ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    02. Lipanj 2020. 15:24

Mi probali dati bebi našu mrkvu iz vrta, znači kaos. Ona toliko bude izvan sebe kad vidi žlicu da je te mrkve bilo svuda, maše rukama, otima žlicu, liže pladanj ako padne malo mrkve, znači da može bila bi mrkva. Ono malo što je završilo u grlu je krenula kašljucati pa je jedva gutnula.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    02. Lipanj 2020. 15:25

Simbalija

Mi probali dati bebi našu mrkvu iz vrta, znači kaos. Ona toliko bude izvan sebe kad vidi žlicu da je te mrkve bilo svuda, maše rukama, otima žlicu, liže pladanj ako padne malo mrkve, znači da može bila bi mrkva. Ono malo što je završilo u grlu je krenula kašljucati pa je jedva gutnula.

😂😂😂💪

[/url

Valkris
    02. Lipanj 2020. 16:06

Simbalija

😂😂😂😂

mrgud_zg
    02. Lipanj 2020. 16:22

Simbalija 😂😂😂😂😂🥕🥕🥕

PetraB
    02. Lipanj 2020. 16:26

Da, cure moje, mislim da smo izbjegli tragediju za centimetar... Al ok, to je iza nas sada... Sad jos samo moram ja to u svojoj glavi zaboravit... Kazem jucer mm da bi ga najradje u onu bublicastu foliju zamotala 🙈... Dok se ne ozeni, onda nek zena brine o njemu 🤣. Mare nije nis malac dobio, kupili mi Contactubex mast pa cemo vidjeti. Ma najgore kaj ide ljeto, tak da ce sigurno ostati veci oziljak nego da je zima pred nama, zbog sunca, al ok. Bude pricao lovacke curama poslije 😉. 
    Simbalija 🤣🤣🤣 🥕🥕🥕
    Hzzo uopce necu komentirat... Prijavimo mi cure i prvo vec u opcini kazu mm da se javimo na hzzo ipak jer oni to tak vole iako su povezani 🤦🏻‍♀️... Ok, prodje tri dana (nismo se jos javili) zove teta iz hzzo da im nisu prosli zahtjevi za cure pa da ja sve ono sto je mm predao u opcini posaljem njoj na mail. Ok, posaljem ja to sve... Za tjedan dana sjedne lova...za jednu...za drugu ne sjeda ni iduca dva dana... Zovem ja, kaze teta joooj pa ja nisam to unijela, ups, oprostite 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Opcina lekenik, ista stvar, posaljem zahtjeve i svu dokumentaciju, dobijem rjesenje samo za jednu curku. Posaljem ja mail, kaze zenska, a joj, pardon, mi smo mislili da su zabunom dva zahtjeva poslali, rodne listove nismo provjeravali... Pa daj me nemoj zaj... Tak da...draga moja Losa nis to mene ne cudi.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    02. Lipanj 2020. 16:28

Lavice jel ti dajes biogiaiu kapi... I opcenito cure koje dajete probiotik, kad ga dajete obicno? I jos pitanje za zeljezo, kad te kapi dajete tj ste davale? Ujutro, popodne, navecer? Jesu reagirali klinci s nekim grcevima ili slicno? Lavice, Losa? Vi ste davale jel tak? 

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    02. Lipanj 2020. 17:03

Cure, da li zna koja gdje mogu naručiti ime od stiropora?
    Blizina Dubrave, tak da mogu pokupiti, ne bih poštom. 

• Zarica
    02. Lipanj 2020. 17:19

miki0

Simbalija 🤣🤣🤣 predobro!! tak je nekak izgledala mrkva i kod nas, osim lizanja pladnja, al sve je bilo narancasto i ona i ja i baka koja ju je drzala 🤪
    Evo nakon tjedan dana danas je prvi put pojela 2 zlicice sa samo 2 nagona na povracanje
    Mare, Losa, Petraneznam zakaj se cudimo… Iako je cudno jer te zene na salteru rade samo to. Znaci one su tamo samo za komplilacije, rodiljne i roditeljske naknade i zahtjeve. Kaj je tak tesko naucit 1 zakon i primjenjivat na sve isto?? Ma samo kad se sjetim tih ureda i kak sjede kraj hrpetine papira sve ti je jasno. Ko zna di tvoj zahtjev zavrsi. Zato sam ja slala mailom sad i trazila pismeno potvrdu da su zaprimili.
    A ove moje isto iz firme neznam koji bog, ni prva ni zadnja da sam rodila. Velika firma. Di su oni fulali i kaj im nije jasno, neznam. A i ne zanima me. Ja sam svone sve odradila sa svih strana, bila sam u petak i kod gin i zvala hzzo u zagrebu i samoboru i svi mi rekli isto.
    Dosli s Goljaka, sve je ok, ima jos taj blagi hipertonus, sve kaj radi je ok za dob, jedino bi se kao trebala okretat s trbuha na leda a ne radi to jos. Misli da bude propuzala kroz tjedan dana jer ima taj stav vec, fali joj malo uporista od iza. Malo slabije koristi lijevu stranu od desne pa cemo to kroz igru vjezbati. E i smatra da je malo problem sto se budi cesto po noci pitala je dal neko u familiji ima problem sa spavanjem, reko nema osim sto nam sad fali sna 🤪 (sve vise od 5x budenja po noci je kao problem) i savjetuje eeg 😩 a taman s neuropedijatricom dogovorili da necemo. A rekla sam da ju je jako tesko uspavat pa kao da ipak probamo… A vidjet cemo… Mislim termin za eeg je 10.mj, do tad ko ziv ko mrtav 🤣🤣 a mozda i pocne spavat do tad 😌

Vau, vec puzanje 🤗 Ma bolje vi to napravite pa ste mirni. Nije dala nikakvo moguce objasnjenje za budjenja?
    .
    Ja se uvijek iznova cudim tim salterima. Kad god trebam obavit neku administraciju izlazim iz zgrada apsolutno unezvijerena. Zadnje kad sam isla prezime prijavit da sam promjenila, naravno da se mora osobno doc i nikako drugacije bez obzira kaj imamo e gradjane i sve zivo elektronski. Da bi ja doputovala u gajnice i na kraju s vrata mi se zena dere da sta trebam, ja kazem ko sam i za prezime iz kojeg u koje i ona utipkala nesto i kaze mozete ic. Bitno da sam ja morala dolazit s drugog kraja grada da joj viknem prezime.

mrgud_zg
    02. Lipanj 2020. 17:35

Mikio pa to su sve ustvari dobre vijesti. Bravo. Ne kuzim jedino ovo za budenje da nemaju nikakvu ideju. A ni ti termini za 5 mjeseci 🙄 
    Za hrvatsku administraciju nemam rijeci. 🙄
    E sad me proganjaju sve te grupe 😂 ugl pise zena da ima dijete od 26 mjeseci. Ahahahaha pa vi recite da je to normalno. 🤯

DeeDee
    02. Lipanj 2020. 17:42

mrgud_zg

Mikio pa to su sve ustvari dobre vijesti. Bravo. Ne kuzim jedino ovo za budenje da nemaju nikakvu ideju. A ni ti termini za 5 mjeseci 🙄
    Za hrvatsku administraciju nemam rijeci. 🙄
    E sad me proganjaju sve te grupe 😂 ugl pise zena da ima dijete od 26 mjeseci. Ahahahaha pa vi recite da je to normalno. 🤯

Ajme ja danas imam točno 345 mjeseci 🥳🥳🥳
    Dobro da si me podsjetila

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.