Simbalija moj je isto imao zelenu kad je jeo tikvicu.
Petra 👌 pauzirat cemo pa cu onda prije dobro pogledati kakav je
.
Prijavljujem i ja ljuljanje na sve 4...digne se i ljulja pa se gurne prema naprijed i zaroni 🤣🤣 samo gledam kad ce kolut napravit
Grizli i moja puno manje pojede. Bila sam joj npr. dala hippovu onu malu kašicu jabuka i banana i to joj je za dva dana, i još ostalo pa sam si ja u smoothie ubacila ostatak. A kad kuham napravim npr. jednu mrkvicu ili pola jabuke i nikad ne pojede sve 🤷
Jedino je bananu pojela sve što sam joj ponudila, a mislim, pol banane sam joj dala. Npr. noćas je jela u 4 i ponudila sam joj kašicu poslije 8 i nije htjela nikako, ali ni kad sam joj bočicu ponudila nije baš nešto pojela 🤷
Jela je u ponoć, 2 i 4 a inače po noći ne jede ili jede jednom, možda je stvarno bila sita 🤔
[/url
Annika tako ti i moj reagira na zdjelicu, ljudi ga snimaju jer ne mogu vjerovat da se beba moze tako radovat hrani🙈🤣
Meni su ljudi cesto govorili da se bebe znaju poremetit sa spavanjem nakon 6 mj i to se mom malom dogodilo...bio je super spavac, sad se tesko uspavljuje, budi se vise puta po noci, izvija se u puzajuci polozaj, obidje tako sav krevetic.
Bas smo umorni, mm ce uskoro na godisnji pa se i ja nadam da cu tad malo doc k sebi.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Moja pojela dva obroka krute hrane i zaspala...sad cemo vidit kako je kad se probudi...moja sve pojede sta god joj i koliko god napravim🙄🙄...na mamu izgleda🤣🤣
Moja ujutro kad se probudi hoce sisati i to je vec ritual malo se mazimo na rukama, presvlacenje, oet kratko mazenje i onda cica. S time da to prođe max 30 min od kad se digne. I onda pp tome ostatak dana tempiramo al sad je na nekih 6 sisanja i 1 taj kvazi kruti obrok. Probala sam joj dat odmah nakon sisanja, pa sa razmakom pd 30 min do 3 h... Evo i danas joj spremila batat pa dodala malo rizine pahuljice i to joj dala 3h nakon sisanja i pojela je recimo 80-90 gr onda je nakon 1h trazila cicu pa je posisala djelomicno nije sve kao kad doji sa razmakom vecim od prethodnog jela i nakon toga 2h se ispovracala opet. A namjerno joj stavila rizine jer sam popratila da smanjuje refluks i bljucanje. Cim krute pojede vise ona bljuje i to bas jako.
A semolinu hippovu sam skuzila da ne voli. Mislim da ne voli ad. Jer probala sam joj napraviti i kasicu sa ad kao da ne nosim izdajalicu pa uzrla od frendice malo ad-a i nece. Nije ni doma mi nikad htjela ni bebimil ni novalac ni nan... Nesto joj ocito smeta i tim ad
Kod moje i dalje nema pravila, danas npr. jede ful malo, od jutros u 8 tri obroka samo, ako je stavim na cicu vrti glavu, ako joj ponudim bočicu igra se i grize 🤷 doduše zaspala je na plaži čim je izašla iz mora i dugo spavala, doma pojela, istuširala ju i odspavala još skoro 2 sata.
Tako da doslovno ima dana kad u 24 sata jede 6 puta, a ima dana kad u 24 sata jede i 12 puta i uopće ne spava preko dana.
[/url
Pozz ekipa!
Mom drqgo mi je da je sve ok 👍
Kod nas nikako da zamjeni tak obrok cicanje. U zadnje vrijeme jede zitno povrtne kasice punu zdjelicu (nemam na moru vagu pa cu sutra izvagat doma), al sigurno preko 100 g. I mislim da mu cesto cicanje bude ko desert. Mala i annika moj je isto taj koji bi pojeo i mene i zdjelicu i zlicu 😂.
Mi nocas imali uzasnu noc. Mislim da se budio svakih pol sata-sat. Na kraju se mm ustao u 6 i otiso s njim u setnju, ja nisam znala za sebe 🥱. A tako mi je lijepo bio uhvatio ritam na moru, produzio ono prvo spavanje, ne znam kaj mu je bilo. Mislim da ga opet muci probava jer opet nije kakao 3 dana. Za izludit mi je to. A nista mu nisam davala sto zatvara. 🙄
Al zato prijavljujem da je fredov kolut najbolja kupovina ikad. ♥️
Strgana su mi kolicaaaaa 😭😭😭
Za popizdit... Ak sam ih 20 puta koristila, puno sam rekla. U trecem mjesecu uopce nisam jer smo bile po bolnicama, cetvrti i peti zatvorene doma zbog korone, eventualno izasle ispred kuce... Sve sto su do sada koristena kolica je bilo za na terasu i kazem 20-ak puta sto setnja sto pregledi. Popizdila sam sad... Nece se fiksirat kad ih rasklopim (onak klik napraviti da znas da su sjela) niti kad ih sklapam. A nemrem ih tak vozit jer ne mogu na rinzol ni sa rinzola tak... Isuse... 6 jebenih tisuca kuna... Ljuta sam kao pas... Sutra ih zovem nek ih mijenjaju, ne zanima me nista... Sad me brine koliko ce to uopce trajati jer ja 20-og opet imam cijeli tjedan vjezbe sa curama... Oooo... Nedjelje li... Svo cetvero dobili popizditis jutros, ova bi tablet, tv, mob a ja nedam jer je ovih dana i previse bila na tome, ovaj cendra jer mu se eto cendra, ove dvije doslovce vristale sat i pol i onda zaspale i jele tek u 3 druhi obrok 🤦🏻♀️... A ja sam filanu papriku pokusavala staviti kuhati u tom periodu... Reci cu samo da smo u 4 jeli rucak. Nis ne kuzim kaj se desava... Valjda im jucerasnji gosti bili previse 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
PetraB neznam gdje si uzela kolica ali treba ih zvati i nek mjenjaju odmah a i nek dodju po kolica posto ti nemozes nikud. Uzas.
Grizli moj ne jede velike kolicine kasice a ne bis rekla po njegovoj tezini i visini. Jos uvijek mu je najdraza sisa. On meni pojede nekih 60 do max 100 grama ali to mi se cini jednom dogodilo. S time da cekam da ogladni znaci 2 sata iza kasice dajem i odmah iza toga ide sisa. Nije bitno koliki pojedu nego da upoznaju nove okuse.
Vjerujem da ce s vremenom jesti sve vise. Evo mi cemo za 4 dana 7 mj pa cu mu probat kroz koji dam uvesti drugi obrok nek pojede koliko moze i gotovo.
Dohranu smo krenuli sa 5 mj i 20 dana.
Razmaci nisu veliki msx je3 sata sto moze bez sise i to je to. Vodu dajem nekoliko puta dnevmo na obicnu plasticnu casu a bocu koristi za zube i igranje i to je to. Bez puno komplikacija najbolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji