Hvala na cestitkama cure!
Bome i meni je ona jos beba a vec je prava smizla sa stavom. 😏
Bobica a bit ce ok… Sok je kad se dogodi sve prvo, poslije je lakse. Kak veli moj muz, dizajnirani su da padnu, lupe se i idu dalje. 🤪
Simbalija ajme krpelj!! 😳 Drzim fige da bude sve ok! Jesi joj ga sama vadila ili ste isli doktoru?
Grizli bas mi je drago da je negativan nalaz! Uzivajte u Slavoniji sad ☺️
Hani super!! Jel ima sanse da se do kraja samo zatvori?
Losa i mi bi trebali u tom terminu al ne zelimo nista rezervirati dok ne vidimo situaciju s koronom. A ja sam s mm prije koju godinu tak isla rezervirala preko njuskala neki apartman u brelama, dosli tamo to nit je na lokaciji koja pise, nit je izgledalo ko na slikama. Mi se okrenuli na peti, jos zena vikala za nama da nebumo sad nis nasli. Otisli zujat do prvog slobodnog, neka baba u potkrovlju iznajmljuje sobu iz jugoslavije di se kupaona pretvara u kuhinju i obrnuto a more vidis u daljini za 100 eura noc. Ja joj velim kak je to puno previse, a ona meni kak s tim placa unuku stan u zagrebu. Reko draga gospodo, moja 3 nocenja su njemu mj dana u zagrebu. Isto se okrenuli. Na kraju nasli za 40 eura predivan cisti apartman 2 min od mora u mirnoj ulici s pogledom na more u promajni. Tak da zlo mi je od tih trazenja apartmana. Isto smo do sad samo hotel, polupansion, nit brige nit pameti. Sad isto zbog korone nebi hotel.
Joj, sutra bi trebala na djevojacku a zbog ove korone me jeza lovi od svega toga. Nemres se ni opustit ni nis. Uzas.
N je danas cijeli dan kooomaaaaa. Cendra maksimalno. Npr nisam joj dala daljenski da stavi u usta kad je dohvatila, ostala je bez zraka i poplavila joj usta kolko se derala. Znaci cijeli dan je takva. 😩Spavala nije skoro nis, 2x po 20 min i to je to. Iscrpljena sam. Nocas ce muz spavat s njom i samo doc po mene za cicanje da dodem malo k sebi.
I ja sam na djevojackoj danas da nismo na istoj 😝 zao mi je samo sto ce navecer bit krs od vremena 😅
Hej curke. Vidim neko okupljanje u Icicima imamo?🤣Moj nesudjeni fax je tamo,ipak sam zavrsila na ekonomiji u Rijeci, zivjela iznad Kantride 4 godine :) Ah ti bezbrizni dani...
S Grizli sam se cula pa znam da je negativna wohoo!
Deedee i ja neznam sta da mu dam danas. Probalj smo krusku,jabuku, tikvicu;mrkvu i palentu. Mozda rizine s jabukom🤔
.
Mali je na kraju dobio ventolin za inhalaciju dva dana i ko nov je, ipak slj.tj.rota..
.
Petra i druge mame koje imaju djecu u vrticu;jel vasima nafrlje klimu? Bas se zale mame da su se sva djeca prehladila, moja je bila tri puna dana i nos curi😒
Heheh može okupljanje i ispod tvog nesuđenog faksa, tamo smo isto znali dežurati na klupici ☺️
.
Ja sam joj na kraju dala rižine pahuljice ali meni se to niš nije zgusnulo 🤷 pa sam joj dala na bočicu i popila je sve. Koliko vi toga stavite? Ja sam za prvi put htjela malo, čisto da vidim reakciju pa sam po onoj aplikaciji (bebin kalendar dohrane) stavila žličicu i pol u 40ml izdojenog i nije se desilo ništa 🤔 tj. kao da mi se nešto prosulo u mlijeko je izgledalo. Sutra cu konkretnu kašicu napravit, dajte neku mjericu, je ovo s kutije realno?
[/url
Ja imam klimu u ovom stanu ali totalno zaboravljam na nju jer je nikad nisam imala 🤦
A nisam neki fan ako nije kritično, najgore mi je kako u trgovinama i javnom prijevozu to nahajcaju, izađeš i strefi te toplotni udar
[/url
Lavice kod nas u vrticu klima ne znam niti gdje je. U sobi je onak, ne pretoplo tak da ne znam ni kad ju pale ni pale li ju uopce u neko doba. U taj vrtic je isla i Megz samo drugi objekt i nikada nije po ljeti bio problem da bi se prehladila od klime. Recite tetama, nisu normalne ak tak maloj djeci nafrlje klimu. Ovaj vrtic ima tri objekta i preko ljeta sve klince presele u jedan gdje na terasi na krovu imaju bazene i tak hlade klince. Ima raspored kad koja grupa ima kupanac i to mi je super. 😊
url=https://lilypie.com][/url
Heheh može okupljanje i ispod tvog nesuđenog faksa, tamo smo isto znali dežurati na klupici ☺️
.
Ja sam joj na kraju dala rižine pahuljice ali meni se to niš nije zgusnulo 🤷 pa sam joj dala na bočicu i popila je sve. Koliko vi toga stavite? Ja sam za prvi put htjela malo, čisto da vidim reakciju pa sam po onoj aplikaciji (bebin kalendar dohrane) stavila žličicu i pol u 40ml izdojenog i nije se desilo ništa 🤔 tj. kao da mi se nešto prosulo u mlijeko je izgledalo. Sutra cu konkretnu kašicu napravit, dajte neku mjericu, je ovo s kutije realno?
Ja kolko sam cula kad radis te rizine pahuljice sa svojim mlijekom ti se nece zgusnut al.napravis ih sa adom da vis kak su guste 😅 tak da da... ne zgusnu se sa mm
.
Ja kolko sam cula kad radis te rizine pahuljice sa svojim mlijekom ti se nece zgusnut al.napravis ih sa adom da vis kak su guste 😅 tak da da… ne zgusnu se sa mm
Aaaa ok, nisam to znala, hvala 🙂
[/url
Nisam bas citala od slova do slova pa nisam popratila koje rizine pahuljice koristite...😕😕
Ja sam u dm uzela 3 vrste zitarica jos ih nismo probali..
Nisam bas citala od slova do slova pa nisam popratila koje rizine pahuljice koristite…😕😕
Ja sam u dm uzela 3 vrste zitarica jos ih nismo probali..
Ja sam uzela od hippa rižine pahuljice i semolinu (to je u njihovoj verziji rižin griz) ali za to nisam sigurna baš jer u sastavu ima i biljna ulja i svašta nešto, a u dućanu nisam ni čitala, samo sam vidjela da se može od 4 mjeseca kao🤷
Mislim da ću s tim pričekat dok ne uvedem ostalo, šta vi ostale mislite? Jeste davale prije uvođenja ostalih sastojaka?
[/url
Deedee ja sam rizine radila,sa 60ml ad-a (2 mjerice) sam pomijesala 3 zlicice (po bjihovom opisu bi isla jedna na tu mjericu) i mozda mi je malo pregusto bilo,2 taman. I jednu veliku jabuku,urlao je kad sam dosla do kraja i bi ljut na mene🤣
Ajme Petra preedovbro za bazene,blago vam se!
Sortiraj odgovore
Najstariji