Haha. Ok pisat cemo o ekoloski zdravoj hrani 😂😂😂. Slazem se svakako bolje uzet tako ljudi svasta podvaljuju. Ja imam stand pored kuce iz Slavonije ljudi dovoze voce i povrce. Velika je razlika sve je ukusno nije mi se dogodilo da ssm nesto kupila a bacila, dok iz ducana vise puta jer nema okus ali nije pravilo nekad i tamo naletim na fine stvari. Ali nemaju puno proda se kroz jutro i nema vise do sutra.
Tanni kako su ti rekli nemoj davat marelicu ovo izgleda kao da je reakcija jer od znoja i sunca bude onako sitno tockasto ovo je malo drugacije.
Grizli bravo za muza, barem se zna iskupiti kako spada.
Simbalija ti imas 2 djece ili ja sam ja krivo citala.
Ja sam odustala od objašnjavanja ljudima da je sva hrana organska 🤪🤪🤪
Dosta toga imamo netretirano u vrtu, a u početku joj planiram kupovati provjerenu certificiranu hranu, znam dosta ljudi koji npr. ne reagiraju na jagode iz mog vrta, a umiru od kupovnih konvencionalnih.
Grizli super za muža i super za integriranu proizvodnju 💪 tako ću ja imati kad budem velika 😁
[/url
Annika mozda je reagirala na svekrvu 🤪🤣
Petra bravo za Karmen da 🥳🥳
Mene su vježbanje i masaže vratile iz mrtvih, nisam mogla ništa
[/url
Lorena sorry kaj tek sad saljem fotke al jbg, morala rijesiti copor prvo... Strah me za vlastiti zivot kad su gladni 🤣
Evo... Boja je dosta realna na fotkama, intenzivno zelena. Ako si zainteresirana plati samo postarinu. 😉
url=https://lilypie.com][/url
Dee zloćo jednama dala joj je nešto ali nije htjela priznati. Ja sumnjam na neke božićne poklon pakete koje joj je kćer donijela iz hž-a. Umutra bili pago sokovi kojima je prošao rok trajanja
[iimg]
Simbalija ja sam sad isto u soku. Kaj ti imas jos djece? Kak mi je to promaklo 🙈
Petra bravo za Karmen 🥳🥳
Vristim na ove price o svekrvama. E a znate kaj, dan nakon kaj je nama pisala teta jasna sam u nekoj od grupa valjda kasice procitala da je neka cura napisala da neka starija gospoda radi nered 😂 i tamo i u grupi mamice 😂😂😂 vjrojatno je to ista gospoda jasna imala par svojih dana pa redom isla radit reda 🙈
Nasa saga sa sljivom se nastavila 🙄 jos 2 kakanja danas (bar se procistio) al tolko prdenja uz plakanje. Imate vi pravo, nema sljive do sljivovice. Zavrsili smo
Ne zelim nikom vadit mast, al ja mislim da bi ja isto izludila da sam doma. Nama je na moru tako super, imamo neki ritam, puuuuno smo vani, malac bas uziva a onda i ja 😁
Ja sam osobno dojila do 2,5god,
I ja sam na tren mislila da ima jos jedno djetesce, al onda sam shvatila da je ONA bila na cici do 2.5g :)
Valjda sam dobro skopcala?🤔😂
mikio ima moja mala nevolja hemangion, tj. dva, nama su dali timalen kapi ali posto to nije djelovalo uvest ce mu sirup, bas cekamo da nam se jave iz dnevne bolnice za uvodenje 😏
Onda sam ja simbaliju i redfox pomijesala, i mene je to zbunilo😁.
Rodica je imala hemangiom na gornjoj usnici.
Hemangiom ni ne znam sta je(morat cu googlat) 😆😆 tako da nemamo.
.
Kod mojih ima raznog voća i povrca tako da cu mu to davati a nesto sto nemaju ce dobiti kupovno ili gotovu kasicu (kao npr buću),bas cu kupovat cijelu bundevu da bi on pojeo jednu-dvije jusne zlice.
Danas sam mu dala batat i sviđa mu se.
.
Damnarexx tako sam i ja skuzila ..da je ona sisala do 2 godine. Vec sam mislim spomenula da sam isla u skolu s deckom koji je sisao dok nije krenuo u prvi razred 🙄
Sise su za bebe ma da kad vidim kako im se 💩 mijenja od kasica dala bi mu da sisa dok se ne nauci sam obrisati 😂😂😂😂😂
.
Dal dajete one d3 kapi..ja sam malo preskocila koji dan (citaj zaboravila 🙈) al dobro suncao se pa ga je valjda malo tamo nakupio 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji