ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    13. Srpanj 2020. 01:11

Iiii... Za kraj ovog vikenda... Procurih upravo 🤯🤯🤯🤯

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    13. Srpanj 2020. 08:37

Hej curke... Vikend nas zavrsava, nocas djevojcica nije imala svoju tjesilicu pa se cijelu noc tjesila p madrac na trbuscicu. Skuzila je zadnjih 7 dana kako kad je na trbuhu staviti glavu da spava al nije jos skuzila kako se u snu vratit sa trbuha na leđa pa smo se budile valjda 20 puta nocas jer bi se ona rostiljala po kreveticu. Aaa dobro sad put Zg tj Ikea (uspjela nagovoriti mm 😁).
    PetraB aaaaa poludila sam od same pomisli za kolica. Maclaren recimo ima dozivotno jamstvo na konstrulciju, kotaci i tkanina ne ulaze u to, al ostalo ulazi. I rekli su mi prijatelji da uvaze kad nesto rikne. Pa se nadam da ce i od bebetto biti dobri i uvaziti i dat ti odmah nova kolica.
    Nisam vidila nis na jesenskim... Idem sad skicnut zaintrigirale ste me... 

mrgud_zg
    13. Srpanj 2020. 09:10

Jutro!
    Evo nas s cijepljenja. 7800 i 67 cm. Totalni je prosjek 😁.  Zaplakao je samo mrvicu, napokon, prosli put je plakao ko kisna godina 🙈
    Losa roza mokraca moze bit od cikle. Nama je isto jucer bila u usrala sam se od straha. Al sam pitala i pedijatricu i kaze da da. Samo pratit ako ce bit jos. Nama je bila samo 1 pelena. 
    Petra 🤞 puna podrska za fight za reklamaciju 💪 ja se isto uvijek svadam. 
    Ja ne citam jesenske ali pa i mi smo imale par ruznih scena. I dio ekipe se pokupio na wa. Kolko mi se cini nitko s wa nije ostao na forumu...
    A mislim da je kod nas zatisje uvijek vikendom 😉. A i mislim da svima nama kojima je ovo 1. beba je ipak sad lakse, kad se sjetim u kojem sam strahu i stresu bila prvih mjeseci ovaj forum mi je bio bas spas. A sad mi je razonoda i cesce neko ugodno druzenje nego sto zbilja trebam savjet 😊
    Ugl vec mi prisjeo zagreb 🙈 mjenjaju nam plinovod u kvartu, nemam tople vode i naravno da mi je stednjak na plin 🙈😁. Moram izdrzat par dana pa cu za vikend opet pobjec na more 🥳🥳

beba2025❤
    13. Srpanj 2020. 10:06

mrgud_zg

Jutro!
    Evo nas s cijepljenja. 7800 i 67 cm. Totalni je prosjek 😁. Zaplakao je samo mrvicu, napokon, prosli put je plakao ko kisna godina 🙈
    Losaroza mokraca moze bit od cikle. Nama je isto jucer bila u usrala sam se od straha. Al sam pitala i pedijatricu i kaze da da. Samo pratit ako ce bit jos. Nama je bila samo 1 pelena.
    Petra🤞 puna podrska za fight za reklamaciju 💪 ja se isto uvijek svadam.
    Ja ne citam jesenske ali pa i mi smo imale par ruznih scena. I dio ekipe se pokupio na wa. Kolko mi se cini nitko s wa nije ostao na forumu…
    A mislim da je kod nas zatisje uvijek vikendom 😉. A i mislim da svima nama kojima je ovo 1. beba je ipak sad lakse, kad se sjetim u kojem sam strahu i stresu bila prvih mjeseci ovaj forum mi je bio bas spas. A sad mi je razonoda i cesce neko ugodno druzenje nego sto zbilja trebam savjet 😊
    Ugl vec mi prisjeo zagreb 🙈 mjenjaju nam plinovod u kvartu, nemam tople vode i naravno da mi je stednjak na plin 🙈😁. Moram izdrzat par dana pa cu za vikend opet pobjec na more 🥳🥳

Hej Mrgud_zg, baš trebam zvat našu pexicu i mi trebamo k njoj. Jel ima kakvih mjera? Maske i to? 

mrgud_zg
    13. Srpanj 2020. 10:34

Beba maske su sad obavezne, oznaka je na vratima od doma zdravlja. Ali mi smo usli oboje bez problema. Nikakve posebne procedure nema 😉

Simbalija
    13. Srpanj 2020. 10:36

Jutro cure! Sretan nam novi tjedan 😊
    Ja sam isto pratila jesenske dok sam bila trudna, ali ne škicam već dugo što se događa. Ne znam, meni nikad nije jasno zašto se ljudi srde na forumu pa baš to treba biti razbibriga za živce. Ma inače u životu ne j*** komentare ljudi koji mi nisu bliski, totalno ih izignoriram.
    Mi smo imale lošu noć, bolio ju je stomak, pretpostavljam jer je jučer pojela svježeg voća na plaži, a pretpostavljam da se to teže svari. Cijelu noć je prdila i okretala se i napinjala, pokakala se tek ujutro. Opet dosta zeleno, je marelice imaju puno željeza?
    I ima alergiju na sunce, odmah joj dođe osip po obrazima koji nestane nakon tuširanja doma. Uopće ne znam što s tim, mazati više kreme?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    13. Srpanj 2020. 10:53

Jutro cure...curka je super...nema vise temp...olaksanje😁😁...
    Ja uvik reklamiram sve...u dva puta sam liu jo tenisice...dok kupujemo mozemo trosit a sta ako nije kvalitetno...e onda ja dobijem popizditis....i bas se istresem i daju mi sve🤪🤪....
    Mi cemo uzec maclaren ljetna kolica....
    E moja ima dva dana tj noci zaplace u snu nezz zasto...inace do sad je spavala skroz po noci nebi je ni cula...e sad posto slabije jede pa mozda bude gladna ili zbog nosica...
    Jer kad se preokrene na trbuh namjesti se jer se ne javlja...ja je ujutro samo nadem u tom polozaju....
    Nocas sam joj dala bocicu jedan put a druga dva dodala dudu...

• mom12
    13. Srpanj 2020. 10:55

E da i glupo ni je bit na forumu  pa se svadat..ako si mozemo pomoc bit podrska budimo..a ako ne ignoriraj i cao....nemoramo se svi slagat i imat isto misljenje al se netrebamo vrijedat...

annika
    13. Srpanj 2020. 11:04

Ja sam ranom zorom tijekom dojenje isla citati te jesenske....ne mogu vjerovati sto sam citala. Da netko stvarno ima toliko vremena i volje ići zaj.... ljude na forum. U 1 poslije ponoci zaspali, u 6 vec va nogama. jos u trgovinu pa oko 1 putujemo na papuk

[iimg]

PetraB
    13. Srpanj 2020. 11:21

Evo... Dogovorena reklamacija ali... Nazovem, veli zenska, moze, snimite video ili poslikajte ostecenje pa posaljete mail, onda kolega to preuzima, salje se proizvodjacu i bla, bla, bla... Rekoh, ok, nema frke ali koliko to otprilike traje, pa kako od sljedeceg tjedna dobavljac ide na go, moze i do 8 tjedana... WTF? Rekoh, to mi je neprihvatljivo, ajde da je jedna beba ali ja imam blizance i bez kolica ne mogu, trebaju mi odmah. Kaze ona ma mozemo mi poslati zamjenska. Ok, da ona meni lika koji rjesava reklamacije, dogovorim da mm dostavi njima danas kolica, a on ce mene zvat kad provjeri jel imaju konstrukciju zamjensku (mislim, wtf? boli me djon, povuci kolica iz ducana, fucka se meni ja kolica trebam) u skladistu. I sva sreca me upozori da znaci ako je kvar na konstrukciji, moramo skinuti sve ostalo, citaj kotace i osovine jer ja dobivam zamjensku samo konstrukciju 🙄... Sva sreca pa mi je muz sposoban tak da ce valjda uspjet to demontirati a konstrukciju, ako je imaju, ce pokupiti sutra u wg u babylandu, tak da dobijem sto prije da ne cekam postu. E sad... Vidjet cemo razvoj situacije. Sva sreca, ljudi su ljubazni, ali politika im je onak, malo labava. Jos me nisu zvali tak da jos nis ne znam, ali svejedno kolica nisu upotrebljiva ovako tak da mora mm ostavit ih u varazdinu. 🤦🏻‍♀️ Nadam se da se necu morati svadjati poslije. 

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.