ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    07. Srpanj 2020. 12:48

Mikio super za zubic!! Mojoj je dan, dva nakon prvog i drugi izbio...vjerovatno ce i N odmah i drugi.
    Lavice drago mi je da ti je mama bolje i da su vam nalazi negativni. 
    Ova moja lopuza se cijelu noc vrtila i cendrala (zadnjih par noci je tako)...cijelu noc ustajem, vracam dudu i moram joj dati ruku da mazi i onda nastavi spavati. To joj je najnovija fora da stalno trazi nesto za mazenje onda po noci cujem kako grebe po plahti ili ogradici. Zato sad bile u setnji ona zaspala, prenjela je iz kolica u stan - spava, vrata se zalupila - spava, ves masina ronda - i dalje spava...a ako si stavim vodu za kavu odmah ce se probuditi. 😆😆
    Mi smo uveli do sada tikvicu, mrkvu, krompir, jabuku, krusku, bananu, rizine pahuljice i palentu...imate kakav prijedlog za povrce? Ja to tako slabo jedem i uopce ne znam vise sta bi joj dala... 🤔

L 💛

Grizli
    07. Srpanj 2020. 12:51

Lavice super da su tvoji bolje! 👍👍👍 I da malena krece u vrtic napokon opet da se vratite u normalu.

Nego komentirale ste smrzavanje jucer pa danas bas probala sto je smrznuto. Postp kad sam kuhala bi uvijek bilo vise toga nego sto pojede cisto zato da mogu lakse gnjecit/blendat i sl. Onda sam smrzavala u vrecice za sladoled. To sam spakirala mrkvu kuhu na pari, jabuku kuhanu na pari, jabuku kompot, krusku kompot. I bas sam danas isla jabuku na pari joj odmrznuti cisto da probamo. Meni je okus dobar nije mi to nesto drukčije iskreno. Mrkva znam da bude malo vise gnjecava zato sam vecinu mrkve spremila sirovu, ogulila i narezala na kruzice i tako smrznula. Ta pak je okusno ista slatka jer je mala i mlada. Grasak sam isto samo smrznula i okus isti. To koristim i za nas. Kad trebam onda samo izvadim saku stavim u kuhalo na paru i upalim kuhanje. I kuha se 5 min duze nego kad nije smrznuto. Kompote nisam jos probala.
    Jabuku, tikvicu i krusku sa isto u sirovom obliku samo ogulila i narezala na velike komade i smrznula.
    Ovo kuhano mi se dosta brzo odmrznulo danas jer sam joj dala proso koji joj se nije btw svidio. Kad sam ga stavila kuhat izvadila taj smrznuto stapic van. Dok se kuhalo stapic se opustio i u toplo ubacola tu jabuku otopila se i ohladila taman za jesti joj. Ostatak jabuke 2 zlicice male sam joj dala kad je doslo na sobnu temp i popila sve super, a proso sam nije htjela ni pomirisat. 

annika
    07. Srpanj 2020. 12:53

Mrgud mozeš kombinirati sa već uvedenim namirnicama

[iimg]

Grizli
    07. Srpanj 2020. 12:56

To su te vrecice. Meni se dosta brzo odmrzne. Probla sam sad ubaciti tu vrecicu u onaj grijac za bocice i isto se odmrzne lijepo. 80 ml stane u jednu

Simbalija
    07. Srpanj 2020. 12:58

DeeSB

Mi smo uveli do sada tikvicu, mrkvu, krompir, jabuku, krusku, bananu, rizine pahuljice i palentu…imate kakav prijedlog za povrce? Ja to tako slabo jedem i uopce ne znam vise sta bi joj dala… 🤔

Od povrća možeš tikvu (hokaido, butternut), batat, luk (crveni, bijeli), ciklu, korabu, grašak, papriku...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeSB
    07. Srpanj 2020. 13:07

Simbalija

DeeSB

Mi smo uveli do sada tikvicu, mrkvu, krompir, jabuku, krusku, bananu, rizine pahuljice i palentu…imate kakav prijedlog za povrce? Ja to tako slabo jedem i uopce ne znam vise sta bi joj dala… 🤔

Od povrća možeš tikvu (hokaido, butternut), batat, luk (crveni, bijeli), ciklu, korabu, grašak, papriku…

E hvala...mislim da cu tikvu ilil batat slijedece. Jedino mislilm da ciklu necu nikada, ja ju ne mogu ni gledati hahaha 
    To cu morat svekrvu ugnjavit da joj da. 🤣🤣

L 💛

DeeSB
    07. Srpanj 2020. 13:35

Evo sefica je budna i u napadu na moju kavu 🤣

E mogla bi ipak neko ulje prvo uvesti pa onda batat pa tikvu... 👍👍

L 💛

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 13:37

DeeSB

E mogla bi ipak neko ulje prvo uvesti pa onda batat pa tikvu… 👍👍

A koseeee 🤩🤩🤩

[/url

DeeSB
    07. Srpanj 2020. 13:44

DeeDee

DeeSB

E mogla bi ipak neko ulje prvo uvesti pa onda batat pa tikvu… 👍👍

A koseeee 🤩🤩🤩

Hehe...hvala, kosa je postojana, malo joj je nesto opalo pa izgleda kao da ima undercut 😂😂

L 💛

mrgud_zg
    07. Srpanj 2020. 14:01

Deesb ajme koseeee 😍😍 izgleda ko da ima pramenove, preeekul je 😁  od povrca batat, tikvu, blitvu, korabu, brokulu, karfiol..
    Ja danas dala isto proso ko grizli i nije nikak proslo 🙈 a umijesala sam tikvicu. Nakon dost dugo sam lose tempirala. Uzaaasno ga muce ti zubi. Meni ga tako dode zao. Na kraju zaspao 5 min nakon neuspjesnog rucka. Budem mu probala dat kad se probudi ako ce htjet. 
    Meni danas isto mozak ne radi. Zaboravila cestitat nini na zubicu 🥳🥳🥳
    E da se ne ureknem 🙈 al moje dijete zadnja 2 dana spava samo s hranjenjem oko 2-3, a ustajanje oko 6-7. Preporodila bi se kad bi to tak ostalo. Al danas valjda od tog loseg vremena sam ja jako lose spavala 🙄
    I ispast ce da sam totalno “neskromna” 😂 al nakon korone, vec je debelo ljeto a more je preuzas. U 6 mj sam se okupala 2 put i sad dam vec tjedan dana tu i isto 2 put 🙈🤦‍♀️😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.