Slučajno poslala komentar nedovršen..
Ugl., prijavljujem bebeću nervozu 🤷
Evo treći dan da je baš nervozna, samo se odjednom počne ljutit i protestirat, lupat rukama oko sebe i noge onako diže u zrak i demonstrativno lupa u pod. Možda sam zabrijala haha, ne znam koliko toga bebe razumiju, pokazuju i što uopće izvodi ali fakat izgleda kao da je ful živčana. Noćas nismo baš spavali jer se gospođica mlatila šakama u trbuh kao da izvodi maorski ples, a istovremeno se pokušavala nogama odbijati od ruba kreveta 🤦
Posebno je izraženo kad joj se počne spavati, oči jedva drži otvorene ali ne, ona se mlati šakama i dere, ne plače nego baš dere. Jedino u mreži za ljuljanje i u moru je najsretnija beba na svijetu 😅
I dok jede je smirena.
Zvuči kao da sebe opisujem 😂😂😂
[/url
Miki ceatitke na zubicu. Moguce da ide novi pa ti je zato cendrava. Ja mislim da M idu odmah novi jer je isto drečalo drečavo, toliko da sam mu probala i aptamil dati na bocu, p i svoje izdojeno. Nece nista, a ja se raspadam od bolova vec treci dan vještic
Lorena jel tebi pedijatrica rekla da je to malo? I tko je pedijatrica- Ariana?
[iimg]
Grizli moja je udvostručila, 3.2kg rođena, 3 otpusna, sad ima 6.7g
[/url
Miki ceatitke na zubicu. Moguce da ide novi pa ti je zato cendrava. Ja mislim da M idu odmah novi jer je isto drečalo drečavo, toliko da sam mu probala i aptamil dati na bocu, p i svoje izdojeno. Nece nista, a ja se raspadam od bolova vec treci dan vještic
Lorena jel tebi pedijatrica rekla da je to malo? I tko je pedijatrica- Ariana?
Da, ona.. Trebao je dobit oko 1200 g, a toliko je dobivao dok je sisao i adaptirano pio. On jr toliko živ, mislim ne puza još, al na dobrom putu je, kotrlja se, okreće..
Dok sam.procitala zaostatkeee!
Prvo cestitke svima na zubicima,nase donje jedinice se vec neko vrijeme najavljuju ali nista🤷♀️
.
Mi smo kod svekra i svekrve par dana otisli da se naknemo,kcer napokon sutra krece u vrtic. Ne znam jesam spominjala,na kraju smo se svi mi testirali da nas vise ostave na miru i naravno da smo negativni. Mama je bila hospitslizirana tjedan dana,zavrsila s tezom upalom pluca, vratila se za vikend doma, hvala Bogu. I tu ironiju cu vam opisat,sramota ziva za zdravstvo nase... Tata i dalje bez ikakvih simptoma,ima jos jedno testiranje pa da je "slobodan"
.
Mi smo probali dosad krusku,jabuku, tikvicu i danas cemo mrkvu. Tikvica ga otvata kruska zatvara🤷♀️🤷♀️ Sve je iz vrta mojih ili muzevih,nespricano.
.
Mrgud ja sam ta koja je kcer sa 3.5mj stavila u njenu sobu, logisticki razlozi, kad sam cutie cloud krevetic povecala iz koljevke u normalan nije mi stao u spavacu... uglavnom, nije zakinuta emocionalno🤣 Ta i dan danas najbolje spava sama a ne s nama.
.
Dugo dojenje..hm kcer je s 9mj sama odlucila da ne zeli. Njega sam mislila da necu imat mlijeka 3mj dojit al eto skoro pola godine i dalje uspjevamo 60ml 7 puta na dan AD i istalo dojenje. Kasicu jos nije za ful obrok zamijenio. Dok ide ide. Jede ko divljak na cici...
.
Ostalo sam zaboravilaaa
Lorena to su gluposti. Pa ne dobivaju nakon 4.mj zivota kao prve mjesece. Prirast je i vise nego dobar! Moj je rodjen da 3310, s mjesec dana s neonatologije izasao sa 3800, sad ima 7500gr i cca 67cm. Dobivao je po kilu od 2.mj na dalje,sad od 4. mjeseca po tako 600gr.
Prijavljujem prvo, kako je netko napisao, YouTube hranjenje 😂
Probala bananu, skoro pojela i žličicu i mene, ja brljam po zdjelici da bolje zgnječim, ona me gleda s otvorenim ustima 😂😂
Mi probali mrkvicu, jabuku i sad bananu. I dalje do danas kakala svaki dan, samo šta dosta prducka i malo se napinje.
.
Lavice pisala si, da, drago mi je da je sve ok i da ste svi dobro, a za naše zdravstvo me apsolutno ništa ne čudi
[/url
Mikio cestitke na 🦷😄.
Grizli, moj je rodjen sa 3850 g, a sada ima 8800 g 🙊. Ali njemu se sve prima i bas je velik, bit ce kao od brda odvaljen ☺.
Lorena, mislim da je to okej 🤷♀️
-
Vas brine tezina, mene brinu stisnute sakice i skvrceni prstina nogicama 😔.
Vidjela sam malca jednog nekidan, 2 tjedna stariji od mog, na trbuhu se dize na koljena, kao otpuze metar dalje, a moj kraj njega mlatara rukama po igrackama i svima se smije 💁♀️.
Ja sam osobno dojila do 2,5god,
I ja sam na tren mislila da ima jos jedno djetesce, al onda sam shvatila da je ONA bila na cici do 2.5g :)
Valjda sam dobro skopcala?🤔😂
😂😂😂😂 Dobro si skopčala ja sam dojila do 2,5 mislim tako mi mama bar govori 😁 meni je to isto predugo, ja bih svoje cice nazad 😩
Nemam više djece 🙈
Sad idem pročitati do kraja..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ma to ako je od nje, onda zanemari. Meni decki dobivaju skoro identicno ns tezini, ona mi je za starijeg rekla da mu dodajem margarin u jelo i isto bila nezadovoljna dobijanjem na kilaži stalno, ali stalno. A to sto je motoricki kasnio i ja joj to govorila, nije skuzila. Sadasnja pedijatrica je rekla pojacati zitarice i uvesti brzo drugi obrok ali da je takve gradje, sitan. I skroz je u pravu, jer i muz i ja nismo krupni a kad smo bili klinci da ni ne pricam. Ja sam u skolu krenula sa 18, on u 5. razredu imso 25 kg stariji sin je mršav ko štapić a jede jako puno
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji