Joj Petra bas tuzna vijest :(
Mrgud moj sa strane u zaru uhvati kraj bradavice dakle zvijezde vidim. A zadnjih dana mi stisne bradavicu sa zubnim mesom i naglo potegne znaci samo sta mi se ne zavrti od tog!!
Mi smo bili par dana kod svekica, mali se posemerio skroz, samo na rukama naravno, ubojstvo.
Isuse ne ide me danas i ne ide... Evo stigao mail iz vrtica, opet postrozuju mjere sto se tice ostavljanja i skupljanja djece... Pa jbm mater (pardon na izrazu) al nakon onog na izborima, beros i bozinovic (znam da se niti jedan stozer nije drzao preporuka ali oni svakodnevno stanu pred nas i seru o odgovornosti) na manje od 20 cm razmaka, bez maski... I onda ceno svi ostali opet ispastat... Ma sere mi se... Isuse danas mi je dan za popizdit 🤯
url=https://lilypie.com][/url
Annika i LoSa probali Bebimil, Nan, Aptamil sve povuče jernom i samo pljune bocu, neće čak ni na kljunašicu niti čašu običnu. Pravim mu sve kašice više manje sa ad, svog smrznutog nemam više 😣
Petra skoro sam se rasplakala, ja sam tek u tim tjednima saznala da sam trudna.. Mogu samo zamisliti kako je njoj.
Btw i meni je dan za pop, čak sam uspjema past ( jer nisam jela jučer od ručka, a glupe kokoši napravile gdnjezda u 3 lep2 materine, iza nekih dasaka, drva..)sreća u nesreći što malog nisam držala jer me oslučio počastit spavanjem od pola sata..
Poznanica je fizioterapeut, malo ga je pogledala rekla je da je on ok, preznatiželjan, da bi uskoro mogao propuzat, zna se i on spuštat sa kauča pa da dotakne pod nožicama, ali mu to ne dam..
Jutro cure..
Moja je isto cendrava, nije nešto ni spavala tako da smo skupa grintave. Jučer je isto bila stalno nezadovoljna da bi vidjela na wonder weeks kao da su iduća dva tjedna učestalo grintave bebe jer beba uči da mama može otići od nje, tj. počinje razumijeti koncept razdvojenosti. Radi se o 29.i 30.tjednu, a računa se od predviđenog dana poroda bez obzira kad je beba rođena.
Ma neidem nikud bez nje osim na wc i to me obicno gleda iz hranilice, dakle nema razloga za deranje jer sam tu cijelo vrijeme 🤣
Koji sam ja debil, sad sam slučajno skužila da je bebi izašla donja dvojka, znači potpuno je vani, a ja se žalim na wonder weeks 🙈
--
Mrgud more je ledeno, a ovdje ima dosta onih plitkih pješčanih plaža s valjda 10cm dubine i svejedno je ledeno, bura je baš ohladila sve. Bar sam mogla spavati kako je pala temperatura , mislim mogla da beba nije cendrala 😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalija 😂😂😂😂
Ajde sad bar znaš šta je 😁
.
Petra❤️
Mogu točno zamisliti razinu frustracije
[/url
Lorena tek si u 23 tjednu skuzila da si trudna? 😀
Meni ovo grozno jer je s mojim malcem u bolnici bila vurica rođena s 25. tjedana. I sad je skroz ok. Tako da :-(
Ma ovo za dizanje mislim da je mislila da se ne dize bebu za ruke bez veze… a to neki rade. Cim beba stane cim vise je poticu da stoji i vucu ju okolo nebi li hodala. Ako beba nema nesto za sto ce se uhvatiti da se dize (rub vrtica i sl.) niti se nece dizati. Ja nikad nisam puzala jer su mi upravo to radili. Vukli me za rule i puno sam stajala. Naravno da mi kicma nije bas najbolje…
Lavice bas su bez veze. Frendica je rodila sa 37+3 no u otpusnom pismu joj je pisalo klinicki procijenjena starostt 36 tjedana i dobila je produljenje. Tako da to puno ovisi sto u otpusno napišu.
Ej, da, pravila kući 2 testa i bila negativna, imala menstruaciju do 7 mj trudnoće, ne znaju zašto sam krvarila, u bolnici rekli bitno da je sa bebom sve ok, odmah po porodu proplakao, 10/10 dobio. Do 28 tj se nisam par kg bila udebljala, a onda kad su kile krenule 🤭 na dan poroda +20 bilo, dan poslije poroda pala na 72.
To je moje malo čudo. Je da sam skoro pala u nesvijest kad mi je dr rekla da sam trudna 21 tjedan, plakala ko kišna godina taj dan, al od sreće, ipak je dijete dar od Boga,s obzirom da je moja dr rekla zbog cisti teško kao da ću moć ostat trudna. No očito nakon što sam prestala pit tablete, u roku 3 mj ostala trudna. Ona čak nije davala neke informacije, išla onda privatno i on rekao da je sve ok.
Meni ovo grozno jer je s mojim malcem u bolnici bila vurica rođena s 25. tjedana. I sad je skroz ok. Tako da :-(
Ma ovo za dizanje mislim da je mislila da se ne dize bebu za ruke bez veze… a to neki rade. Cim beba stane cim vise je poticu da stoji i vucu ju okolo nebi li hodala. Ako beba nema nesto za sto ce se uhvatiti da se dize (rub vrtica i sl.) niti se nece dizati. Ja nikad nisam puzala jer su mi upravo to radili. Vukli me za rule i puno sam stajala. Naravno da mi kicma nije bas najbolje…
Lavice bas su bez veze. Frendica je rodila sa 37+3 no u otpusnom pismu joj je pisalo klinicki procijenjena starostt 36 tjedana i dobila je produljenje. Tako da to puno ovisi sto u otpusno napišu.
Uf ovaj moj se prima i dize uz namjestaj a i puzanje je vec usavrsio pa je sad puno brzi...a jucer se bas uz namjestaj digao uspravno 🤦♀️ a nije mi u vrticu jer mi ga glupo sputavat da nemre istrazivat jer ocito zivi za to 😅
Uf ovaj moj se prima i dize uz namjestaj a i puzanje je vec usavrsio pa je sad puno brzi…a jucer se bas uz namjestaj digao uspravno 🤦♀️ a nije mi u vrticu jer mi ga glupo sputavat da nemre istrazivat jer ocito zivi za to 😅
BRAVO za bebicu❤️
Mi imamo vrtić, to mi je najbolja stvar za bebe, iako rijetko kad ju stavim, jer to je zatvor🤭kad moram u kuhinju ili kupaonicu, da je na sigurnom. Inače na podu i super🥰
Onda dobro ak i vase cicaju svasta 🤦♀️😂
Evo i moj danas soavao 2 puta po 20 min. Prvi put od kad smo utvrdili popodnevno spavanje nije nikako htio spavat 🙄 krepana sam. I jos kenjka totalno manipulatorski. A na plazi su mu sve igracke dosadne i samo bi cupao biljke iglice i kamencice. Bome alo cu imat dijete br 2 necu mu kupit ni jednu jedinu igracku 🙈
More se fakat nadam da ce se zgrijat jer ovo je uzas 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji