prijavljujem i prvi junk food- na obiteljskom okupljanju ujna mu dala lino kukuruzni flips dok sam ja ručala u drugoj prostoriji. Nema soli, šećera itd, ali ja mu to svejedno ne bih dala ali ajde, evo ziv je
[iimg]
Vecer curke🙂
Taani odmah mi je zivac skocio🙄 Cemu, ali cemu komentari? Suti i pregledaj dijete.. ovo malo sto smo bili kod pedijatrice mi se sve zgadilo. Odnos mama-doktor, jel.
.
Sto se maski tice, slazem se s vama. Ne znas vise tko pije tko placa. Dok nije bila obavezna nisam ju nosila, sada nosim.
.
Lavice drago mi je da ste sada svi dobro 🙃 a selo ce uvijek pricati, ah...
.
Mikio dizem ti spomenik🥺 svaka ti cast sto ostajes normalna pored svega... Petra, takodjer!
.
Kod nas je sve okej. Danas sam imala sta vidjeti kad sam joj pogledala dal je mozda izbio zubic i jee😍👏 zabijelilo se, sad ce krenuti skroz van. Moram se opremiti gelom i odosmo u sub na more🥳
Zaboravila sam.
Elin ide spavati u 21.30-22 i spava do 4-5. Probala sam ju prije stavljati ali onda se budi u 2🙄 a ovako bez problema izdrzi pa mi je to ok. Imamo ritam.
Dakle ja ne znam kaj nju muci... Nadala sam se nocas spavanju al izgleda da ne budemo bas. Budi se svako malo, cendra, place, ne zna ni sama kaj hoce. Taman utonem u san, evo je. 😓 Dobro je samo kaj Vesnu ne budi, bar za sada. I opet moram s tamponom spavat jer uz skakanje svako malo zbog K ne mogu drugacije. A ne mogu bas ni na wc svako malo jer ak pocne vristat, moram biti tu. A naravno danas potop. 🤦🏻♀️
Lavice jako mi je drago da je sve ok. Vjerujem da vam je svima sada lakse a za komentare 🤮. Nadam se da treninzi pomazu 😘
Taani pa wtf? Koja glupaca! Sto volim kada melju, samo da melju 🤦🏻♀️.
Cure, svima zelim mirnu noc 😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Ajme taani, tlak na 200 odmah 😅😅😅
Lavice supeeeer za roditelje ☺️
Jesi prebacila malog u sobu?
.
Evo V odspavala od 19 do 21:30 i onda od 22 do 3:40 i čini mi se da je već zaspala 🤞
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji