Mom, ja bi dala prije spavanja cepic svakako,ocisti nos fizioloskom i na povisenom da spava,izmjeri temp za par sati.. A za glavu, svakome dijete bar jednom zvekne na pod,kad tad i svi premru i citaju najgore clanke. Kako Annika kaze,pazi slijedeca dva sata,ako spava nakon par sati probaj malo probuditti,u principu gore izgleda nego njima bude sta. Drzi se i bez panike!
Hej zenske... Na veliko pisete vidim... Malo sam vas popratila, jer samo nas dvije same pa sam cijeli dan u akciji a sad sam se krenula opustat dok spava paaa da vidim sto ima. Danas smo prvi put montirali kolica u sportski dio i svidjelo joj se.
Mom nadam se da ce sve biti ok. Nemam iskustva sa temp al zapamtila sam da pomaze i kupka za hladiti bebu, al se mora paziti redoslijed lupke i paracetamola. Za pad moja je samo udarila glavom na podu kad je bila i bilo je ok. Ja se panicno bojim pada s kreveta neznam zasto zasto ju nikad nisam stavila na nas krevet da spava ili se igra. Jedino legne kad ju fotkam na njemu.
Za forum mislim da ja ovdje imam mozda najduzi staz... Prvi put sam se prijavila na njega prije otprilike 3 i pola godine... Prosla vise tema i na svakoj "upoznala" puno zanimljivih zena i svakakvih sudbina. Sta je najbolje nikad niti jednu od osoba nisam uspoznala uzivo, a osjecam se vec kao inventar na forumu.
Cure hvala...pricekat cu jos pola sata pa cu je budit...nisam se sokirala neznam kad ovako...sacekat cu jos sutra za dr pa da je preksutra vodim...dakle ja sam sjedila kraj nje na krevetu...i samo se okrenila da iza sebe uzmem tajice da joj obucem i ona je u sekundi pala...ajme uzas...
Ocistila sam joj nosic sa usisivacem i dala lupocet sirup...nemam cepice tj nisam ih kupila uopce al cini mi se da je tem pala...za pola sata je budenje oa cu sve provjerit...jel je treba skroz razbudit ili?
Nesjecam se otkad sam na forumu mislim da sam se ukljucila mozda u 9. Ili 10.mj..a odavno mi je aktivan profil mada nikad nisam bila na nijednoj temi🙄🙄🙄
Suosjecam mom12 i moj je nekidan pao. Mislila sam da je to nemoguce da se desi ograden jastucima spavao na sredini i u tisini 2 min prije bila u sobi odkotrljao i pao. Sreca niski je krevet i parket je. Opasno je kad su plocice. Promatrali ga sve je ok ponasa se normalno. I sad me gusi kad se sjetim placa ali on se vise prestrasio.
A sto se tice temp e to moze bit neka viroza ps vidi sa pedijatrom ako temp ne prolazi da nije neka upala.
Moj danas smazao krumpir teletinu mrkvu.
Ja imam kuci par gotovih kasica ali nekako dok su tako mali i to je brzo gotovo. Kad pocnu odbijat i ttazit svoje izmisljotine e tad nece bit lako. A kupovne nisam jos probala povrtne morat cu uzet da vidim kakvi su to okusi.
Evo budila sam je onako zbunjeno gleda probudila se ja joj izmjerila temp vratila u krevetic i nastavila...cini mi se skroz ok...tep 37.3 u guzi dakle 36.8....navit cu si sat oko 2 3 pa cu vidit tada stanje
Jutro!
Kako mrzim kad spamovi izgurajubtrmu a meni se jucer odlogiralo s foruma. Jedva se sad vratih 🤯
Mom nadam se da je bebac bolje. Nisu ti oni bas tako krhki, zilaviji su nego sto mislimo ali vjerujem da si dozivjela sok.
Kad su klinci bolesni radim tocno ovako kako je annika pisala. Pustim preko dana da se bori a pred spavanje dajem sirup/cepice osim ako vidim da su jako iscrpljeni od te temp ili ih nesto boli onda dajem i preko dana a bome sam znala dat i na temp 37,6 jer je Megz tada izgledala kao da umire, ne sjecam se ni sta je bilo. Kod upale uha uvijek dajem ibuprofen bez obzira na temp, tako mi je par pedijatara reklo jer su to bas jaki bolovi.
DeeDee sto se tice rizinih, puno pedijatara ti bas njih predlaze kod refluksa i jakog bljucanja, da se njima ugusti AD ili izdojeno mlijeko, tako da im je sastav prilagodjen bebama koje jos nisu ni krenule sa dohranom.
Ja krepana, bili moj buraz i sogorica tak da sam legla tek oko 1...sva sreca curke su ok spavale i zaspale opetnakon jutarnje flase pa idem i ja jos malo. Samo sam htjela vidjsti kaj ima tu 😊
url=https://lilypie.com][/url
Joj da mikio mozda si nasla recept za mirne noci 🤭🤞🏼 super 🎉
url=https://lilypie.com][/url
Jutro! Mom kako je prosla noc? Ja sam satrana, odnovih treninga/rehabilitacije imam takvu upalu misica svaki put da doslovce jedva ustajem iz kreveta. A jicer je dan bio ubojstvo,tolko je cendrav da je to prestrasno,kod svakog uspavljivanja egzorcizam,stvarno ne kuzim sto mu je,vrucina,zubi,polozaj sunca il jupiter u marsu🙄
Mi smo jucer imali u 1 i 4 budjenje,pa do 7. To mi je ok,podnosljivo. Nego mali mi je narasao do stranica kolijevke,moram prosiriti cutie cloud a to znaci da mora u svoju sobu jer mi ne stane u spavacu😭
Sortiraj odgovore
Najstariji