Jutro, i ja samo na brzinu došla vidjeti ako se mom javila, nadam se da je sve ok 🤞
Ponudila ovoj maloj đubretarki kašicu od jabuke i pahuljica, reakcija Bože me sačuvaj, možda sam samo fulala vrijeme 😏😁
[/url
I mi se ustali ranom zorom, palenta+ kruška+ banana na meniju. On jede sve, rijetko, gusto, hladno, toplo, slatko, slano...kad vidi zdjelicu vrišti od uzbudjenja
[iimg]
Mom?
Jutro svima... Kod nas super sve, cak mislim da se pocela privikavat na suska je putnog krevetica.
Sad kuham batat dami da pojede marendu kad se probudi.
Nego kad bi oni tj nakon koliko vremena trebali jesti vecu kolicinu krute hrane? Mislim da mi imamo malo problema s time. Ne znam dal grijesim negdje ili sto... Uglavnom ona pojede najcesce max 30 grama, samo jednom je pojela 80 gr. Povrce jos ajde, al voce nema sanse vise od 20 gr. Kad je pojela 80 gr nakon 2h se ispovracala kad sam joj isla dat sisati. A ranije nije htjela ni cut da pije ili doji. I sad ja neznam meni se onaj obrok od 120-150 gr cini skroz nedostizan.
Jutrooo spavalicama i nespavalicama😘
Mom, sve ok?
Lavice, da ja imam onu predivnu tapetu u sobi, odavno bih preselila i sebe i njega u drugu sobu😊
Pitanje: koliko dugo ste spremale juhu od telece koljenice ili mola prije nego sto ste krenule usitnjavat meso?
Kapi za zeljezo?
Jutro
Grizli super za neg rezultate
Mikio mala vidjela da ne moze tatu zezati pa odlučila spavati...kako je noćas proslo?
Mom kako je jutros?
Vidim pocele su padati bebe...i moj je prije par dana..taj dan sam naravno bila u strahu al sad kad se sjetim mi je smijesno jer je padao u fazama,prvo na jastuk pa s jastuka na pod i to drzeci se za dekicu jer je mislio da ce ga ona zaustaviti. Sad kad spava ga stavim ili u krevetic ili na pod..nema vise na kutnu.
.
Dal reakcija na hranu mogu biti sitni pristici bez crvenila? Jeo je jutros breskvu i sad vidim da ima po celu,ocima i nosu kao sitne pristice al se ne crvene a ne mogu se sjetit dal su bili i kad se probudio xD
Jutro evo digli smo se prije nekih sat vremenea fibra 37.5...dakle 37....sve je ok..nadam se da ce ostat tako...mada sam se nocas budila a i nju sam...sva sam isprepadana bila prvo radi pada a onda me strah fibre bilo....
Hej cure nadam se lijepom danu danas za sve nas 😊
Mom nadam se da je sve okej.. Moja je zadnji put imala temp kad je dobila onu trodnevnu bolest, dva dana je imala oko 38.5 i onda je dobila osip. Ja sam joj dala sirupića prije spavanja da se oznoji i tuširala sam je u mlakoj vodi. Hvala Bogu pa nije dugo trajalo jer je taman bila korona u punom mahu, tj. i sad je, ali je tada sve bilo zatvoreno sa tisuću mjera. Nisam ni išla pedijatru samo smo se čuli telefonski, jedino je nismo smjeli cijepiti nakon toga.
I meni je pala s kreveta 🙈 prije nekih tjedan dva, ne znam jesam spomenula? Ja sam ušla u sobu taman kad se s trbuha bacila na leđa, a već je bila na rubu i drmnula s glavom od parket. Plakala sam ko kišna godina ostatak dana, a beba je plakala minutu dvije i onda mi se smijala kako ja plačem. Uglavnom, nije ni kvrgu dobila ni ništa, ali krevet je baš jako nizak.
--
Nego, već par dana ima zelenu stolicu, gustu, ali zelenu. Ne znam od čega bi to moglo biti? Nije jela ništa zeleno osim tikvice koja i nije baš zelena, a nisam ni ja, u zadnje vrijeme samo krastavce i pomidore tamanim. Ne čini mi se gladna 🤷🏻♀️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Super mom za temp. Ma bit ce ona ok. 😉
Grizli a koliko prodje vremena od zadnjeg cicanja do kasice? Mozda samo prerano ponudis? 🤷🏻♀️
Mare ukoliko nisi sigurna dal su pristici bili i ranije, najsigurnije je da pauziras s breskvom pa probas ponovno za tjedan dana. Moji su odreagirali u bliku crvenila samo tako da ne znam mogu li i ovakvi pristici biti znak alergije.
url=https://lilypie.com][/url
I ja sam jucer bila luda skroz...i naravno ispalila sve na mm..🤯🤯🤯....jos kad sam mu rekla da je pala on poludio.tio je vodit kod dr..al tek kad sam vidila da je ona dobro rekla mu....
I mi jedemo svako tri sata ad pa sam odmah uvela nakon 2 ipo 2i 45 kruti obrok...dok smo se privikavali gutat..jer ako prigladni onda nebi jel a ako je sita isto....danas cemo opet pokusat 2 obroka...a ja dajem svojoj odpocetka cca 120 150...otprilike pola ona tt zdjelice ili cijelu onu jednu supljinu od twistsake...ima tri pregradice pa onu veliku joi napunim...🙄🙄🙄...to su moje doze
Sortiraj odgovore
Najstariji