Ja stalno osvjezavam da vidim jel Grizli javila sto...🤔 ma LoSa no comment,ja bi opalila po dzepu svakog tko otkrije identitet zarazenog. Svi su odjednom policija, epidemiolog,doktor i ostalo ..
Damnarexx sretan put i dobru zabavu!
Simbalija pratite malo par dana da li je crveno jako oko tog mjesta,moja kcer je na glavi imala s 5 tjedana! Muz je pokupio zarazenog i bio na antibioticima i sad mi kaze frendica da joj mali ima boreliozu,na 2 antibiotika je. Doduse mi oko sljemena i okolna mjesta imamo dosta zarazenih krpelja.
I sad tek vidim na trakici da nam je danas 7 mjeseci 😳
Eto kolko sam naspavana da neznam ni koji je dan 🤦🏼♀️
Zarice super da je uspio zamijeniti. Moja i dalje trazi cicu brzo nakon kasice iako fino pojede. 🤷🏼♀️
Ma i dalje je to bar 5 cicanja po danu tako da nije bas neka razlika. (7-10-15-18-21 i po noci jos ko zna kolko😬)
.
Krpelji, uzasavam se
Losa joj tako sam i ja mislila da ce biti do 9 kg pogotovo jer sad ima jedva 7 kg, a pelene kupili prike 10-ak dana u Kauflandu kad je bila "akcija" tako da mi je presmijesno vise poklanjat pelene jer smo imali 4 pelenska osipa i sve smo morali pokloniti jer logicno da prvo potrosis paket jednih pa se osip javi kad kupis jos pokoji paket, nece na frisko otvoreni 😀😀
Morat cu stvarno prpcitati zaostatke da vidim kakvi rezultati se cekaju jer znam taj osjecaj, prosli tjedan sam cekala za svoje roditelje i iako su rekli za 24 sata da ce biti -tek su bili za 2 dana s tim da je tata morao ponoviti jer im kao nesto nije jasno (???) pa njega jos 2 dana cekali, ali ipak na kraju negativni
Hvala cure, pratit ću naravno ubod.. Ja ih se isto bojim jer znam koliko bolesti prenose, a isto ih nisam puno puta imala, možda dva tijekom života, a stalno sam u prirodi. Tješim se da ih ovdje možda nema puno zaraženih, ali nikad se ne zna.. Jao valjda neće ništa biti...
Grizli gdje si? Nadam se da su negativni rezultati..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja stalno osvjezavam da vidim jel Grizli javila sto…🤔 ma LoSa no comment,ja bi opalila po dzepu svakog tko otkrije identitet zarazenog. Svi su odjednom policija, epidemiolog,doktor i ostalo ..
Damnarexx sretan put i dobru zabavu!
Simbalija pratite malo par dana da li je crveno jako oko tog mjesta,moja kcer je na glavi imala s 5 tjedana! Muz je pokupio zarazenog i bio na antibioticima i sad mi kaze frendica da joj mali ima boreliozu,na 2 antibiotika je. Doduse mi oko sljemena i okolna mjesta imamo dosta zarazenih krpelja.
Jel to lajmska bolest? Kolko je star mali? Bas koma
Joj mene isto krpelja strah. Seosko dijete a nikad nisam krpelja pokupila dok moj muz godisnje tri puta min
[iimg]
Juuutroo😁... a pola dana prošlo🙈😎
Gustajte na moru... I na terasama... I u rashlađenim kucama😁 gdje tko može😘
Rezultati... Ajoj... Gužvara im je pa nitko ne javlja i nikog se ne moze dobiti na telefon.😉 Moj G se testirao u uto ujutro i cekali smo cijeli dan jer smo u noci na srijedu putovali za zg, i nema nalaza. Tek sutradan kad smo dosli pred bolnicu eto maila od dr opce med. Da je bio pozitivan, lijepo bi se okrenuli i vracali nazad😁.
Nego... Malo dobrih vijesti🤗 Operacija je odgodena za jesen jer se manja rupica sama zatvorila, pa zasad nije hitno. Lakše dišem. Baš sam šizila zadnjih dana. Bit ce kupanja ovo ljeto ipak😉
Ja prijavljujem prvi pad sa kreveta. Ajme oduzele mi se ruke i noge a mislila sam ma kako dijete moze pasti. Eto 2 min prije hrkao ja u kuhinji nes radim i u tisina i cujem udarac. Sve je ok proslo je 2 dana pregledali ga ali osjecaj koma.
Kazu prvi pad najvise boli 😵😵😵.
Mikio sretnih 7 mj i mi imamo za 6 dana a ja neznam kad prije pa on se meni tek rodio. 😂😂
Lavice drago mi je da su roditelji bolje.
Grizli nadam se da bude sve ok.
Simbalija ja se grozim krpelja nissm dijete sa sela svebube u meni izazivaju uzas ali vjerujem ds nece bit nista.
Kakanje je svaki dan jednom do dvaput ovisno o hrani jucer samo jedno jer je kasica bila gusca i vise sastojaka koji zatvaraju kad pojede sljivu i zobene ili tak nesto bude i 3 puta.
Pelene- ja ne kupujem vise na veliko vise paketa isto na kraju ne potrosim a pocnu ga zuljati. Ja imam jos par pelena pampers active br 4 i spreman paket bt 5.
Bez obzira na kile ima 9 urezuju mu se te br 4 tako da danas startamo sa 5 pa cu vidjet kako ce mu to stajat.
Aha pelene gacice nadobudno kupila 2 paketa jer na reklami to su ono ssn snova. Uzas jedva mu nategnem izmaltretiram ga dok mu navucem nemogu lijepo namazat kremu itd. A pustale su na sve strane nikad vise usrane robe nisam imala. Potrosila i odustlala od njih. Mislim da su ok za bebe koje vec hodaju tj djecu pa lakse navuces kad stoje na nogama ovo lezeci meni je mucenje.
Hani super za bebu. Divim se svim mama koje prolaze pretrage operacije i lijecnicke hodnike sa djecom. Ja nisam svoja kad znam da idemo na obicnu kontrolu i cijepljenje. Mozda sam preosjetljiva morat cu to mjenjat.
Kako je krenulo sa koronom a i gledam bas sta se u Srbiji desava to je uzas. Ako krenemo rapidno rast a rastemo opet ce bit kao u proljece.
LoSa, mi u barbatu prvi put pa zbilja ne mogu procijeniti ima li turista vise ili manje nego inace. Koliko sam primijetila u setnji prevladavaju auti sa njemackim i slovenskim registracijama ali ja nisam vidjela puno ljudi . Doduse ja secem u 7 ujutro pa u 7 navecer a jos nismo stigli do plaze.
Mi inace uglavnom koristimo vikendice od frendova pa ne placamo (tako nam je i ovaj rab uletio) ali kad sam ja ove godine gledala kakve su cijene skuzila sam da iako svi kukaju da su skinuli cijene to su i dalje suludo visoki iznosi.
Ja sam gledala uglavnom preko Bookinga i Airbnb i nadju se apartmancici i bungalovi od 300tinjak kn dnevno ali to je ipak sve dosta juznije. Koliko sam skuzila najjeftinije sam nalazila u okolici splita pa sve do makarske.
Sortiraj odgovore
Najstariji