ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Srpanj 2020. 14:02

Dee genijalno, kao da sam je ja šišala ☺️☺️
    Moja od rođenja ima irokezu gore, a dolje red ima, red nema 😅
    Ostale joj u genima mamine frizure 😂😂😂

[/url

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 14:07

Ja jednom mjesečno odem kod mesara, tj. donese mi doma 💪 i onda zaledim po porcijama. To planiram i za nju koristiti, ne vidim razlog zašto ne. Mi smo tek na trećoj namirnici ali isto sam samo prvu samu dva dana, pa treći dodala u to iduću.

[/url

mala.le.90.
    07. Srpanj 2020. 14:07

Bok cure, ne stignem citati sve, trebam mi vase misljenje. Danas je mjes3c dana da smo uveli krutu hranu. Malac stvarno ima jak apetit. On bi samo jeo. Vrhunac je kad nekog vidi da jede, on pocne mljackati ustima. I sta mu god ponudim, on sve pojede. Nekad je to sigurno i previse. Uglavnom smo na vocu i povrcu, nekad zitarice.
    Njemu je uskoro 7 mjeseci, je li rano za drugi obrok?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    07. Srpanj 2020. 14:31

Losa od mog bratica mali isto imao tako kosu i osisali su ga i bas mu je dobro...izgleda puno gusce. A opet da ja trebam seficu osisati ne znam kako bi...
    Mikio ona bas voli kupanje a i pranje kose, i fen joj je zanimljiv tako da nismo imali problema. Mozda zato sto smo rano poceli pa se navikla. Sad kad je ovako vruce ne susim fenom.

L 💛

MaRe
    07. Srpanj 2020. 14:32

Ajmeeee koliko kose 😍😍😍 
    Moj je procelav kako je malo ima i koliko je svijetla :)
    Danas smo jeli batat i jabuku i prvi put da je sve pojeo 😊

Red Fox
    07. Srpanj 2020. 14:41

Mikio cestitke na zubicu 🥳
    Frizure su predobre, mom se isto popunila rupa iza, ima dosta kose al se ne vidi jer je plavusa 🙂
    Grizli ja cu isto probati smrznuti ostatke, hvala za ove vrecice.
    Ja sam vec pocela davati dva obroka, ujutro voce ili rizine pahuljice, a za rucak povrce, nekad s mesom nekad bez. Do sad je jeo tikvicu, brokulu, karfiol, krumpir, mrkvu, pastrnjak, jabuku, bananu, rizi, piletinu i teletinu

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 14:43

Meni je pedijatrica rekla da čim počne jesti  konkretan prvi obrok, mogu početi nuditi i idući. U ovoj kombinaciji koju je Red napisala

[/url

mrgud_zg
    07. Srpanj 2020. 15:22

super su frizure! Moj je procelav i plav. I nemremo se nacudit na koga jer smo mm i ja tamnoputi skroz. Al da vi vidite kak je on pocrnio 🙈 sve me strah kaj ce mi pedijatrica rec 😊 prvo mu je lice jos doma, i sake. Nasi frendovi ga zovu taxist zbog crnih saka. A sad noge jer stalno vire iz kolica 😂. A fkt ga mazem s faktorom 50 i ne setamo se po jakom suncu. Al ocito ima pigmenata na nas 😊 (vidi se razlika ovo iza koljena)

Red Fox
    07. Srpanj 2020. 15:31

Mrgud predobro 😂 budi sretna, moj pocrveni kad vidi sunce na tv-u 😂 bas je skroz blijed i njezan, to nas je skroz iznenadilo jer mu je tata bas jako tamnoput, a na kraju on sirela na mene 😂 samo kaj tak izgleda njezno kad krene udarati s nogama i napravi ljutu favu svi se cude kakav je grubijan 🤣

Lorena94
    07. Srpanj 2020. 15:47

Petra rodio se sa 3180, 49 cm bio dugacak, ajde daj mi neki kontak da se dog za sling ☺️
    Annika danas sam išla sama sa malim, mm radi, kad je i on išao uvijek je bila fina gospođa nikad biš komentirala loše, čak je ona sama rekla da mu dajemo kašice i mutimo sa ad. Ugl nasekirala me!
    Čestitam Nini na zubiću 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.