ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Srpanj 2020. 23:37

Ne mogu odlučiti šta ćemo sutra 😂
    Tikvicu, krušku ili rižine pahuljice 🤔
    Jeste rižine stavljali u voće ili samo u mlijeko? Nekako mislim da joj to neće bit napeto.. 

[/url

JelenkoPelenko
    10. Srpanj 2020. 23:44

mom12 mi smo ti u dr. Matica, ne znam jel' on prima nove pacijente. A vidila sam u grupi Mame iz St i okolice da se spominju Kapor Jericevic, Mladinic Vulinic i Brekalo kao ok.
    Pretpostavljam za knjizicu cijepljenja da kupis novu u knjizari i dr. upise ponovo koja su cjepiva primljena 🤔

annika
    11. Srpanj 2020. 00:14

Grizli olakšanje, uživajte
    LoSa znam sve, i meni dignu tlak sa komentarima, ali ja već par godina nađem apartman po tim grupama. spuštaju u zadnji čas tako da povoljno prođemo

[iimg]

• mom12
    11. Srpanj 2020. 00:33

Jelenko  tnx...moram se sad s tim bavit...
    E vidim da komentirate apartmane...ovo je prebolesno kolike su cjene....apartmana parkinga a da ne spominjem hranu i pice....da bar nama daju normalne cjene...a ne prosjecna placa cca 5000 kn a cjene iznad prosjecne...meni ne treba nuzno apartman imam more ispred kuce...al isto volim otic negdi za promjenu..
    Bebe a kosom zavidim vam...to mi je bolna tocka😕😕...
    I ja sam imala spontani cca u 9 tjednu...al odmah na prvom pregledu gin mi rekla da nesto nije u redu da se plod ne vidi...to je koma bilo...neznam kako sam sebi dosla..u 7.tjednu je tila da radim kiretazu al sam ja otezala jos 2 tjedna da se uvjerim da je to stvarno istina...neznam datum kad se trebalo rodit niti pamtim datum kad je to bilo...u biti znam ga al ignoriram....
    Al zato u ovoj trudnoci nisam tila ic odma na pregled nego sam isla za tim ako treba bit spontani neka bude al tu agoniju vise nemogu prolazit....i hvala bogu sve zavrsilo i redu....gin je bila tako hladna i direktna da sam sva promrzla kad mi je rekla da nesto nije u redu da se nece zadrzat...

• mom12
    11. Srpanj 2020. 00:33

Grzli bravo za neg test👍👍

• Nita9999
    11. Srpanj 2020. 07:54

mom12

Ja sam u teskom zaostatku citanja nikad mi se ovo nije dogodilo😕😕…imam jos 21 str.al cu zaboravit sta sam tila pitat i napisat…mikiobravo za zubic …👏👏🎉🎉🎉…
    Lavice bas mi je drago da ste dobro svi….❤❤❤
    Jelenko di ti je pedijatrica….ja sam prije bila kod dr dadic i ona je otisla u mirovinu…i sad trazim nekog dobrog pedijatra …zamjena mi bas i nije sjela…ili sam ja rob navika🥴🥴🥴….
    E da IZGUBILA sam knjizicu cjepljenja….nezz sta sad da radim…tj cijele fascikle mi nema…poludila sam trazec….🙄🙄🙄

nisam jedina koja je izgubila 🙄🙄 i sve sam mislila da ce netko naci i donijeti, ali. ista od toga. A sestra mi je rekla da nema problema, napravit ce novu knjizicu samo bez pecata  bolnice o prvom cijepljenju pa cu vjerojatno i njih morati ici zicati

mrgud_zg
    11. Srpanj 2020. 09:20

Jutro! Jucer vas cijeli dan citam nikako vas ulovit 😁 nama doso mm pa cijeli dan neka akcija. 
    Losa mogu ti rec da na cresu koji nije neka top destinacija fakat ima ljudi. Bas se ovaj tjedan napunilo. Na plazi se jso uvijek da nac mjesta al nije bas prazno kao sto sam ja ocekivala. Za apartmane ne znam
    Grizli super za nalaze. 
    Hani super vijesti!
    Deedee ja sam isto pol zivota ljetovala u moscenickoj dragi, tako da mi je tak dio i te zabave posebno prirastao srcu 🙈♥️

beba2025❤
    11. Srpanj 2020. 09:35

mrgud_zg

Jutro! Jucer vas cijeli dan citam nikako vas ulovit 😁 nama doso mm pa cijeli dan neka akcija.
    Losamogu ti rec da na cresu koji nije neka top destinacija fakat ima ljudi. Bas se ovaj tjedan napunilo. Na plazi se jso uvijek da nac mjesta al nije bas prazno kao sto sam ja ocekivala. Za apartmane ne znam
    Grizlisuper za nalaze.
    Hani super vijesti!
    Deedeeja sam isto pol zivota ljetovala u moscenickoj dragi, tako da mi je tak dio i te zabave posebno prirastao srcu 🙈♥️

Hehee,, onda ćemo sve tri popit pivicu jednom😄😄

• mom12
    11. Srpanj 2020. 09:47

Aj super da nije problem...dali ja moram kupit ili oni to daju?
    Nazvat cu u pon pa pitat kako ide...🙄🙄

beba2025❤
    11. Srpanj 2020. 09:50

mrgud_zg

Losamogu ti rec da na cresu koji nije neka top destinacija fakat ima ljudi. Bas se ovaj tjedan napunilo. Na plazi se jso uvijek da nac mjesta al nije bas prazno kao sto sam ja ocekivala. Za apartmane ne znam
    Grizlisuper za nalaze.
    Hani super vijesti!
    Deedeeja sam isto pol zivota ljetovala u moscenickoj dragi, tako da mi je tak dio i te zabave posebno prirastao srcu 🙈♥️

Hehee,, onda ćemo sve tri popiti pivicu u Rožici jednom🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.