ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    08. Srpanj 2020. 03:25

Ajde, super za roditelje, lavice💪 lakše se diše sad

Grizli
    08. Srpanj 2020. 07:37

Heeej... Curke... Mi danas ranoranioci. Morali skupit urin za urinokulturu pa smo svi zmrdani. 
    Peimjetila sam zadnjih dana losa da moja kad je jako aktivna joj se cesto tokom dana spava. Posebno kriticno je vrijeme između 16 i 19h. Ako mi onda zaspe pa to do 22-23 ju ne mozea uspavat za nocno spavanje. A ako ne zaspe to je dreka pocela biti i nista joj ne valja. Cesto zadrijema dok ju dojim onako ko na pocetku sto je.
    DeeSB uuuuu koja kosica... Tvoja beba ima kose za moje 3 glave.
    Lavice super za roditelje 💪 nek ste svi dobro samo.
    Mi odlucili ici si zajedno na izlet u Slavoniju. Malo da se skuhamo jer kod nas je ugodno toplo paaa idemo s tatom na vikend. On ima neku momacku, a mi cemo se druziti sa nekom rodbinom i tako malo da ubijemo vrijeme. Valjda cemo preziviti. 

Lorena94
    08. Srpanj 2020. 07:38

Lavice super za roditelje, sad će biti odma bolje..
    LoSa moje čudovište malo kako mu ja kažem spava po 20 min, sad se isto kotrlja, okreće, pokušava puzat pa zna odspavat i 2 h u komadu, je da au rijetki petki što se kaže, al nekad i meni dobro dođe.
    On je skužio TV kod tetke neki dan dok su njeni klinci gledali crtiće, on pilji ko lud i pohvato bi ih sve ☺️
    Noćas nismo spavali baš, imao je temp 38,3 vjerojatno reakcija na cjepivobi otekla mu nogica. I ustali de 15 do 4,gospodin već 2 puta jeo, probala mu dat ad na čašu kak je gospođa doktorica rekla jučer, ni tak neće.. 

annika
    08. Srpanj 2020. 07:51

Lorena, on tebi nece ad ali mlijeko hoce? Jesi probala u spavanju progurati mlijeko? I ja sam sad glupa ali ne bi mogla ove kasice koje se mute s vodom zamutiti s AD- om?

[iimg]

annika
    08. Srpanj 2020. 08:14

Ja bih sad najradije zvala rode da uzmu ovu drečalicu natrag. Imam sutra dogovoreno da xu pocastiti u skoli sa rodjenje, znaci dvije torte i dvije vrste kolaca treba ispeci, starijeg voziti na trening...drecalica je zaspao poslijwle ponoći i budio se par puta do 5. E onda se odlucio ustati i sad bi malo spavao ali cim ga spustim i maknem se- deračina. Još će mi najvjerovatnije svekar i svekrva doci. Ma briga me, ako ga uspijem uspavati i ja idem s njim. 

[iimg]

Lavica27
    08. Srpanj 2020. 08:30

Jutro cure...moj jos spava,to se jos nikad nije dogodilo😳😳😳 Imao je neki performans oko 4 koji je trajao pola sata ("urlam jer mi se spava a necu zaspat") i sad sam stigla kcer u vrtic otpravit,doruckovat i popit kavu. Šok šok🤣
    .
    Stalno zaboravljam napisat, nakon 5 tjedana (!!!) I mojih 800 poziva sam dobila nogu u guzicu od hzzo za produljenje jer je rodjen sa 37+0. 😪 A probala sam,sta sad...
    Tako da sam tek pred tjedan dana predala za produljenje drugih 6mj,valjda ce me stic obraditi😳
    .
    Joj kad citam da vasi nece mlijeko...moj bi valjda 5 litara mlijeka popio da moze!

Lavica27
    08. Srpanj 2020. 08:31

P.s. Annika, svaka ti dala🙈

DeeSB
    08. Srpanj 2020. 08:58

Evo moja zadnjih dana grozno spava po noci...probudi se 167 puta, a zato preko dana zaspe par puta po 2 sata i mozes raditi sta god hoces kraj nje, nista joj ne smeta. I isto je zna uhvatiti oko 19 sati da zaspe i probudi se oko 20 i onda oko 22 spavanje.

L 💛

Grizli
    08. Srpanj 2020. 09:35

Joj Mikio moja je zadnja 3 dana tako neka nikakva za spavanje, sve joj se zbrckalo od krstenja, da stavrno razmišljam da ju odkrstit pa da se mozda vrati na staro. Uspije se uspavat donekle samo dok sisa,a to tako pokusavam izbjeci u sirokom luku jer onda pak je 100% ovisna o meni.
    Lavice zao mi da su te odbili, papci.
    Annika di je ta skola da i ja dodjem. Glumit cu cistacicu... Svaka ti cast!
    Curke kad moze ici batat u dohranu? 

Simbalija
    08. Srpanj 2020. 09:43

Jutro cure..
    Moja je isto cendrava, nije nešto ni spavala tako da smo skupa grintave. Jučer je isto bila stalno nezadovoljna da bi vidjela na wonder weeks kao da su iduća dva tjedna učestalo grintave bebe jer beba uči da mama može otići od nje, tj. počinje razumijeti koncept razdvojenosti. Radi se o 29.i 30.tjednu, a računa se od predviđenog dana poroda bez obzira kad je beba rođena.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.