ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Srpanj 2020. 12:04

Pozdrav cure. Nema tog smajlija da opiše moje mentalno stanje danas. Jucer babinje i gosti, M je vrištao do 3 ujutro, već sam u glavi pakirala torbu za bolnicu i covjek se isprdi i nekako zaspi- do dugih 7 sati. Ja sam od drugog obroka zasad odustala. Uvela sam i palentu jucer prvi dan, ne znam jel mozda od toga ili mu je taj drugi obrok previše, jos ga muči malo. A ja pobjegla rijesiti ono kurje oko, sad kad teta Jasna pročita

[iimg]

• mom12
    11. Srpanj 2020. 12:48

Ja sam koristila semolinu i nama je bas supp bila...al sam trenutno izbacila jer joj dam obrok krute hrane nekad dva...nikako da uvedemo skroz...bas kao da mi je kao sto anika kaze muci nesto...i nezadovoljna bude...jedino da stavim mlijeko izmedu dva kruta obroka...ili ostane gladna ili se prejede neznam sama...

• mom12
    11. Srpanj 2020. 12:51

E da moja se naveliko preokrece nekidan sam je ogradila na krevetu i nasla je doslo da joj visi glava...srecom nije pala...i u noci se okrene n trbuhu spavat al ne budi se i ne place...bas se lijepo smisti....

• mom12
    11. Srpanj 2020. 12:54

E i razmisljam je ne vodit u fizijatra..mala se preokrece a korona je opasno krenila..bas me strah....
    A u 8mj moramo kod kardiologa...bas mi koma hodat po bolnici dok je ovakva situacija...nezz sama sta bi....

Simbalija
    11. Srpanj 2020. 13:30

DeeDee

Ja sam uzela od hippa rižine pahuljice i semolinu (to je u njihovoj verziji rižin griz) ali za to nisam sigurna baš jer u sastavu ima i biljna ulja i svašta nešto, a u dućanu nisam ni čitala, samo sam vidjela da se može od 4 mjeseca kao🤷
    Mislim da ću s tim pričekat dok ne uvedem ostalo, šta vi ostale mislite? Jeste davale prije uvođenja ostalih sastojaka?

Ja imam one DM-ove rižine pahuljice i uvodila sam nakon što sam uvela par voća i povrća. Prvo sam radila po uputama s tim da sam koristila vodu jer ne pije AD, a ja se ne izdajam i nije bila nešto oduševljena. Sad kad napravim voćnu kašicu stavim par žlica da mi zgusne jer ne voli kad je rijetka, npr. jućer sam joj stavila krušku, marelice, jabuku i to sam smiksala sa malo vode gdje je to kuhalo i onda sam dodala 3 žlice pahuljica i promiješila. To baš jako voli i pojede sve. Neki dan sam probala ribu uvaliti i popljucala je sve, onda sam joj davala malo banane malo ribe (da i meni je to suludo) ali jedino tako želi pojesti. Još sam uvijek drvila drugima neće moja beba jesti sulude kombinacije i neće jesti samo voće. I eto mi sad, mogla sam šutiti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    11. Srpanj 2020. 13:31

*jučer 🙈🙈🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    11. Srpanj 2020. 16:17

Hvala cure, ja isto planiram kombinirati s voćem ali za prvi put sam htjela samo pahuljice, lavice skrinšotala sam si omjer za sutra. Mom, a uvela si biljna ulja i kukuruz prije semoline ili nisi? 

[/url

• mom12
    11. Srpanj 2020. 16:35

Nisam bila uvela ulja niti palentu...to sam poslje tek uvela... probala ujutro 3 puta za redom i davala navecer..sve ok bilo

DeeDee
    11. Srpanj 2020. 17:43

LoSa

DeeDeeta samolina sadrži ad, a u ad-u su biljna ulja i kukuruzni škrob pa zato oni pišu u sastavu. Ako si ikad dala ad mozes joj i to dati. Rizine pahuljice ugusnu i mm no ako je malo podgrijano na npr 40 stupnjeva. Ako si pomjesala na sobnoj ne skrute. Ja imam Hipp-ove rizine i iz dm-a prosene i zobene pahuljice i uguste mi i ad ali i npr krusku i neku rijetku kasicu tako da bi morale i mm

Ah zooo, uopće to nisam povezala s AD-om, dobro da te imamo 😁😁
    A ugrijala sam ali očito ne dovoljno, bo. Ma pojela je 😄

[/url

mala.le.90.
    11. Srpanj 2020. 18:50

Cure, jeste vi svjesne da se mi ovdje druzimo otprilike vec godinu ipo dana?🙈🙈🙈
    Sad sam to skuzila i ne mogu vjerovat da je toliko vec proslo!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.