da se pozalim imam hipotireozu i pijem Eutirox godinama drzim hormone pod kontrolom. I sad nisam pila tbl nekih 15 dana sve da cu ic vadit krv i tsh mi danas dosso nalaz 93. Tako da sam sokirana a bio je pres koji mjesec 0.02 i tako sad cemo ga spustat i opet vadit krv. Tako da ako imate za vadit krv i napravit kontrole nemojte bit ljeni kao ja.
Bas je danas zatisje 😂 svi imamo posla s klincim 😂
Ja isto imam hipotireozu i malo se stitnjaca cudno ponasala nakon poroda, tsh mi je bio nizak al su i hormoni stitnjace bili niski. Isla sam par puta vaditi krv dok mi endokrinologica nije ustimala dozu.
Losa hvala, valjda mu je onda dosta. Tvoj pojede puno vise, mi smo jos na par zlicica 🙄 jedino bananu pojede skoro cijelu
Večer cure.. Ja imala problema sa forumom, nisam se mogla prijaviti.. Moj jedva 450 ml ad navuče u kašicama naravno,a opet ne mogu ga ostaviti gladnog.. Mi smo danas drugi dan da papa žumanjak, neke će možda reć da je rano, al mi već dugo papamo na žilicu, šogi rekla da probam uvest. On sve mljacka. Danas napokon bila kod frizera 🤭 malac zadnja 3 dana užas, neće kod nikog da ga drži i nosi samo mene napada.. Prijavljujem vješticu mengu 😫 jajnici me otkidaju..
Petra nisam ni sumnjala da se nećeš izboriti za kolica 💪💪💪💪
DeeDee super 👀👁️👁️
Cure sa problemima oko štitnjače, držte mi se, preglede obavite, sestrična mi završila jučer u bolnici nešto oko štitnjače..
Hej cure...evo i mene 😀 Mi smo jucer imali krstenje pa sam zadnjih dana bila sva u tome. Sefica je bila super, malo je nesto pricala sveceniku, smijala se...jednom povratila...al pila je samo AD to jutro pa se nije ni skuzilo 🤣
Bili su samo nasi roditelji, braca i sestre s klincima i kumovi s klincima i bilo nam je super.
-
Ja nikako nisam bila na kontroli...bas mi se nekako i ne da pogotovo sto je vec toliko proslo, al morat cu uskoro..
-
Super za uredne preglede i Petra da sto prije rijesis situaciji s kolicima.
L 💛
Bok cure,
Za pocetak bas mi je drago da se jos uvijek cujete i da je aktivan forum. Mi smo na whatsappu isto jos i sve sz bebice i mamice super.
Ja sam krenula s 6mj radit tako da nam je trenutna faza gora od one novorođenceta. Radim do 1 i onda cijeli noc cicka i mazi
Doslovno zivim s par sati sna dnevno
Bude valjda brzo proslo (tjesim se)
Mi smo vec propuzali i stali na noge (ono da se drzi na kauc ili kindu) tako da kad treba ic spavat krece sou s dizanjem na noge jer tko je vidi da dijete spava 🤣
Procitala sam samo zadnji par stranica i nadam se da ste sve uredu 💟💟
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Evo me još jedna sa hipotireozom🙋🏻♀️ nedavno sam prekontrolirala i još su ok.. Tako da držite se cure, znam da nije lako boriti se s njom.
--
Moja danas isto jela žutanjak i sve je pojela, mislim nije ni čudno kad sam pomiješala s bananom 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Petra tebe kad krene bas te ide...ajd barem ces dobit zamjenska dok tvoja stignu. :)
Angelly bravo za ustajanje 👌 i moj ne moze vidjeti da se negdje izujem,vec se tamo stvori i premeće papuče po rukama 🙈
Grizli super za shopping 🙂 vjerujem da je muz oduševljen sto sve mora nositi 😁
Mrgud nadam se da ce vam noc biti mirna i bez temperature...krv mu nisu vadili za zeljezo?
Annika zabavite se na Papuku 🙂
.
Sad ostale teme:
-vodu mu ne prokuhavam (citala na fb u grupi da ne treba 😁) al ju ni ne pije,popije možda gutljaj i sve pljuje van
-svuda po stanu je tepison i tepisi tako da moram svakodnevno usisavati,pogotovo sad kako se svuda stvori osim na podlozi...uzela sam od mojih usisavac na vodu koji je toliko jak da kontam da susjede zalijepi za plafon kad usisavam 🤣🤣🤣🤣
- moj popije 4 boce AD dnevno izmedu 600 i 800ml, ima jedan obrok kasicu,tu sve pojede i sisa 3-4 puta i bez obzira na to sve izgleda mi kao da je omrsavio u licu i trbuscicu...vidjet ćemo u srijedu sta kaze vaga i metar 🙂🙂
Ja ga razdužila al jbg kad nikako mira da tipkam pa samo citam ko voajer 🤣🤣🤣🤣
Reserved drago mi je da si se javila i da je sve ok ☺️
Još jedan rani dizač, neka napredna generacija 😁😁
Ajme, meni muka kad razmišljam o odlasku na posao, mogu mislit kako to ide, pogotovo tako rano..
.
Moja cijeli dan divna i krasna, gugutanje, smijeh i pokušaji puzanja, ali zadnja dva sata kaos. Spava joj se a nikako da prizna, više pojela zadnja dva sata nego valjda cijeli dan 🤪
[/url
Reserved bas napredan bebac, ja si jos nemrem ni zamisliti da tak stoji 😂 pozdravi cure na wa.
Mare tak se i ja osjecam kad ne stignem tipkati i onda sve pozaboravljam kad uspijem naci vremena.
Vidim da nas ima sa problemima sa stitnjacom, to je bas nekad tlaka, al kaj ces. Ja uvijek kazem da ima i gorih stvari.
Moj isto izgleda mrsavije. Bas sam gledala slike jer ga slikam svaki mjesec na istoj pozadini i najveca je razlika 5.na 6.mjesec.
Deedee moj je isto danas takav, nikak zaspati. A ljuti se da je to strasno. Na prematalici bi on na trbuh i ja ga okrenem na leda i odma je drama 🤦🏼♀️ Kaze mm da je na mamu 🤭
Evo zaspala je i hrče, vjerojatno ćemo je probuditi jer umiremo od smijeha😂😂😂
Kao da imamo francuskog buldoga u sobi 😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji