Mi smo i dalje na sto buđenja noću..spavao do nekih pola 12 i nakon toga se budio svakih sat vremena dok nisam odustala i stavila ga kraj sebe..tu smo odspavali do 9 sati. Očito se malom sviđa dormeo hahaha
.
Isto se počeo odgurivati unazad...sinoć mi je skoro ispod stolića završio dok sam otišla na wc. I dalje ništa od okreta na trbuh ali se s trbuha na leđa okrene tu i tamo....kad se pokušava okrenut na trbuh samo radi krug hahah
Cudo jedno koliko ga vesele ovčice na Casmatinu i koliko on njima priča.
.
Curke jeste dobile obavjest za povrat poreza...meni sad stigla...bome me razveselila :D
Mi smo imale tešku noć sa 3858 buđenja, mislim da nisam sat vremena u komadu uspjela skupiti..
Moja nosi samo čarapice, imamo par komada obuće, ali ona to odmah skida pa se meni ne da niti stavljati 🙈
Noge je krenula promatrati i hvatati koljena prije par tjedana, a od neki dan prstiće stavlja u usta i pametnica to radi samo ako je bosa. Mislim sad sam se sigurno urekla pa će danas krenuti i čarape jesti 😁
A na leđima ona nigdje ne ide, ni u most ni u krug jer se odmah prebaci na stomak i onda nekako diže i spušta guzu i koljena i tako ide unazad, stvarno smiješno izgleda, ali skroz je brza.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jutro 🥴
I mi 3838387 buđenja. Ne kuzim. Ne sisa. Nije gladan. Nije niti budan. Kenjka stenje ne znam sta i spava. Ja dezuram s dudom on spava. Ne kuzim sta je to. Dodje mi da ga stavim u drugu sobu jer spava. Pa da se svi naspavamo. 🥴
Povrat poreza? Nisam dobila nista.
Mislim da me i pms hvata.
Znači opet me glupača iz firme zove da sam trebala počet radit ili im donijet doznake...alo kakve doznake jesi pismena...u Izjavi sto sam ti poslala piše ti do 6 mjeseci zivota djeteta. Rekla sam sta su mi rekli i neka njih zovu. Jesu vas sta ponovno zvali?
Jutro 🙋🏻♀️
Mrgud aj ti lijepo svog muza svaki put kad se bebac probudi probudi njega pa nek funkcionira tak cijeli iduci dan. Bit ce sretan kaj samo tu i tamo uleti u nocnu smjenu. Uf...alergicna sam na takvo ponasanje. I moj zna imati takve izlete, al brzo ga spustim na zemlju.
Lavice bravo za 💩. Mi borbu vodimo ipak i dalje. A trebale bi sa zeljezom pocet. No dr ne zeli dok se ne uvjerimo da je stolica bila takva tamnozelena od NANa... I onda je s Novalacom krenulo na bolje da bi sad pocele kenjat neku zuto-zeleno-sivu 🤦🏻♀️.
E da, i zna smrdit onak po zemlji/blatu... Sjetih se odmah rasprave ovdje o tome...e sad znam kak to smrdi 🤣
Jucer sam im pocela sa bioGiaiom pa cemo vidjeti hoce li to pomoci kaj. Ona se boji da nije intolerancija na mlijeko... Samo mi to treba s njih dvije 🙄
DeeDee bravo za prospavanu noc 💪🏼😎
Mikio drzim 🤞🏼 da pregled prodje super
I jos nesto... Mi smo ipak jos daleko od vasih okretanja i igranja ali prijavljujem Vesnino prvo hvatanje igracke na babygimu i nespretan, totalno nepravilan ali ipak okret na bok i igranje sa kockom. Ona se isto odguruje unazad podizanjem u most... Pogotovo dok mijenjam pelenu i to joj je straaasnooo smijesno. A Karmen isto pokusava ali ona malo kaska za sestrom, no obozava ljuljuskanje s jednog na drugi bok pa onda pokusava i sama, isto pokusava loviti igracke, ali ona zato jako voli svojenoge i stalno se hvata za bedra. Idemo polako ali sigurno 😎
url=https://lilypie.com][/url
Mene pedijatrica sad na cjepivu pitala stavlja li on nogu usta. Ne stavlja, tek je poceo hvatati listove i uspije par sekundi drzati tako nogu u zraku.
Jucer popodne egzorcizam. 15 minuta neprestanog i najstrasnijeg vristanja otkad se rodio. Zacenio se, nije cak pomoglo ni puhanje u lice. Bas smo se prepali.
Pa sam povezala da bi mogao biti zub jer jucer skoro nista nije pojeo.
Dala sam mu panadol, nakon cega se smirio i konacno pojeo. Jadan je bio bas gladan al boli ga kad treba povuci iz boce…
Moj je u subotu tako vristao nekih sat vremena. U svoja 3 i pol mjeseca nije toliko vristao. Ni onda kad je imao grceve. Ali nekako nisam povezala sa zubima.. Panadol dajes po preporuci pedijatrice za rast zubi?
Mi smo i dalje na sto buđenja noću..spavao do nekih pola 12 i nakon toga se budio svakih sat vremena dok nisam odustala i stavila ga kraj sebe..tu smo odspavali do 9 sati. Očito se malom sviđa dormeo hahaha
.
Isto se počeo odgurivati unazad…sinoć mi je skoro ispod stolića završio dok sam otišla na wc.I dalje ništa od okreta na trbuh ali se s trbuha na leđa okrene tu i tamo….kad se pokušava okrenut na trbuh samo radi krug hahah
Cudo jedno koliko ga vesele ovčice na Casmatinu i koliko on njima priča.
.
Curke jeste dobile obavjest za povrat poreza…meni sad stigla…bome me razveselila :D
Daaa prvi put sam dobila povrat poreza od kad sam zaposlena i totalno sam se razveselila!
Kad se to isplaćuje? Kolovoz?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Nocas opet neki nemir bio al ajde spavala je od pola noci do 5 mirno onda smo do 6.30 se uspavljivale i na kraju ju legla u krevetic pomazila par puta svakih 3 min i ja kao prava majka zaspala prije nje 😵😁 mm reko da je ona poslije jos nekih 15 min bila budna i zaspala. Vidilo ijete da nema koristi od mame, a tata je glumio da spava i samo ju promatrao za svaki slucaj.
Ja svojoj oblacim patike ili balerinkice kad idemo u grad ili negdje u goste cisti zbog fore, a i zabaljaju ju gledat si noge onda posebno kad je u jaju pa sam sigurna da je dobrih 45 min mirna i ima zanimaciju. Posto ih proucava detaljno. Meni je to bas slatko.
.
Nogu ne stavlja jos u usta al zna si objema rukama uhvatiti bedra ispod koljena i probat se dignut kao... Ne znam sto pokusava tocno. Ili legne na bok pa se hvata za koljena i kao dize 🤷♀️ ludo dijete
.
A kod okretanja nekad je to elegantno nekad se samo baci.
Znači opet me glupača iz firme zove da sam trebala počet radit ili im donijet doznake…alo kakve doznake jesi pismena…u Izjavi sto sam ti poslala piše ti do 6 mjeseci zivota djeteta. Rekla sam sta su mi rekli i neka njih zovu. Jesu vas sta ponovno zvali?
Mislim da ta teta u racunovodstvu nema pojma 🤦🏻♀️
Nitko me nije zvao ni kad sam malca rodila ni sad. 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Petra super za curke!! Pomalo one su još male, moja tek sad zadnjih mjesec dana čuda radi. Sve će one stići ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Sortiraj odgovore
Najstariji