ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    10. Srpanj 2020. 09:18

Ja sam dobila savjet na pocetku da ne pravim zalihe pelena jer kilaza na njima nije vjerodostojna.
    Sinoc smo imali neke frendove, dobili u bonovima dma 800 kuna na poklon, tama  za Aptamil neko vrijeme😊
    Jel vama bebe puno prduckaju nakon karfiola/cvjetace?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    10. Srpanj 2020. 09:42

Jutro svima
    Malale ja jos nisam uvela brokulu
    Danas uvodim drugi obrok. Za dorucak zobene, banana i breskva a za rucak palenta, tikvice i piletina. Uvela mu biogaiu i ja se upravo najela kompota od sljiva, mozda mu pomogne s probavom
    Budio se 3 puta, kako je ono lavica rekla, to mi je ok

[iimg]

annika
    10. Srpanj 2020. 09:47

Bože mene karfiol

[iimg]

• Zarica
    10. Srpanj 2020. 10:06

Damnarex, ja zadnji put na moru imala te babylove za plazu. Bas su dobre, nekak cvrste i djeluju mi udobno.

• Zarica
    10. Srpanj 2020. 10:10

Mikio, moj ti isto cica tak nekak. Po noci 2,3 put, a po danu svaka 3 sata osim pauza od cca 10 do cca 15-16 jer smo zamjenili jedno cicanje za rucak.🤷‍♀️
    I meni treba ta ogradica, morat cu se zaletit...

beba2025❤
    10. Srpanj 2020. 10:28

Angelly

Mi koristimo kako koji put pampers pants i moram rec da su mi dobre kad se malac odluci okretat dok ga se presvlaci a kad se ukaka u njima onda ih se onak podere sa strane pa su ko obicne pelene i imaju onu trakicu na guzi s kojom zalijepis pelenu tak da su meni dobre za prek dana kad nema mira se presvuc

Bravo, taman sam htjela napisati da imaju trakicu za zalijepiti, a i bacam u odvojeni koš na terasi, pa u vreću, pa u kantu😄😄

DeeDee
    10. Srpanj 2020. 10:50

Mikio sretnih 7 🥳
    Bome je i meni počelo vrijeme letit..ne mogu vjerovat da je pola sedmog mjeseca već 😒 

[/url

Simbalija
    10. Srpanj 2020. 10:52

miki0

I sad tek vidim na trakici da nam je danas 7 mjeseci 😳
    Eto kolko sam naspavana da neznam ni koji je dan 🤦🏼‍♀️
    Zarice super da je uspio zamijeniti. Moja i dalje trazi cicu brzo nakon kasice iako fino pojede. 🤷🏼‍♀️

Sretnih 7!! 🥰
    Moja isto cicala jedno 100puta preko noći, možda joj drugi zubić ide. A po danju isto papa svaka 2,3 sata, najčešće svaka 3, ali ona stvarno kratko jede.
    Našla joj krpelja iza uha jutros! Vjerojatno jučer na plaži ga dobila jer smo bile na travici, neki mini, ali svejedno sam popizdila. 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mala.le.90.
    10. Srpanj 2020. 10:58

Jao Mikio, heroju dragi, ti si inspiracija🔌🔋
    E ima li itko da je uvodjenjem krute hrane beba pocela kakit puno cesce na dnevnoj bazi? Ovaj moj jucer 6 puta🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    10. Srpanj 2020. 11:01

Ajoj Simba 😱
    Nadam se da će moju izbjegavati kao mene, pol života provela u šumi i stalno sa psima i mačkama i nikad ni jedan 🤞
    Mala moja je počela svaki dan kakati, ponekad i dva puta dnevno, a prije bi svaka 3-4 dana 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.