ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    12. Srpanj 2020. 20:51

Petra proci ce...sutra je novi dan🙃🙃..
    Mislim da bi trebali uvazit reklamaciju...mislim da je oko 1 god garancija za kolica....al samo da dugo ne traje🥴🥴...

• Bobica91
    12. Srpanj 2020. 22:27

Napisem komentar i nestane. 
    Ok ajmo ispocetka. Losa i moj je danas jeo ciklu ali ne ljubi je bas moram stavit malo banane inace nece. Ja nisam primjetila obojanje ali moguce da je manji komadic pa je zato roskasto da.
    I ja sam pratila jesenske usporedno zimskim bilo mi je super jer su bebe starije ali vidim da su prestale radi jedne forumasice koja je dosla prepirat se a prije normlano pisala. Bas mi je krivo super su cure bile.

• Bobica91
    12. Srpanj 2020. 22:28

Htjela sam napisati da je moj komadic bio manji pa nisam promjetila promjenu boje urina. 
    Mom kako je cura?

Lavica27
    12. Srpanj 2020. 22:28

Hani koje ti pamcenje imas😱 kad je vama operacija? 
    Petra joj...kuzim te. Nije caka ni u reklamaciji nego cinjenica da se sad s tim moras za*ebavat. Nije za usporedbu al sam jednom "pustila srce" i kupila u Guliveru cizme za 1000kn. Prvo mokro vrijeme,skroz mi mokri tabani. Ja reklamiram pita mene zena kolko ste hodali u njima? Sta kolko,koraka,metara,wtf ne brojim,imam ih mjesec dana. Pa znate one idu na vjestacenje bogtepitajgdje pa ih mi vratimo u split pa u zagreb,a to ce vam trajat cca 1.5mj. Super hvala, do onda ce bit proljece🙄🤬
    Generalno kad kupujes sve divno inkrasno al kad ide reklamacija prestanu bit tak fini. Drzim fige da bezbolno prodje. 
    Ako te tjesi moji su oboje ovaj vikend katastrofa😏
    .
    Kasice,moj pojede kolko mu dam 120-180gr.

Lavica27
    12. Srpanj 2020. 22:56

Ma ja kupim 4 para za te novce🤣 Inace isla sam.od znatizelje citat jesenske,Boze presveti koja zloba je ona DijMar😱😱😱 Ne sjecam je se s pocetaka da je bila takva😶Sreca pa smo mi imali samo gospodju Jasnu🤣 

DeeDee
    12. Srpanj 2020. 23:05

I mene je šokiralo to na jesenskim, čak sam kad je došla teta jasna u posjetu pomislila da je to ona 😁
    Ja sam inače anti forum i anti sve ukratko🤣 i uvijek sam se čudila tko to čita, a kamo li piše... Pa evo lagana godina staža i čitanje svih tema ikad kad kod nas nastane zatišje 🙈

[/url

• Bobica91
    12. Srpanj 2020. 23:05

Da strasno Lavice bas sta joj se dogodilo da je tako pocela napadat cure. Mislim da je zato jer su ostale cure na whatupu a ove su si pisale tu pa je Manich dosla na forum sa whatupa. 
    Joj ja sam jednom kupila u shoebedu isto cizme 1000  i nesto kuna kozne i pukle mi nakon 3 nosenja. Ali bit ce tvornicki zamjenili.mi bez problema. A jednom isto tenisice iz shoebedoa nisu htjeli a isto tako bilo nesto i na kraju odustala od tog ducana. Zamjerili mi se. 
    Za vece stvari tu je moj muz njemu mjenjaju i ono sto nw treba on je takav zna se postavit. 
    Tako da Petra nadam se da ce vam rijesiti kolica cim prije i bez problema. 

Lavica27
    12. Srpanj 2020. 23:07

Ma mene je cak vise sokiralo jer se sjecam te i bila je normalna neznam sta joj se desilo. Al znam da su na jesenskim ruzno odigrale doslovce je 3 cure ostalo pred porod i ove ih odje... i otisle na WA. Mislim,slicno se nama desilo al ostalo je cura ovdje. 

DeeDee
    12. Srpanj 2020. 23:25

Mislim da nitko od tu aktivnih nije ni išao u tu grupu 🤷

[/url

PetraB
    13. Srpanj 2020. 00:37

Hej cure... Ma Bebetto 42 kolica, nisu ni noname neke. Kupljene prosle godine u westa gate-u na sajmu. Imam racun i spremna sam na bitku 💪🏼😎. Ne znaju oni s kim imaju posla 😅. Mislim da sam jednom prilikom vec rekla da sam jedna od rijetkihkoja je s t-comom raskinula ugovor nakon par mjeseci bez ikakve naknade 🤭...
    Muz ide za Cakovec sutra pa cu probat dogovorit s njima da ih odmah ostavi u Varazdinu (naravno da distributer nije iz Zg 🤦🏻‍♀️).
    Ti si Lavice kao ja... Napokon si dam oduska i priustim nesto skuplje i onda pozalim. 😒
    Na jesenskim su zene stvaaaarnoooo ispale 🙄... Ajde da nisu cijelo vrijeme bile aktivne... Ja bas citala to kad ih je ostalo par za rodit a ove se pobrale. Bas bezveze.... Meni je nasa tema zato bas super. Ima dana kada smo malo "tise" ali smo uvijek tu kao podrska.
    😘😘😘
    Jesam propustila Samojed ovih dana? 🤔 Ili jos ni traga ni glasa od nje?
    Think ako citas 🤗❤️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.