ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    07. Srpanj 2020. 11:13

Loreni pisem

[iimg]

Lorena94
    07. Srpanj 2020. 11:29

Kao u 2 mj je  dobio tih 900 g, sa 2 i 4 mj je dobivao preko 1200 g dok je sisao i pio adaptirano mlijeko, on baš ne trkelja, priča nešto svoje, ne slaže baš slogove.. Al ovako mislim da ne zaostaje

PetraB
    07. Srpanj 2020. 11:56

Lorena  a s koliko se rodio? Jel udvostrucio porodjajnu? Mislim ne kuzim stvarno vise opsjednutost pedijatara sa velikim prinosom. 🙄 Uopce se ne gleda genetika masu puta.
    Sogoricu je pedijatrica slala gastricu i fizijatru jer je malo dobivao na kilazi i mali je kao (uopce nije izgledao mrsavo da se razumijemo) bez ikakvih vidljivih znakova da nesto ne stima. A brat mu stariji sitan za poludit, takav bio i sogor al ona uopce to nije gledala. Moja sogorica sitna. I forsirala dojenje kad je pitala sogorica da uvede jos jedan kruti obrok zena dobro da ju nije napala, neeeee, samo na cicu sto vise (tada malac bio ja mislim nekuh 9/10 mjeseci)... Sogorica uvela jos jedan obrok, uvela AD poslije cicanja i gle cuda, mali poceo vise dobivati na kilazi. Naravno na rebru su ju gledali u cudu da zakaj je uopce dosla, isto kao i fizijatar. Strasno
    Meni sad Omerza na rebru rekla da je 600 sasvim dovoljno sada da dobiju i da ce se to smanjivati svaki mjesec (a moje su mladje)... Meni to ne izgleda kao los prinos za njegovu dob 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    07. Srpanj 2020. 11:58

Lavice bas mi je drago da si se javila i da se napokon vracate u normalu. Bravo, pravi ste lavici svi! ❤️
    Kome je ono zubic izbio? Mikio jel N? Super, super, al vjerojatno ide i drugi pa zato nervoza... Barem su kod mojih uvijek u paru izlazili, svi zubi. 

PetraB
    07. Srpanj 2020. 12:01

Isuse, ne funkcioniram danas... Zaboravih
    Od 4 ujutro je bio kaos pa malo teze mozak radi 🤦🏻‍♀️
    Jutros sam zamijenila curke 🙈... Eto, o tome pricam... Kad je zurba i neki kaos, nema sanse da u tom ludilu ja znam koja je koja. Sad ih gledam i mislim si kak sam ih uspjela zamijeniti, ali tada... Grozno... Osjecam se kao 💩... 😒

PetraB
    07. Srpanj 2020. 12:06

Taani

Mikio cestitke na 🦷😄.
    Grizli, moj je rodjen sa 3850 g, a sada ima 8800 g 🙊. Ali njemu se sve prima i bas je velik, bit ce kao od brda odvaljen ☺.
    Lorena, mislim da je to okej 🤷‍♀️
    -
    Vas brine tezina, mene brinu stisnute sakice i skvrceni prstina nogicama 😔.
    Vidjela sam malca jednog nekidan, 2 tjedna stariji od mog, na trbuhu se dize na koljena, kao otpuze metar dalje, a moj kraj njega mlatara rukama po igrackama i svima se smije 💁‍♀️.

Za rukice ti je Losa super opisala, te vjezbe mi radimo svaki put kad im mijenjam pelenu. A za nozice, prstom prelazis od pete do sredine tabana i vidjet ces kak ce rasiriti prstice. To isto radimo svaki put kad prematam ili kad se igramo... Nekad i dok jedu znam to raditi po tabanima i maziti rucice da otvore sake... 

Simbalija
    07. Srpanj 2020. 12:32

Lavica super da ti se roditelji oporavljaju, tj. mama da je bolje. Nadam se da će uskoro biti negativni na koronu i da će vas lokalne babe pustiti na miru.
    Vidim da je sve veći broj u PGŽ-u, nekako se uopće ne brinem, totalno sam postala flegmatična s tom koronom, ako dobijem dobijem, pa ni od gripe ne bježim i ne skrivam se. Mislim, ne izazivam vraga, ali ponašam se kao uvijek, jedem zdravo, uzimam vitamine i minerale, perem ruke, u dućane idem rijetko, u gužvu još rijeđe.
    --
    Moja je udvostručila težinu još davno , ali ona je kao i od Taani velika beba. Sad je napokon smanjila prinos, ali je bila na 90 percentila, rođena sa 3,5kg, a 7kg je imala sa 3 i pol mjeseca . Sad je negdje 9kg i 70cm.
    Ali zato i postoje te tablice za praćenje, ako je moja velika beba znači da nečija mora biti malena, a nečija prosječna. Sve je to normalno i okej, mislim da nitko još ne hrani bebe čokoladama, pudingićima pa da beba može biti pretila zbog loše prehrane, već su jednostavno takve bebe, napreduju svojim tempom. Treba samo pratiti krivulju da se vidi da napreduje, a ako je dobila 900g znači da raste. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    07. Srpanj 2020. 12:33

Lavice drago mi je da su tvoji dobro 👍 
    Kad sam pricala o frendici koja je s 3 mj prebacila malu u sobu to mi je iz pravog zivota frendica, nisam znala za tebe. A i napisala sam da ne mislim da ja radim najpametnije, nego samo da se meni to cini rano 😁
    A bome sam i ja sve i svasta govorila prije neg sam rodila pa sam vec tisucu toga prekrsila 😂. Stavovi su tu zato da se gaze 🙈😂
    Moj je udvostrucio kilazu. Rodio se s 3,5, sad ima oko 7,8. Ne znam kolko je dug, sljedeci tjedan smo na pregledu pa cemo znat
    Nego, jel vi uvijek dajete namirnicu samu prvi dan uvodenja? Ja bi krenula sa zitaricama a to mi se nekak cini suho pa sam misla odma ubacit tikvicu unutra 😂

Simbalija
    07. Srpanj 2020. 12:36

E da, Mikio super za zubić♥️ mislim da idu dva u paru pa je vjerojatno zato grintava..
    --
    Hvala za vježbice, moja isto zna držati skvrčene prstiće na nogama, ja je škakljam sa strane da ih ispruži.. I ne puže još nikako, ne kuži što bi trebala, ali sjedi sve bolje i bolje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    07. Srpanj 2020. 12:38

Mrgud ja žitarice dajem sa već uvedenim voćem i povrćem.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.