Tu kod mene, okolica opatije, ima. Mislim, u ulici valjda svi osim nas iznajmljuju i svi su krcati 🤷
[/url
Superirko meni se čini da ljudi unajme i drze se apartmana, bar ovi s bazenima. Plaže su poluprazne
[/url
Stvarno ne znam kakve su cijene inače jer mi uvijek imamo neku rodbinski/prijateljski stan/sobu. Lani smo unajmili u Skradinu u 8.mjesecu i bila je super cijena, ne sjećam se ali znam da je jer sam ja škrtica😁
[/url
Losa svi gledaju zaradit bar 7 i 8 mj sad kad su vidjeli ds turisti ipak dolaze dizu cijene i vracaju na staro. Jer sezona je losa pa ajmo oderat one koji dodju. Ja nemam iskustva u tim krajevima jer ovdje smo na moru ali znam da su cijene bile sad za 6 nize tipa 40 50 e i to oni bolji apartmani i sad su opet isle gore. Na 80 90 e noc.
Ni ja nemam dojam da je ljeto. Turisti se kod nas mogu brojiti na prste. U ulici apartmani prazni... Inače bih se u ovo doba vec svadala sa Poljacima divljacima preko puta😉bas mi nekako fale😋😁
Hej Losa isti termin gledamo i evo ja upravo pptvrdila ( Sv .Petar, okolica Zadra-60 eura, apartman savrsen).. Iako je kao cijena napisana 100 eura, ali nazoves i svi spustaju... Dakle Apartmanija i trazila sam : Sukosan, Bibinje i sv. Petar, prevagnuo Ap Four season pa si pogledaj u tom rangu sto mozes doniti, druga opcija mi je bila Paulo i Lorenco, isto 60 €
LoSa gdje si tražila? Imas na fejsu grupe, vi bi mogli proći za nax 50 eura bez problema. I to bas bas lijepi apartmani, blizu mora. Mi moramo cekati matijin uzv u bolnici 17. a onda i ja krećem u potragu
[iimg]
Tu kod mene, okolica opatije, ima. Mislim, u ulici valjda svi osim nas iznajmljuju i svi su krcati 🤷
Možda smo se srele već 100 puta 😄ja već 28 godina ljetujem tamo.. Najdraža plaža od malih nogu Ičići, svake godine smo tamo i u Mošćeničkoj Dragi☺️Opatija divna za šetnje, a obožavam i Lovran❤️neću te pitati za adredu😂ali, vidim da si negdje u blizini🥰
Hej curkw da se javim... Rezultati su negativni woohhhoooo... Dobili info tek u 8 ujutro iako su bili rekli da ce u cetvrtak doc do 9h. I to doali do info nakon sta je pola nas zvalo glupavog epidemiologa da kaze zeni rezultat. Pocastili ga svi "komplimentima" a stvarno je 🙄...
Uglavnom kad smo dobili tu info skockali se, spakovali i otisli ipak na put. Na brzinu smo krenuli tako da mi se mob ispraznio al bogami smo dobro fino putovali. 6h puta samo s 1 stajanjem, navozila sam se (sta mi je full falilo), M super i preko nasih ocekivanja dobra. Kad nije spavala gugutala je i igrala se.
U Istri bas ima dosta turista, ali kod nas je i dosta strogo s tim mjerama. Kod nas bas svi pozitivni od korone idu u bolnicu, i svi u izolaciju koji su u kontaktu bili sa zarazenim. Vidim da su drukcija pavila u zupanijama
Mi bi trebali s kumovima u ponedjeljak na papuk na 4 dana. Ja se nadala osvjeziti od vrucina a ono tih dana najavljuju kišu i osvježenje
LoSa je, ima milijun glupih komentara. Najjaci su mi kad pljuju po ljudima koji mogu izdvojiti 40, 50 eura. Ni oni ne idu na skijanje kažu
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji