ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Srpanj 2020. 23:01

Moja nema vise temp al uzasno slabo jede...sad cu joj uvalit obrok pa da bar pojede 5 obroka inace jefe 6🥴🥴...bas place i razdrazljiva je...😖😖

Lavica27
    13. Srpanj 2020. 23:21

Hej cure...mi danas imali izlet na Rebro. Tj redovna kontrola kod gastrica, u 11. Dodjem i izdrami mi sestra sta nismo do 9 dosli za vadjenje krvi ja joj kazrm pa na papir ste napisali 11. I nista izvadi mu krv (iz glave😏) i kaze dodjite iza 14h. Tlak mi je na 800 skocio. A mala i muz u autu... Najbitnije je da su jetreni napokon u redu i na kraju cijela frka oko jetre je bila zbog kombinacije antb koje je primao prvih mj dana. Hvala Bogu. I vise nemoramo gastricu,napokon! Kaze sestra da nije ni zaplakao kod vadjenja (poslali su me van ne znam zasto)...
     .
    Zas sam ja mislila da zumanjak ide s 9 mj🤔
    .
    Reserved svaka ti cast,ja se nisam okrenula pola godine he proslo a kamoli uzivala u porodiljnom😔
     .
    Moj pije cca 700ml mlijeka i jedan kruti obrok. Nekad mu ponudim poslije nekad ne. Za AD prokuhavam vodu, na kljunasicu dajem filtirranu. Ima 7600 i 67 cm.

Ostalo sam zaboravila🙄

Red Fox
    13. Srpanj 2020. 23:29

Miko to mi je bolna tocka, nema ga 😂 muz tvrdi sa sam ga izmislila i da nije ni postojao 😂😂😂🤦🏼‍♀️ Uzalud mu objasnjavam da su bili u paru (imamo tamnoplavi prugastu, sivi s majmunom i smike like banana). Ja ne nudim bas tri dana za redom, al zutanjak npr.budem.
    Kad dajete breskve, jel ih kuhate ili?

beba2025❤
    13. Srpanj 2020. 23:37

Bože,,,,, bas sam se potrudila se svakoj obratiti napokon i to fino sa boldanim nadimcima, jer ja uvijek sve na brzinu i ofrlje napišem... I glupi novi mob, nisam naviknula na nevidljivu tipku, sve mi obriše😭

Ne mogu ispočetka sve. 
    Mrgud_zg, jel beba ok?
    Moja je zasada ok, plače samo kad joj mijenjam frescopad, valjda joj je prehladno. 
    Ima 8,300kg i 68cm🥰
    Mom i Lavica, nadam se da su ok sada. 

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 00:47

miki0

Red fox moja trenutno ima tamnoplavi i smile like banana 🤭 mpja mama je kuoila valjda sve kombinacije i muske i zenske kad je bilo 😅
    Mi smo sad 3 dana breskvu uvodili, ogulila koru i kratko na pari prokuhala, brzo je gotovo bilo.
    Beba bravo!! Drzim fige da nebude reakcije! Bome velika beba ☺️
    Mi jos ne spavamo kao sto vidite 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ cica svakih sat vremena. Ranit cu se 😵😵😵

Izgleda ko buhtlica🥰hvala ti, nadam se da nece☺️
    Moja spava, a ja umjesto da spavam, išla čitati jesenske, da vidim šta se dogadja😂ništa spektakularno..bar meni, totalno nezanimljivo i bezveze. Naša Jasna, kad prodrma forum, tresu se sve teme😂tamo nešto slabo🤭
    Btw. Grizli, citaj od 412str.😂ali, kažem.. ništa pretjerano zabavno.
    Nina, aj na spavanje 😄😄😄😄😄

PetraB
    14. Srpanj 2020. 00:54

Evo mene da mikio imas drustvo 🤭
    Cure zaspale normalno al ja ne mogu na vrijeme u krevet pa to je strasno... I onda naravno ujutro ne funkcioniram (jos pogotovo ak cemo se cure i ja dodavati s dudama ili ako cu morati spavati s rukama u kindacima, e to je scena za opisat 🤦🏻‍♀️) i svaki put pomislim e danas cu s njima ic spavat... I tak... Jos nisam niyi jednu noc isla s njima spavati 🙈
    Uglavnom... 
    Stitnjaca... Da... Meni hormoni bili sad uredni ali zbog onih antitijela moram svaka 4 mjeseca kontrolirat, pa cemo vidjeti dalje. 
    Lavice bravo za gastrica 🎉💪🏼🎉💪🏼❤️❤️
    Mi smo na zalost danas dobili nalaze genetskog testiranja cura i na zalost rebro i gastric su nam frendici iducih godina. I one imaju onu genetsku bolest kao i Juraj... 😒
    Reserved drago mi je da si se javila i bravo za naprednog bebaca, stvarno posebna generacija.
    DeeSB super za krstitke, bravo.
    K vragu zaboravih ostalo 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    14. Srpanj 2020. 03:37

I moja je upravo u smile Like banana tamno plavom😁😁😁😁
    A neki dan umrla od smijeha jer je bila u onom na banane i sreli frenda u šetnji i kaže joj on mrtav hladan: "joj mala, ti si stvarno u bananici" 😂😂😂😂
    Lavice supeeeer da ste gotovi s tim i da je problem ipak bio samo u antibioticima. Petra žao mi je 😏 Mikio nadam se da je Nina odlučila odmoriti ipak
    Vita je spavala do 3, počela se budit, u 3:10 histerično najglasnije ikad vrištanje dok nije ispraznila bočicu, nije ni otvorila oči, valjda ni skužila da je presvlačim, niti da je bila na prematalici pa opet u krevetu, sa zadnjim gutljajem nastavila spavat 🤷

[/url

DeeDee
    14. Srpanj 2020. 07:05

Evo mi imali hranjenje i presvlačenje i ja se razbudila pa joj sve nešto pričam, a gospođa se pokrila po glavi i čeka da odustanem valjda 😂😂😂😂
    Otkrit ću je, samo da se prestanem smijati 😁

[/url

PetraB
    14. Srpanj 2020. 07:22

DeeDee 🤣🤣🤣... A sad ti nemoj odustat 😅
    Mikio nadam se da je N ipak odustala brzo i bar malo spavala.
    Nasa noc standard al kak sam kasno legla, nije mi doata 🙈

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    14. Srpanj 2020. 08:22

Petra, ne znam da li si pisala već.. Ako nisi, nije da ispitujem.. Nego, kakvu genetski bolest? Ak piše, da se vratim da pročitam. Nadam se da nije ništa strašno ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.