ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Lipanj 2020. 12:24

Lavice supeer za izlazak 💪
    Očito su nam sve bebe pretežno u istoj fazi, samo sam ja imala sreće ovu noć. Ona sad ili plače ili spava, luda sam, uopće se ne stignemo ni poigrati ni vježbati ni ništa. Kao što sam već napisala, ili je uspavljujem vrlo glasno jer urliče ili spava 🤷
    Ostalo sam pozaboravljala, klasika.
    E da, petra, strašno 😩
    Ali bit će glavni 😁😁

[/url

• Zarica
    02. Lipanj 2020. 12:27

Mi imali bas dobru noc. Nakon sto godina i kad sam napokon tu dobro pokukala on se od 7 do 7 probudio jednom u 3 ujutro. Nahranila ga, probao je nes plakat nakon al dala sam mu da mi sise prst i zaspao odma. Jucer sam bas forsirala puno igranja i puno trbuha i nije spavao od pola 4 pa do 9 i ocito urodilo plodom hehe. 
    .
    Mrgud imamo istu povijest i sadasnjost kakanja. Cak se desilo da nije cijeli dan se pokakao prosli tjedan pa smo iduce jutro imali govno do vrata 😂
    .
    Ucimo solo igranje Day 2.

mrgud_zg
    02. Lipanj 2020. 13:01

Zarice zakon 😁 nek ste imali dobru noc 👌
    Lavice zaboravila pohvalit izlazak! 🎉🥳 
    Mikio ma mozda sam nespretno opisala. Nakon sto si ti napisala popust ja se uclanila u grupu i narucila s popustom. Al se na fejsu ne zovem imenom i prezimenom pa mi je zena iz casmatina isla provjeravat dal sam u grupi 🙄 koja glupost
    Ugl moje dijete danas i jucer ko da nije ista osoba. Danas je predobar. Nije zaplakao. Igra se , odspavao.
    E htjela sam vas pitat kak vam idu kupanja u zadnje vrijeme? Mi odkad smo se vratili neki dan imamo poplavu u kupaoni svaku vecer 😂 on je tak naraso i ojacao, i obozava kupanje, to je takva sreca mahanje nogama i rukama, ja sam jucer bila mokra cijela 😂 

Damnarexx 🌺
    02. Lipanj 2020. 13:05

Taani

Petra, bome tvoj malac puno jaci i hrabriji od mene <3
    Lavica, super za izlazak 🤗
    Mare, mene su jucer kontaktirali iz firme, traze neka Rjesenja o roditeljskom dopustu, sto uopcejos ne postoji. Poslala sam im Izjavu koja sluzi umjesto Rjesenja i OPET doznake. Ne razumijem, pa nisam prva iz firme koja je rodila 🙄🙄.
    Ne planiram im raditi istrage i pomagati, papire koje imam ja, imaju i oni. Kad dobijem nove, dobit ce ih i oni.
    damnarexx, jel' stigla Ethereal vreca za spavanje? Hoce bit dobra za vruce ljeto? 😊
    -
    Moj beban je dobar, ne mogu se pozaliti, ali necu ga previse ni hvaliti 😂. Dok mm skace po zivcima i treba mu nacrtati neke stvari, onda budu jasnije….

Je, jucer mi je stigla ali sam zaboravila javiti. 
    Tanka je, ali mislim da ju necu usred ljeta po onoj najvecoj vrucini stavljat u nju. Trebala bi samo tanja dekica bit ok. Il deblja tetra...
    Ugl, tanka je 😁 za moje poimanje tankog, jel.

Taani
    02. Lipanj 2020. 13:47

damnarexx, thanks, ja se još premišljam hoću li ju naručivati 
    Losa, wtf? može li se kod nas išta odraditi iz jednog pokušaja.....

mrgud_zg
    02. Lipanj 2020. 13:50

Kakva je to glupost. Pa u zakonu je izricito napisano da se moze dijelit 4+4. I sto posto se moze 6+2, to mi je bas jucer potvrdila s hzzoa na telefon. Jedino ne znam dal se moze 5+3. 

Damnarexx 🌺
    02. Lipanj 2020. 13:56

Taani

damnarexx, thanks, ja se još premišljam hoću li ju naručivatiLosa, wtf? može li se kod nas išta odraditi iz jednog pokušaja…..

Bit ce ti za ljeto, i tamo za 9.mj vecinom bude topao🙃..pa cak i 10mj. Uzela sam 80cm

Damnarexx 🌺
    02. Lipanj 2020. 13:57

Muka mi je od HZZOa i 100 i jedne razlicite inf od njih.
    Jos malo pa i mene ceka 🙄

MaRe
    02. Lipanj 2020. 14:46

Simbalija tako nekako...u sedmom ili osmom kreću s isplatama. 
    Petra bome kako je moglo proći imao je sreće u nesreći..lijepo mu zarasta..možda ni ne bude velik ožiljak..ja sam tako nekako razbila na tjelesnom pa mi je ostao samo kod arkade a ovo ostalo se ne vidi...imala sam neku kremicu da to kao izbijeli..ne znam jel on šta dobio?
    .
    Mikio pa glupi su..baš su me nanervirali..onak kažem joj pa piše vam do 6 mjeseci života djeteta a on će sad tek 5..ne ne meni su doznake istekle 25.05. i ja sam trebala počet radit xD
     Reko rekli su mi na HZZO da mi vise ne trebaju oznake samo ta rješenja tj. ovo drugo ću dobit rješenje a prvo je samo izjava koja ima funkciju rješenja...glupača. 
    Bravo za kašicu :D 
    .
    Losa sta bi bilo jednostavno kad može komplicirano  

MaRe
    02. Lipanj 2020. 14:49

I da na ovom zahtjevu koji sam sad ispunila trebam odabrati koliko ću mjeseci koristiti...4,6,15 ili 30. tak da ne znam odkud je ta izvukla 3
    Uhljebi...nemaju pojma svoj posao al bitno da su tamo a završili za cvjećare školu xD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.