ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Srpanj 2020. 00:49

Joj isla sam ga googlat i bolje da nisam kakve mi je slike izbacio xD
    Ovdje vjetar toliko puse da imam osjecaj da ce otpuhati zgradu...mene nervira al moji decki spavaju. 

JelenkoPelenko
    07. Srpanj 2020. 01:42

miki0

Losa 😅 kazes moras skupiti sve 🤪
    Moja ima na podlaktici i raslo je na pocetku, sad vec par mj stoji. A strah me da kod puzanja ga ne otrgne.
    Jelenkopelenko jeste kod dr resic?
    Mi smo se narucili u 2.mj,al tek sad dobili termin.
    To sam citala za te kapi, a ak ne uspije onda sirup.
    Moja seka to ima isto na licu dosta veliko od rodenja, ona je isla na lasersko uklanjanje al nikad do kraja joj nije otislo.
    Mare i meni vjetar neda spavat, N i mm ko top. 😒

Nismo, mi smo u Splitu, kod doktorice Culo Cagalj. Vidila sam na fejsu u grupi Hemangiomi i druge vaskularne malformacije da hvale tog dr. Resica naveliko 😁💪
    Moj ima na prsima izboceni, uvik san pod stresom kad krene s malim kandzama put njega 🙄

• Baleee
    07. Srpanj 2020. 05:45

Path of Exile is a free online action RPG, set in the dark fantasy world "War Break". As an exile, the player is struggling on the dark continent. Path of Exile, created by die-hard gamers, is an online action RPG set in a dark fantasy world. Focusing on visceral action battles, powerful POE Currency and deep character customization, Path of Exile is completely free and will never be charged.

Orb is the main currency in Path of Exile. Although they are mainly used as a means to improve equipment, they can also be used as currency and traded with NPCs and even other players. Exalted Orb is a powerful POE currency. They allow players to trade and obtain the powerful equipment and other items needed to complete the mission. If you need to Buy POE Currency, but you are difficult to obtain in the game, then I suggest you buy it at POECurrency.com, they will provide you with the best products and services.

• Zarica
    07. Srpanj 2020. 07:32

Ma Simbalija je bia dojena do 2.5. Referirala se na Losu koja je rekla da su djeca (ne mame) koje su tolko dugo dojene valjda seksualno poremecena u buducnosti ili tako nesto i da ona to nije :)

• Zarica
    07. Srpanj 2020. 07:38

Jedva cekam more, bas sam dosta umorna u zadnje vrijeme i sad sam se pocela umorna buditi. Najgori osjecaj. Zadnji put sam se ovako osjecala dok sam studirala i obavljala treninge i turnire istovremeno. Uzasno je upeklo u nasem stanu zadnjih dana kak smo na zadnjem katu, a klimu nekak naizmjence palim/gasim, puse mi nezgodno. Mislim da me ta vrucina iscrpì dodatno, pogotovo u kuhinji🥴Al vidim da ce danas svjezije bit 🥳

Lorena94
    07. Srpanj 2020. 08:06

Jutro curke, mi obavili cijepljenje, dobio u jednu nogicu, veli da jebu odnosu na zadnje vaganje dobio samo 900 g, i 3 cm samo narastao, iako nije ga ni kak je red izmjerila, jer njemu je iz Lidla što je 68 veličina sve malo 🤔 ne znam više, zadnji put dajte mu kašice kad neće sisati niti bocu danas opet tjerajte ga da pije bocu 😫

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 08:29

Lorena to ti je dosta i previše 🙂
    Moja je npr. zadnja tri mjeseca dobila 500, pa 400 pa sad 890g, a mogu ti reć da izgleda kao da joj ništa ne bi bilo ni da je ovaj zadnji dobila 300😁
    Držim fige da ne bude temperature 🤞

[/url

Angelly
    07. Srpanj 2020. 08:34

Lorena94

Jutro curke, mi obavili cijepljenje, dobio u jednu nogicu, veli da jebu odnosu na zadnje vaganje dobio samo 900 g, i 3 cm samo narastao, iako nije ga ni kak je red izmjerila, jer njemu je iz Lidla što je 68 veličina sve malo 🤔 ne znam više, zadnji put dajte mu kašice kad neće sisati niti bocu danas opet tjerajte ga da pije bocu 😫

Samo 3 cm...cuj to...ko da itko moze utjecat kolko ce beba narast... ma nemoj se stresirat 😊 svaka bebolina ima svoj tempo rasta i bucanja (odnosno nisu svi buce nit trebaju bit)

DeeDee
    07. Srpanj 2020. 09:19

Mikio, bravo Ninuška za zubić 🥳🥳🥳

[/url

Grizli
    07. Srpanj 2020. 09:21

Mikio bravooo zaa zubic... A sad ide drugi pa mozda zato je cendro. Hemangion je moja sestra operirala na glavi prije 6 godina jer je poceo rasti nakon brdo godina sto je stagnirao. Zahvaljujuci tome na vrijeme su otkrili njenu tesku dijagnozu jer su kao krivo uzeli vise tkiva na kraju to krivo ju spasilo. Oni su najcesce samo neugodni i mora ih se paziti. Nadam se da ce sve proc ok sa kapima. 
    Inace jucer noc je bila puna luna pa mozda su zato neke bebe bile lošije raspolozene kao recimo moja. Do 1.30 ujutro se mucila sa snon, na krjau se prepustila i do 5.30 smo spavale pa je cicala i onda jos do 7.30 i sad opet isla spavat. Nadam se da se vraca u normalnu.
    Lorena po meni je to cist ok, jer ako nije onda sto ce nama reci za kilazu. Trenutno je dobila samo 520 gr od zadnjeg vaganja prije mjesec i pol. I narasla 3 cm.

Curke jesu vase bebe poduplale porođajnu masu? Mojoj fali jos nekih 50 grama da bude. Nekako mi se cini dugo da joj treba i jako sporo dobiva na masi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.