ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Lipanj 2020. 17:47

Simbalija 😁😁 znaci zekoslav mrkva je kod tebe 😂
    PetraB ja mojoj biogaiu dam predvecer jer sam skuzila da cca 12-14h nakon toga redovito redovito kaka pa da bas tokom noci ne moramo.
    Mikio tek 10 mj termim... Ma super bas su azurni i brzi.
    Obavila ja gin danas... Zena me utjesila nema sta... Kaze nekim zenama ostane kao cijeli zivot bolno dole sve i da vjerojatno bi mi psihoze na porod nestale da nestane i taj pritisak i bol. Dala neku kremu kao da probam mazat te savove, al po njoj posto me pregled bolio katastrofa su mi cvakli neki zivac i tu nema puno pomoci. A za to sto sam sivana tako kako jesam rekla da kod drugog poroda napomenem pa da me onda lijepo izrezu i zasiju nanovo sve, al da cu onda imati vjerojatno jos vise savova. Reko 🖕🖕🖕 neće taj film biti u ovom zivotu. Kud vise od 40 sta smo ludi, najela sam se ludih gljiva pa cu pristat na to. I ona misli da u iducoj trudnoci se ja ne bi otvarala jer je takav misic dole mi jako napet i jak. I onda mi kaze za drugi porod, zaboravi. Sad sam jos vise deprimirana jer sam se bas nadala da ce mi dat neko cudotvorno nesto i da ce sve nestat i prestat. 😞

Vaki
    02. Lipanj 2020. 18:54

Mame, imam pitanje pa ako koja zna... Kupili smo Kuminov sirup u Sloveniji (protiv grčeva) i u sastavu piše da sadrži vodeno etanolni ekstrakt kumina. Koliko je pametno to davati dvomjesečnoj bebi? Napravljen je za bebe, ali etanol?? Hvala unaprijed! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

DeeDee
    02. Lipanj 2020. 20:12

Znači ona plače cijeli božji dan. Evo potpisala bi buđenje noćas svaka 2 sata, samo da dan bude normalna 🤪🤪🤪
    Sad se izrigala u autu i nakon toga zaspala 🙄

[/url

Grizli
    02. Lipanj 2020. 20:30

Vaki koliko sam ja upoznata sa tim otapalima vodeno-etanolno otaplo spada u nisko rizicna otapala. I ako se dobro sjecam to se prvo biljka potopi u etanolu pa se to razrijeđuje vodom. I to je kolicina etalnola vrlo mala. U nekim slucajevima se kuha cak etalno za macerat pa alkohol ispari. Vjerujem ako je namjenjeno za bebe za dob koje je tvoja beba onda je sigurno ne bi prodavali. To si u ljekarni kupila?
    Mikio dala mi neku kremu kao da kupim pa ceko vidit al odmah mi je rekla da ne bude puno to pomoglo

annika
    02. Lipanj 2020. 20:46

Grizli ja sam dobila savjet da masiram taj dio gdje je šivano, iznutra i izvana. Slično kao masiranje medjicenprije poroda. Ne znam kako bih ti bolje objasnila, ali mozda bi ti pomoglo

[iimg]

Vaki
    02. Lipanj 2020. 21:23

Grizli

Vaki koliko sam ja upoznata sa tim otapalima vodeno-etanolno otaplo spada u nisko rizicna otapala. I ako se dobro sjecam to se prvo biljka potopi u etanolu pa se to razrijeđuje vodom. I to je kolicina etalnola vrlo mala. U nekim slucajevima se kuha cak etalno za macerat pa alkohol ispari. Vjerujem ako je namjenjeno za bebe za dob koje je tvoja beba onda je sigurno ne bi prodavali. To si u ljekarni kupila?
    Mikio dala mi neku kremu kao da kupim pa ceko vidit al odmah mi je rekla da ne bude puno to pomoglo

Hvala ti draga! U ljekarni, da... 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Red Fox
    02. Lipanj 2020. 21:27

Evo i mene, 20 stranica sam morala procitati 🤦🏼‍♀️ Muz je poceo raditi, mali je jucer i danas nemoguc, vidim sad da nije jedini.
    Dosla mi je druga menga, izljevi takvi da je probilo do madraca sinoc, bas se koma osjecam. Danas mi se samo lezalo u krevetu tak da sam njega prebacila u 6 kod sebe i spavali smo jos do 11. Al je bio cijeli dan nervozan i nije uopce spavao tak da vise ne bum ponovila takav scenarij.
    Kasice nam idu ok, ne pojede sve, al ne odbija.
    Zapamtila sam da je Losa pisala da njen mali ne moze pojesti vise od 150, tak i moj isto. I necu ga forsirati, ja isto jedem vise puta manje obroke tak da je valjda na mamu.
    Nisam bas pohvatala kaj ste pisale za porodiljni od tata. Kolka je na kraju naknada? Jel zna netko kak to ide kod obrtnika? Moj muz ima obrt pa ne znam kak se to onda obracunava.
    Grizli bas mi je zao da je tak prosao pregled. Mozda s vremenom prode taj osjecaj.
    Beba jesi ti pitala kolko bi djece imali? Ja si sad trenutacno ne mogu uopce zamisliti da imam jos jedno dijete, nekak se osjecam ko da bi ga zapostavila. A meni je trudnoca jako stresno razdoblje tako da ne bi tak skoro opet prolazila kroz to.
    Ja vam pisem kak se sjetim tema 🤦🏼‍♀️ Ethereal ljetna vreca je super, ja ga jos pokrijem preko s dekicom jer je on zimsku prerastao s 2 mjeseca.
    Lavica idem u subotu na trajni lak, pridruzujem se stepfordskim 😂 i kupila sam si lijepu kosulju neki dan i cak stavila maskaru 😂

Valkris
    02. Lipanj 2020. 21:58

Grizli nadam se da ce to sve proci.. Nisam cula nikada da netko ima toliko savova, mene moja 4 ubila... 
    Red Fox bit ce bolje 🥴 svima nam je slicno... 
    DeeDee nikad se ne zna s tim nasim bebonjama i bebolinama.. Ndam se da je sad ok
    Ja sam bas danas razmisljala kak bi bilo da sad ostanem trudna. Kak bi ja to izvela. Bebac bi imao godinu dana kad bi ja rodila. Tak se to prije radilo. Jedno za drugim, ajmo dok smo naviknuti 🤷‍♀️🤦‍♀️
    .. 
    Nego, htjedoh pitat, ima li ovdje neka dizajnerica interijera? Ili neka koja se tako osjeca? Ili neka koja pozna dizajnera? 

Grizli
    02. Lipanj 2020. 22:00

Annika tnx zaa savjet za masazu probat cu i to, nemam sto izgubiti.
    Red fox ako ti muz je vlasnik obrta i nema nikog koga bi stavio za poslovođu dok koristi porodajni ili roditeljaki ili kako to vec zovu onda mora stavi poslovanje obrta u mirocanje - nema posla, nema izdavanja racuna, slanja ponuda, kupovanja na racun obrta... Znam jer sam ja vlasnica obrta koji je meni dodatna djelatnost pa sam morala muza zaposliti i postaviti za poslovođu dok meni ne zavrsi porodiljni jer mi nije opcija bila staviti obrt u mirovanje.
    Losa 2 h 😳😵... Mogu me eutanizirati a ne sivat 2h nakon poroda. Posebno sto je ona spomenula da bi ja opet vjerojatno imala dug porod i ne bi se otvarala zbog tog mog misica nekog.
    Koja je neki dan spominjala neku rekonstrukciju dole - vaginoplastiku ili kako vec? Di tog ima? Ko to radi? 

Lavica27
    02. Lipanj 2020. 22:10

Unaprijed da kazem da sam pola zaboravila..
    Pozdrav stepfordskoj😁😘 I moj muz je obrtnik, pa me zanima.kako to kod njih funkcionira🤔
    Red fox jos ti je rano,al ja sve dok nisam rodila drugo nisam mislila da ga mogu voljeti kao nju,prvorodjenu. Bas suprotno,nekako sve dodje na svoje! I nekako s vremenom stignes ppsvetiti isto vremena oboje. 
    Grizli jako mi je zao. Vjerujem kolko te frustrira jer mene moj oziljak grozno frustrira. Zadnje dane me bas zateze,ne kuzim kako tek sad. Ugl dok sam istrazivala tehnicku rekonstrukciju svog oziljka naisla sam na neke metode rjesavanja rekonstrukcije vaginalnog fušarenja,pa mozda da to proucis?
    Petra nama su ukinuli Biogaiu (tj Waya probiotik) kad su nas prebacili na Oleovit + Aktivferin (odnosno dobila sam Fero sannol jer nema ovog). 3x10 kapi na dan. Vise bljuca od zeljeza, i mozda je malo nervozniji 🤔 Al iskreno nenznam vise cemu da to pripisem...
    Ja ne znam hocu dobiti pa me boli donji dio trbuha i uzasno je napuhan ili mi je to jer sam se našvasala s meksickom za rucak🙈🙈🙈
    Zelim svima mirnu noc kolko je to moguce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.