ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Srpanj 2020. 09:24

Slučajno poslala komentar nedovršen..
    Ugl., prijavljujem bebeću nervozu 🤷
    Evo treći dan da je baš nervozna, samo se odjednom počne ljutit i protestirat, lupat rukama oko sebe i noge onako diže u zrak i demonstrativno lupa u pod. Možda sam zabrijala haha, ne znam koliko toga bebe razumiju, pokazuju i što uopće izvodi ali fakat izgleda kao da je ful živčana. Noćas nismo  baš spavali jer se gospođica mlatila šakama u trbuh kao da izvodi maorski ples, a istovremeno se pokušavala nogama odbijati od ruba kreveta 🤦
    Posebno je izraženo kad joj se počne spavati, oči jedva drži otvorene ali ne, ona se mlati šakama i dere, ne plače nego baš dere. Jedino u mreži za ljuljanje i u moru je najsretnija beba na svijetu 😅
    I dok jede je smirena. 
    Zvuči kao da sebe opisujem 😂😂😂

[/url

annika
    07. Srpanj 2020. 09:27

Miki ceatitke na zubicu. Moguce da ide novi pa ti je zato cendrava. Ja mislim da M idu odmah novi jer je isto drečalo drečavo, toliko da sam mu probala i aptamil dati na bocu, p i svoje izdojeno. Nece nista, a ja se raspadam od bolova vec treci dan vještic
    Lorena jel tebi pedijatrica rekla da je to malo? I tko je pedijatrica- Ariana?

[iimg]

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 09:27

Grizli moja je udvostručila, 3.2kg rođena, 3 otpusna, sad ima 6.7g 

[/url

Lorena94
    07. Srpanj 2020. 10:09

annika

Miki ceatitke na zubicu. Moguce da ide novi pa ti je zato cendrava. Ja mislim da M idu odmah novi jer je isto drečalo drečavo, toliko da sam mu probala i aptamil dati na bocu, p i svoje izdojeno. Nece nista, a ja se raspadam od bolova vec treci dan vještic
    Lorena jel tebi pedijatrica rekla da je to malo? I tko je pedijatrica- Ariana?

Da, ona.. Trebao je dobit oko 1200 g, a toliko je dobivao dok je sisao i adaptirano pio. On jr toliko živ, mislim ne puza još, al na dobrom putu je, kotrlja se, okreće.. 

Lavica27
    07. Srpanj 2020. 10:18

Dok sam.procitala zaostatkeee! 
    Prvo cestitke svima na zubicima,nase donje jedinice se vec neko vrijeme najavljuju ali nista🤷‍♀️
    .
    Mi smo kod svekra i svekrve par dana otisli da se naknemo,kcer napokon sutra krece u vrtic. Ne znam jesam spominjala,na kraju smo se svi mi testirali da nas vise ostave na miru i naravno da smo negativni. Mama je bila hospitslizirana tjedan dana,zavrsila s tezom upalom pluca, vratila se za vikend doma, hvala Bogu. I tu ironiju cu vam opisat,sramota ziva za zdravstvo nase... Tata i dalje bez ikakvih simptoma,ima jos jedno testiranje pa da je "slobodan"
    .
    Mi smo probali dosad krusku,jabuku, tikvicu i danas cemo mrkvu. Tikvica ga otvata kruska zatvara🤷‍♀️🤷‍♀️ Sve je iz vrta mojih ili muzevih,nespricano.
    .
    Mrgud ja sam ta koja je kcer sa 3.5mj stavila u njenu sobu,  logisticki razlozi, kad sam cutie cloud krevetic povecala iz koljevke u normalan nije mi stao u spavacu... uglavnom, nije zakinuta emocionalno🤣 Ta i dan danas najbolje spava sama a ne s nama.
    .
    Dugo dojenje..hm kcer je s 9mj sama odlucila da ne zeli. Njega sam mislila da necu imat mlijeka 3mj dojit al eto skoro pola godine i dalje uspjevamo 60ml 7 puta na dan AD i istalo dojenje. Kasicu jos nije za ful obrok zamijenio. Dok ide ide. Jede ko divljak na cici...
    .
    Ostalo sam zaboravilaaa

Lavica27
    07. Srpanj 2020. 10:21

Lorena to su gluposti. Pa ne dobivaju nakon 4.mj zivota kao prve mjesece. Prirast je i vise nego dobar! Moj je rodjen da 3310, s mjesec dana s neonatologije izasao sa 3800, sad ima 7500gr i cca 67cm. Dobivao je po kilu od 2.mj na dalje,sad od  4. mjeseca po tako 600gr.

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 10:26

Prijavljujem prvo, kako je netko napisao, YouTube hranjenje 😂
    Probala bananu, skoro pojela i žličicu i mene, ja brljam po zdjelici da bolje zgnječim, ona me gleda s otvorenim ustima 😂😂
    Mi probali mrkvicu, jabuku i sad bananu. I dalje do danas kakala svaki dan, samo šta dosta prducka i malo se napinje.
    .
    Lavice pisala si, da, drago mi je da je sve ok i da ste svi dobro, a za naše zdravstvo me apsolutno ništa ne čudi

[/url

Taani
    07. Srpanj 2020. 10:28

Mikio cestitke na 🦷😄.
    Grizli, moj je rodjen sa 3850 g, a sada ima 8800 g 🙊.  Ali njemu se sve prima i bas je velik, bit ce kao od brda odvaljen ☺.
    Lorena, mislim da je to okej 🤷‍♀️
    -
    Vas brine tezina, mene brinu stisnute sakice i skvrceni prstina nogicama 😔. 
    Vidjela sam malca jednog nekidan, 2 tjedna stariji od mog, na trbuhu se dize na koljena, kao otpuze metar dalje, a moj kraj njega mlatara rukama po igrackama i svima se smije 💁‍♀️. 

Simbalija
    07. Srpanj 2020. 10:28

Damnarexx 🌺

Simbalija

Ja sam osobno dojila do 2,5god,

I ja sam na tren mislila da ima jos jedno djetesce, al onda sam shvatila da je ONA bila na cici do 2.5g :)
    Valjda sam dobro skopcala?🤔😂

😂😂😂😂 Dobro si skopčala ja sam dojila do 2,5 mislim tako mi mama bar govori 😁 meni je to isto predugo, ja bih svoje cice nazad 😩
    Nemam više djece 🙈
    Sad idem pročitati do kraja..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

annika
    07. Srpanj 2020. 11:10

Ma to ako je od nje, onda zanemari. Meni decki dobivaju skoro identicno ns tezini, ona mi je za starijeg rekla da mu dodajem margarin u jelo i isto bila nezadovoljna dobijanjem na kilaži stalno, ali stalno. A to sto je motoricki kasnio i ja joj to govorila, nije skuzila. Sadasnja pedijatrica je rekla pojacati zitarice i uvesti brzo drugi obrok ali da je takve gradje, sitan. I skroz je u pravu, jer i muz i ja nismo krupni a kad smo bili klinci da ni ne pricam. Ja sam u skolu krenula sa 18, on u 5. razredu imso 25 kg stariji sin je mršav ko štapić a jede jako puno

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.