Moja nema vise temp al uzasno slabo jede...sad cu joj uvalit obrok pa da bar pojede 5 obroka inace jefe 6🥴🥴...bas place i razdrazljiva je...😖😖
Hej cure...mi danas imali izlet na Rebro. Tj redovna kontrola kod gastrica, u 11. Dodjem i izdrami mi sestra sta nismo do 9 dosli za vadjenje krvi ja joj kazrm pa na papir ste napisali 11. I nista izvadi mu krv (iz glave😏) i kaze dodjite iza 14h. Tlak mi je na 800 skocio. A mala i muz u autu... Najbitnije je da su jetreni napokon u redu i na kraju cijela frka oko jetre je bila zbog kombinacije antb koje je primao prvih mj dana. Hvala Bogu. I vise nemoramo gastricu,napokon! Kaze sestra da nije ni zaplakao kod vadjenja (poslali su me van ne znam zasto)...
.
Zas sam ja mislila da zumanjak ide s 9 mj🤔
.
Reserved svaka ti cast,ja se nisam okrenula pola godine he proslo a kamoli uzivala u porodiljnom😔
.
Moj pije cca 700ml mlijeka i jedan kruti obrok. Nekad mu ponudim poslije nekad ne. Za AD prokuhavam vodu, na kljunasicu dajem filtirranu. Ima 7600 i 67 cm.
Ostalo sam zaboravila🙄
Miko to mi je bolna tocka, nema ga 😂 muz tvrdi sa sam ga izmislila i da nije ni postojao 😂😂😂🤦🏼♀️ Uzalud mu objasnjavam da su bili u paru (imamo tamnoplavi prugastu, sivi s majmunom i smike like banana). Ja ne nudim bas tri dana za redom, al zutanjak npr.budem.
Kad dajete breskve, jel ih kuhate ili?
Bože,,,,, bas sam se potrudila se svakoj obratiti napokon i to fino sa boldanim nadimcima, jer ja uvijek sve na brzinu i ofrlje napišem... I glupi novi mob, nisam naviknula na nevidljivu tipku, sve mi obriše😭
Ne mogu ispočetka sve.
Mrgud_zg, jel beba ok?
Moja je zasada ok, plače samo kad joj mijenjam frescopad, valjda joj je prehladno.
Ima 8,300kg i 68cm🥰
Mom i Lavica, nadam se da su ok sada.
Red fox moja trenutno ima tamnoplavi i smile like banana 🤭 mpja mama je kuoila valjda sve kombinacije i muske i zenske kad je bilo 😅
Mi smo sad 3 dana breskvu uvodili, ogulila koru i kratko na pari prokuhala, brzo je gotovo bilo.
Beba bravo!! Drzim fige da nebude reakcije! Bome velika beba ☺️
Mi jos ne spavamo kao sto vidite 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ cica svakih sat vremena. Ranit cu se 😵😵😵
Izgleda ko buhtlica🥰hvala ti, nadam se da nece☺️
Moja spava, a ja umjesto da spavam, išla čitati jesenske, da vidim šta se dogadja😂ništa spektakularno..bar meni, totalno nezanimljivo i bezveze. Naša Jasna, kad prodrma forum, tresu se sve teme😂tamo nešto slabo🤭
Btw. Grizli, citaj od 412str.😂ali, kažem.. ništa pretjerano zabavno.
Nina, aj na spavanje 😄😄😄😄😄
Evo mene da mikio imas drustvo 🤭
Cure zaspale normalno al ja ne mogu na vrijeme u krevet pa to je strasno... I onda naravno ujutro ne funkcioniram (jos pogotovo ak cemo se cure i ja dodavati s dudama ili ako cu morati spavati s rukama u kindacima, e to je scena za opisat 🤦🏻♀️) i svaki put pomislim e danas cu s njima ic spavat... I tak... Jos nisam niyi jednu noc isla s njima spavati 🙈
Uglavnom...
Stitnjaca... Da... Meni hormoni bili sad uredni ali zbog onih antitijela moram svaka 4 mjeseca kontrolirat, pa cemo vidjeti dalje.
Lavice bravo za gastrica 🎉💪🏼🎉💪🏼❤️❤️
Mi smo na zalost danas dobili nalaze genetskog testiranja cura i na zalost rebro i gastric su nam frendici iducih godina. I one imaju onu genetsku bolest kao i Juraj... 😒
Reserved drago mi je da si se javila i bravo za naprednog bebaca, stvarno posebna generacija.
DeeSB super za krstitke, bravo.
K vragu zaboravih ostalo 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
I moja je upravo u smile Like banana tamno plavom😁😁😁😁
A neki dan umrla od smijeha jer je bila u onom na banane i sreli frenda u šetnji i kaže joj on mrtav hladan: "joj mala, ti si stvarno u bananici" 😂😂😂😂
Lavice supeeeer da ste gotovi s tim i da je problem ipak bio samo u antibioticima. Petra žao mi je 😏 Mikio nadam se da je Nina odlučila odmoriti ipak
Vita je spavala do 3, počela se budit, u 3:10 histerično najglasnije ikad vrištanje dok nije ispraznila bočicu, nije ni otvorila oči, valjda ni skužila da je presvlačim, niti da je bila na prematalici pa opet u krevetu, sa zadnjim gutljajem nastavila spavat 🤷
[/url
Evo mi imali hranjenje i presvlačenje i ja se razbudila pa joj sve nešto pričam, a gospođa se pokrila po glavi i čeka da odustanem valjda 😂😂😂😂
Otkrit ću je, samo da se prestanem smijati 😁
[/url
DeeDee 🤣🤣🤣... A sad ti nemoj odustat 😅
Mikio nadam se da je N ipak odustala brzo i bar malo spavala.
Nasa noc standard al kak sam kasno legla, nije mi doata 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Petra, ne znam da li si pisala već.. Ako nisi, nije da ispitujem.. Nego, kakvu genetski bolest? Ak piše, da se vratim da pročitam. Nadam se da nije ništa strašno ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji