ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Srpanj 2020. 19:45

beba2019

DeeDee

Tu kod mene, okolica opatije, ima. Mislim, u ulici valjda svi osim nas iznajmljuju i svi su krcati 🤷

Možda smo se srele već 100 puta 😄ja već 28 godina ljetujem tamo.. Najdraža plaža od malih nogu Ičići, svake godine smo tamo i u Mošćeničkoj Dragi☺️Opatija divna za šetnje, a obožavam i Lovran❤️neću te pitati za adredu😂ali, vidim da si negdje u blizini🥰

Hehehe ja sam ti cijeli život u Ičićima (tih istih tvojih 28🤪) osim studija, a i tad sam stalno trčala doma 😁
    Dečko mi je iz Lovrana tako da na tom potezu me možeš vidjeti zadnjih 7 godina 😁
    Samo što se ja u ičićima na glavnoj plaži nisam kupala nikad, tj. jesam na kraju osnovne, a Draga mi je daleko 😂
    Ne volim plaže s puno ljudi. Tko bi rekao da netko ljetuje u mom selu, možda se i ulovimo negdje ovo ljeto ☺️☺️

[/url

Superirko
    10. Srpanj 2020. 20:54

Hej zemske, mi se danas uspjeli okupati u barbatu. 🥳🥳🥳 Djetesce odusevljeno. Pas jos sretniji. 🥰 
    Na svakom koraku se ljudi kupaju s klincima i psima pa smo tako i mi i nitko se nije bunio. 🥳🥳🥳 
    Kupila sam maloj u Dechatlonu pelene za kupanje Nabaiji i zbilja su dobre. Ful su tanke, nisu se napunile morem i njoj nisu smetale. Problem je bio kad smo ju vadili iz mora. Ona jednostavno obozava vodu i mislim da bi bila u moru dok ne poplavi. 
    Nadam se da cete svi uspjeti naci neke povoljne apartmane i uzivati sa svojim bebacima i bebacicama. 

PetraB
    10. Srpanj 2020. 21:04

Grizli woohoo... Bas mi je drago!!!
    Danas mi je dan za popi....al dosla samo vidjeti jel Grizli kaj javila i super vijest me docekala.
    Losa ja bas neki dan gledala na fejsu u grupi Apartmani, iznajmljivanje... Tak nekak i ima dosta ponuda s normalnim cijenama... Znam da sam vidjela da se kuca u okolici Zadra iznajmljuje za 300 kn dan... Po slikama sve super... A i ja inace mrzim kad mi nabije cijenu a ulozio u apartman nije otkad je krenuo iznajmljivat.
    Zadnje dvije godine sam u toj istoj grupi ja nasla smjestaj i bila bas zadovoljna, tako da... Nadje se a komentare ni ne gledam. Objavim post i to je to... Ponude pogledam, kaj me zanima javim se i bok. Tak da ja imam pozitivna iskustva. 

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    10. Srpanj 2020. 21:18

DeeDee

beba2019

DeeDee

Tu kod mene, okolica opatije, ima. Mislim, u ulici valjda svi osim nas iznajmljuju i svi su krcati 🤷

Možda smo se srele već 100 puta 😄ja već 28 godina ljetujem tamo.. Najdraža plaža od malih nogu Ičići, svake godine smo tamo i u Mošćeničkoj Dragi☺️Opatija divna za šetnje, a obožavam i Lovran❤️neću te pitati za adredu😂ali, vidim da si negdje u blizini🥰

Hehehe ja sam ti cijeli život u Ičićima (tih istih tvojih 28🤪) osim studija, a i tad sam stalno trčala doma 😁
    Dečko mi je iz Lovrana tako da na tom potezu me možeš vidjeti zadnjih 7 godina 😁
    Samo što se ja u ičićima na glavnoj plaži nisam kupala nikad, tj. jesam na kraju osnovne, a Draga mi je daleko 😂
    Ne volim plaže s puno ljudi. Tko bi rekao da netko ljetuje u mom selu, možda se i ulovimo negdje ovo ljeto ☺️☺️

Hahaa,, a je ti Draga daleko😂pljuneš do nje😄
    More u Ičićima je uvijek ledeno, valjda zbog onih izvora, meni to odgovara, al moji uvijek broje, svejedno ih obiđemo svake godine, to je tradicija🥰super je plaža, zbog parkinga onog preko ceste, uvijek ima mjesta, restorani, parkić,maser, birc i konzum, sve nadohvat ruke. 
    Da, uvijek je natrpana plaža, ja bih najradije da smo nekako sami🤭🤭ali, eto.. zbog sadržaja...
    Ako ne ove, sigurno ćemo bar jednom popit pivo kod Rožice😄😄

DeeDee
    10. Srpanj 2020. 21:20

Superirko zakon, tako je bilo i kad smo mi bili pred dvije godine. Samo što smo mi bili spojili u 6.mjesecu pa stvarno nije bilo nikog nigdje osim lokalaca 🙂
    Sve si mislim da bi mogli u 8.mjesecu đir, ne moram tražit, blizu je i pogodno za bebušku 🙂
    .
    Grizli super da je negativno 💪
    .
    Ne znam, mi smo lani to tražili preko bookinga i air bnb I fakat je bilo super ponuda 🤷
    I to smo gledali jug oko Dubrovnika i Korčulu, na kraju smo se zbog obiteljske situacije i činjenice da smo morali imati mogućnost brzo doći doma odlučili za slapove Krke, tu. Skradin. Nije bilo ništa fancy, malo starinsko ali bio je ogroman, čist i pristojan apartman s kupaonom i kuhinjom. I još jednom sobom koju nismo ni koristili.

[/url

beba2025❤
    10. Srpanj 2020. 21:22

Grizli,, suuupeer❤️❤️

DeeDee
    10. Srpanj 2020. 21:23

Beba ahah kod Rožice, trebalo mi je da shvatim 😂😂😂😂
    A i tamo sam prije bila kuhana i pečena prije, za vrijeme i poslije kupanja jer smo se kupali na vanjskoj strani lukobrana tako da smo se očito nagledale u životu 😁
    Javi se kad budeš tu 😉

[/url

Simbalija
    10. Srpanj 2020. 22:04

LoSa na Rabu nema turista kao inače, ali ih ima. Inače bude prekrcano, ove godine više manje Njemci, Slovenci, Austrijanci i naši. Ono što je zanimljivo, dosta je praznih apartmana, ali ljudi odbijaju spuštati cijenu, kao već su u gubitku zbog predsezone pa neće sad još i spuštati cijene, valjda im bolje biti prazni. Ne znam, ne kužim. 
    Superirko drago mi je da ste našli plažu i da nitko ne njurga :) sjetila sam se da ima od plaže pudarice prema gradu još par plažica gdje je uvijek manje ljudi pa možete i tamo otići vidjeti, meni je tamo baš super more i šljunak je umjesto pijeska pa je to meni puuuno bolje :D 
    Grizli jako mi je drago da je sve ok, tj. da su rezultati negativni! 
    Mikio sama sam izvadila pincetom, nije imao krvi kad sam ga ubila pa se valjda tek uhvatio, još mi je pokušao odšetati kad sam ga izvadila. bljeh, cijeli dan pratim bebu, ali nije ništa otečeno, a ona se ponaša kao uvijek..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

beba2025❤
    10. Srpanj 2020. 22:18

DeeDee

Bebaahah kod Rožice, trebalo mi je da shvatim 😂😂😂😂
    A i tamo sam prije bila kuhana i pečena prije, za vrijeme i poslije kupanja jer smo se kupali na vanjskoj strani lukobrana tako da smo se očito nagledale u životu 😁
    Javi se kad budeš tu 😉

Heheee,, vidimo se😊😊

• mom12
    10. Srpanj 2020. 22:56

Ja sam u teskom zaostatku citanja nikad mi se ovo nije dogodilo😕😕...imam jos 21 str.al cu zaboravit sta sam tila pitat i napisat...mikio  bravo za zubic ...👏👏🎉🎉🎉...
    Lavice bas mi je drago da ste dobro svi....❤❤❤
    Jelenko di ti je pedijatrica....ja sam prije bila kod dr dadic i ona je otisla u mirovinu...i sad trazim nekog dobrog pedijatra ...zamjena mi bas i nije sjela...ili sam ja rob navika🥴🥴🥴....
    E da IZGUBILA sam knjizicu cjepljenja....nezz sta sad da radim...tj cijele fascikle mi nema...poludila sam trazec....🙄🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.