ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    14. Srpanj 2020. 08:30

Jutro. I i mi imamo bodice sa banana i rompere samo njih i vrtimo. 
    Jao Mikio ja bi se srusila u komu da sam tako budna cijelu noc. Iako i moj ima faze npr jucer je bio budan 2 i po sata igrao se puzao ali to sve moj muz odradio sa njim ja sam spavala. Od 4 do 6 i po. Nekad ga u 3 ulovi pa se igra. 
    PetraB neznam o cemu se tocno radi nadam se nis strasno. 
    Cure kojima su se bebe vec na noge digle bravo. 
    Nego da pitam jel ima ovdje beba koje puzu naprijed ili to dodje kasnije. Moj je poceo onako kao sklekove radit odgmize u sek sli sve u rikverc. Npr sa ledja ae baci na trbuh i ode ali unazad. 

DeeDee
    14. Srpanj 2020. 08:35

Sve bebe su nam u bananici 😁
    LoSa vjerujem da bi čula da se budi, šuti i spavaj 😉
    moja već sigurno dva tjedna ima ta dva tri noćna buđenja, baš me zanima ako će se vratiti na maratonsko spavanje. Ali počela je po danu spavat tako da nije ni za očekivati..

[/url

MaRe
    14. Srpanj 2020. 09:17

Deedee mislim da im je to faza...ak se sjećaš prije par tjedana sam i ja sizila jer se budio cijelu noc...trajalo je nekih 2 tjedna i vratio se nazad normalnom spavanju...evo sad smo se probudili 🙂
    Bobice mislim da sve tako unazad krenu dok ne skuze kako pomjeriti ruke da krenu naprijed...i moj samo u rikverc ide.

Red Fox
    14. Srpanj 2020. 09:22

Svi u banani osim nas 😭😂 losa ja se isto ponekad pitam jel on stvarno spava ili ga ne cujem, danas od 21 do 4, pa klopa i nastavio je do 8.
    Bobica moj je tak isao al je trajalo par dana i onda je krenuo unaprijed.

Simbalija
    14. Srpanj 2020. 09:24

Ja sam nećaku kupila taj body na bananice, on je dva mjeseca mlađi od moje G 😊
    --
    Opet se probudila sto puta jer je prdila, da nije od žutanjka? Meni isto teško padne kuhano jaje.. Bo. Kakala je normalno pa nije to.
    --
    Veselim se sistematskom jer dugo nismo bili, bila je bucko baš jaaako, sad se istopila, još joj je ostao onako pivski trbuh kad sjedi. Ja sam je jučer pokušala mjeriti, ali ne da i imamo onu staru vagu pa ne pokazuje najbolje. Ima oko 72cm, 9kg. Možda čak i manje kila, a na zadnjem pregledu sa 5mj i tjedan je imala 8060g. Brine me dobiva li dosta.
    --
    Reserved drago mi je da si se javila! I da mali super napreduje!!
    Bobica moja isto puže u rikverc, ništa naprijed niti se ne trudi 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

PetraB
    14. Srpanj 2020. 09:45

Losa tak se i ja znam pitat jesu stvarno spavale ili su samo odustale kad ja nisam reagirala 😅🙈 kako god, dobro je 😊
    Beba imaju manjak jednog enzima. Tj, jetra ga ne otpusta iz stanica, pa to nakupljanje razara stanice jetre, a kako ga ima manje u krvotoku, a on je bitan za obranu kod respiratornih infekcija jer signalizira kada treba stati sa obranom (kada se dodje do zdravih stanica), prilikom takvih infekcija dolazi do pojacane razgradnje zdravog tkiva. Tako da u ovoj dobi je u obliku bolesti jetre, a kasnije problemi sa plucima najcesce. Malac je super, on za sada nema nikakve posljedice, jetra jos uvijek super funkcionira i nadam se da ce tako ostati. A nadam se da ce i curke tako. Lijeka nema, samo redovito kontroliramo jetrene probe i protrombinsko vrijeme uz uzv jetre. Dodatno se cijepe protiv gripe (i svi mi u kuci) i treba paziti da se jaca disni sustav... Sport, ne smiju nikada pusiti i piti, niti nema pusenja kraj njih naravno. I tak... Losa tocno kako si napisala, sad barem sve znamo jer smo to prosli vec. Al nekak sam se nadala da ce izbjeci to. Jos cekam Vesnin nalaz za trombofiliju samo, Karmen ima dvije mutacije, Vesna isto za sada, sad cekam ostatak. Jbg, rekli smo kad im vec genetski materijal smo prenijeli los, ajmo bar kucu napraviti dobru do kraja pa da im to ostavimo 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    14. Srpanj 2020. 10:08

Petra  zao mi je da i cure imaju to...al bit ce to ok....
    Nisam citala jesenske moram danas nac vremena...
    Ni mi nemamo banana bodi i neznam kako izgleda🙈🙈

Grizli
    14. Srpanj 2020. 10:15

Heej.... Kod nas isto bila neka cudna noc... Budila sa 3 puta sta je cudno, al takva je zadnjih 10-tak dana nema ni ona vise onih maratonskih spavanja a valjda bude opet nadam se da je sve samo faza. 
    Citam o vašim kolicinama hrane koju klinci pojedu i prirastu i hvata me zabrinutost i ne znam sto raditi... Moja M je dobila jedva nategnutih 200 gr u 20 dana. Ona obicno ide jedan dan 100 gr gorr i onda 3 dana gubi i 3-6 dana stagnira. Nekako napredovati u sirinu. Imam osjacaj da zadnjih dana cak i u duzini stagnira sad je vec duze na 68 cm. Znam da sad sporije ide to, ona je uzasno aktivna beba al opet mi se sce to cini malo. Jos kad vidim kako nabrzinu posisa (5-8 min), ad neće ni cut, semolinu popljuje ko da sam joj govno dala, kasice max da ne ispovraca sve je 60 gr., na jedvite jade ju doslovno natjeram da sisa 6-7 puta. Vodu joj dam na kljunasicu rijetko radije joj ponudim da sisa kad je zedna da ni ne tanka trbuh sa vodom.
    U ponedjeljak idemo kod pedi i jako me zanima sto ce rec. 

Grizli
    14. Srpanj 2020. 10:17

Banana bodij sam dobila iz c&a, rompere imamo iz lidla tako da smo i mi banane. 
    PetraB zao minje da curke imaju sto i J... Al nadam se da ce biti sve ok i da ce dobro se nositi s time kao i on. 

Lavica27
    14. Srpanj 2020. 10:17

Joj Petra jako mi je zao :( Sjecas se da su i mog N na to testirali dok je bio na neonatologiji... ali kolko kuzimntvoje cure dobro napreduju? Jer mi smo kod dr. Vukovica,i bas mi je rekao da on naizgled moze reci kome jetra steka od beba a kome be,nema veze s npr.zutilom. 
    .
    Bez obzira sto nema s jetrom problema vidim da je respiratorno u banani s imunitetom.
    .
    Spiking of bananas 🤣imamo i mi taj romper,68 mu je najtaman sad!
    .
    Ja nisam skuzila za Grizli sto je bilo s necakom??
    .
    Bebica ne bi se slozila s tobom, ova Jasna je mlatila praznu slamu,a na jesenskima je zenska iskoristila sta je zna imenom i detaljima iz privatnog zivota i rekla da bi je mogla nekoj sluzbi prijaviti. Sve pet al nikad neznas koja ludjakinja je s druge strane. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.