ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    02. Lipanj 2020. 10:08

Mi smo i dalje na sto buđenja noću..spavao do nekih pola 12 i nakon toga se budio svakih sat vremena dok nisam odustala i stavila ga kraj sebe..tu smo odspavali do 9 sati. Očito se malom sviđa dormeo hahaha 
    .
    Isto se počeo odgurivati unazad...sinoć mi je skoro ispod stolića završio dok sam otišla na wc.  I dalje ništa od okreta na trbuh ali se s trbuha na leđa okrene tu i tamo....kad se pokušava okrenut na trbuh samo radi krug hahah 
    Cudo jedno koliko ga vesele ovčice na Casmatinu i koliko on njima priča.
    .
    Curke jeste dobile obavjest za povrat poreza...meni sad stigla...bome me razveselila :D 

Simbalija
    02. Lipanj 2020. 10:08

Mi smo imale tešku noć sa 3858 buđenja, mislim da nisam sat vremena u komadu uspjela skupiti..
    Moja nosi samo čarapice, imamo par komada obuće, ali ona to odmah skida pa se meni ne da niti stavljati 🙈
    Noge je krenula promatrati i hvatati koljena prije par tjedana, a od neki dan prstiće stavlja u usta i pametnica to radi samo ako je bosa. Mislim sad sam se sigurno urekla pa će danas krenuti i čarape jesti 😁
    A na leđima ona nigdje ne ide, ni u most ni u krug jer se odmah prebaci na stomak i onda nekako diže i spušta guzu i koljena i tako ide unazad, stvarno smiješno izgleda, ali skroz je brza.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Valkris
    02. Lipanj 2020. 10:26

Jutro 🥴
    I mi 3838387 buđenja. Ne kuzim. Ne sisa. Nije gladan. Nije niti budan. Kenjka stenje ne znam sta i spava. Ja dezuram s dudom on spava. Ne kuzim sta je to. Dodje mi da ga stavim u drugu sobu jer spava. Pa da se svi naspavamo. 🥴
    Povrat poreza? Nisam dobila nista.
    Mislim da me i pms hvata. 

MaRe
    02. Lipanj 2020. 10:27

Znači opet me glupača iz firme zove da sam trebala počet radit ili im donijet doznake...alo kakve doznake jesi pismena...u Izjavi sto sam ti poslala piše ti do 6 mjeseci zivota djeteta. Rekla sam sta su mi rekli i neka njih zovu. Jesu vas sta ponovno zvali?

PetraB
    02. Lipanj 2020. 10:28

Jutro 🙋🏻‍♀️
    Mrgud aj ti lijepo svog muza svaki put kad se bebac probudi probudi njega pa nek funkcionira tak cijeli iduci dan. Bit ce sretan kaj samo tu i tamo uleti u nocnu smjenu. Uf...alergicna sam na takvo ponasanje. I moj zna imati takve izlete, al brzo ga spustim na zemlju.
    Lavice bravo za 💩. Mi borbu vodimo ipak i dalje. A trebale bi sa zeljezom pocet. No dr ne zeli dok se ne uvjerimo da je stolica bila takva tamnozelena od NANa... I onda je s Novalacom krenulo na bolje da bi sad pocele kenjat neku zuto-zeleno-sivu 🤦🏻‍♀️.  
    E da, i zna smrdit onak po zemlji/blatu... Sjetih se odmah rasprave ovdje o tome...e sad znam kak to smrdi 🤣
    Jucer sam im pocela sa bioGiaiom pa cemo vidjeti hoce li to pomoci kaj. Ona se boji da nije intolerancija na mlijeko... Samo mi to treba s njih dvije 🙄
    DeeDee bravo za prospavanu noc 💪🏼😎
    Mikio drzim 🤞🏼 da pregled prodje super

I jos nesto... Mi smo ipak jos daleko od vasih okretanja i igranja ali prijavljujem Vesnino prvo hvatanje igracke na babygimu i nespretan, totalno nepravilan ali ipak okret na bok i igranje sa kockom. Ona se isto odguruje unazad podizanjem u most... Pogotovo dok mijenjam pelenu i to joj je straaasnooo smijesno. A Karmen isto pokusava ali ona malo kaska za sestrom, no obozava ljuljuskanje s jednog na drugi bok pa onda pokusava i sama, isto pokusava loviti igracke, ali ona zato jako voli svojenoge i stalno se hvata za bedra. Idemo polako ali sigurno 😎

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    02. Lipanj 2020. 10:29

mala.le.90.

Mene pedijatrica sad na cjepivu pitala stavlja li on nogu usta. Ne stavlja, tek je poceo hvatati listove i uspije par sekundi drzati tako nogu u zraku.
    Jucer popodne egzorcizam. 15 minuta neprestanog i najstrasnijeg vristanja otkad se rodio. Zacenio se, nije cak pomoglo ni puhanje u lice. Bas smo se prepali.
    Pa sam povezala da bi mogao biti zub jer jucer skoro nista nije pojeo.
    Dala sam mu panadol, nakon cega se smirio i konacno pojeo. Jadan je bio bas gladan al boli ga kad treba povuci iz boce…

Moj je u subotu tako vristao nekih sat vremena. U svoja 3 i pol mjeseca nije toliko vristao. Ni onda kad je imao grceve. Ali nekako nisam povezala sa zubima.. Panadol dajes po preporuci pedijatrice za rast zubi? 

Simbalija

MaRe

Mi smo i dalje na sto buđenja noću..spavao do nekih pola 12 i nakon toga se budio svakih sat vremena dok nisam odustala i stavila ga kraj sebe..tu smo odspavali do 9 sati. Očito se malom sviđa dormeo hahaha
    .
    Isto se počeo odgurivati unazad…sinoć mi je skoro ispod stolića završio dok sam otišla na wc.I dalje ništa od okreta na trbuh ali se s trbuha na leđa okrene tu i tamo….kad se pokušava okrenut na trbuh samo radi krug hahah
    Cudo jedno koliko ga vesele ovčice na Casmatinu i koliko on njima priča.
    .
    Curke jeste dobile obavjest za povrat poreza…meni sad stigla…bome me razveselila :D

Daaa prvi put sam dobila povrat poreza od kad sam zaposlena i totalno sam se razveselila!
    Kad se to isplaćuje? Kolovoz?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Grizli

Nocas opet neki nemir bio al ajde spavala je od pola noci do 5 mirno onda smo do 6.30 se uspavljivale i na kraju ju legla u krevetic pomazila par puta svakih 3 min i ja kao prava majka zaspala prije nje 😵😁 mm reko da je ona poslije jos nekih 15 min bila budna i zaspala. Vidilo ijete da nema koristi od mame, a tata je glumio da spava i samo ju promatrao za svaki slucaj. 
    Ja svojoj oblacim patike ili balerinkice kad idemo u grad ili negdje u goste cisti zbog fore, a i zabaljaju ju gledat si noge onda posebno kad je u jaju pa sam sigurna da je dobrih 45 min mirna i ima zanimaciju. Posto ih proucava detaljno. Meni je to bas slatko.

Nogu ne stavlja jos u usta al zna si objema rukama uhvatiti bedra ispod koljena i probat se dignut kao... Ne znam sto pokusava tocno. Ili legne na bok pa se hvata za koljena i kao dize 🤷‍♀️ ludo dijete

A kod okretanja nekad je to elegantno nekad se samo baci. 

PetraB
    02. Lipanj 2020. 10:31

MaRe

Znači opet me glupača iz firme zove da sam trebala počet radit ili im donijet doznake…alo kakve doznake jesi pismena…u Izjavi sto sam ti poslala piše ti do 6 mjeseci zivota djeteta. Rekla sam sta su mi rekli i neka njih zovu. Jesu vas sta ponovno zvali?

Mislim da ta teta u racunovodstvu nema pojma 🤦🏻‍♀️
    Nitko me nije zvao ni kad sam malca rodila ni sad. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    02. Lipanj 2020. 10:31

Petra super za curke!! Pomalo one su još male, moja tek sad zadnjih mjesec dana čuda radi. Sve će one stići ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.