Evo cure kak mom malom izgleda celo...jucer izvadio konce 😦
url=https://lilypie.com][/url
Valkris, ovako nam doktor kaze;
Izbijanje zubica i par dana prije toga, to bebu ne boli.
Boli je sve ono prethodno, a to je formiranje celjusti. Kad vidis da beba bas trpi bolove, budi se unutar jednog sata vise puta, daj Panadol za izbijanje zubica jer manja je steta taj sirup nego dugotrajna izlozenost bolovima, bebin mozak to ne podnosi kao nas.
On se meni vec nekih mjesec dana budi cesce po noci vristec i dekicu jako zvace u tom trenutku, al ga uspijem umiriti bez sirupa.
Tako da Panadol dajem bas kad vidim da se muci...
Pitaj Boga koliko sam ad-a bacila u zadnje vrijeme, popije pola i slicno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav, vidim da se priča o tim epizoda a vrištanje, moja to inače zna kad je premorena tipa cijeli dan ne spava onda pred večernje spavanje nikako zaspat i baš vrišti. A jučer je zaspala u šetnji u 3 popodne, vrištala čim se probudila u 5,jela i nastavila vrištati, jedva sam ju smirila i zaspala do pol 7,opet vrištanje i smirila se i zaspala na sisi. Spavala do pol 6 ujutro s buđenjem i cicanjem u 3. Već sam bila luda jer jedino kaj je radila je ili jela ili vrištala, mjerila sam temp normalna. Tak da ne znam kaj je to bilo.
Valkris, ovako nam doktor kaze;
Izbijanje zubica i par dana prije toga, to bebu ne boli.
Boli je sve ono prethodno, a to je formiranje celjusti. Kad vidis da beba bas trpi bolove, budi se unutar jednog sata vise puta, daj Panadol za izbijanje zubica jer manja je steta taj sirup nego dugotrajna izlozenost bolovima, bebin mozak to ne podnosi kao nas.
On se meni vec nekih mjesec dana budi cesce po noci vristec i dekicu jako zvace u tom trenutku, al ga uspijem umiriti bez sirupa.
Tako da Panadol dajem bas kad vidim da se muci…
Pitaj Boga koliko sam ad-a bacila u zadnje vrijeme, popije pola i slicno…
Ok, vidjet cu sa svojom pedicom. Zao mi je da ga boli. Isto jede dekicu, morala sam uzet onu koja nije čupava da ne jede te mucice, sliceke, tetru jede po danu non stop, gricke hladne mu pasu bas., plazi jezik, prsticima kao da zulja čeljusti .. Al sve je to bilo ok do subote do tog vristanja (ne standardnog urlanja pred spavanje), bas vristanja. I od tada po noci tako kenjka.. Ali ne budi se,nego on to kroz san.. Ne moram ga niti maziti svaki put..
Ja isto stalno bacam ad..
Petra 😱😱😱
Sad kad razmislim pa on cijeli dan kad je budan ima nešto u ustima ili tetra ili dekica ili igracke, gricke, prsti.. Slini, plazi jezik.. Vjerojatno onda jesu zubi u pitanju...
Sad kad razmislim pa on cijeli dan kad je budan ima nešto u ustima ili tetra ili dekica ili igracke, gricke, prsti.. Slini, plazi jezik.. Vjerojatno onda jesu zubi u pitanju…
Da, svaka beba to prolazi, neke to podnose dobro, neke manje dobro, neke samo nekad imaju jake bolove, tko ce ga znat...
Eto, uglavnom ja posegnem za sirupom kad baaas ne mogu trpit ni ja ni on...i dam mu manju dozu od potrebne, djeluje...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
ajme pa vecina nas je imala grozne noci. nisam zlocesta al bude mi lakse kad vidim da moj nije jedini ludak u grupi
i hvala vam na podrsci. nije mm uvijek takav, u vecini slucajeva je dobar i stvarno smo u ovom skupa, pogotovo sto je jako dugo radio od doma, i u svemu je sudjelovao. mislim da je u komi jer je jucer nakon 3 mj prvi dan moram bit na poslu i znao je da se danas mora ustat u 6 za posao i onda bas ovih dana je mali lud al briga me
nakon sto sam ga tolko kudila moram ga pohvalit, znaci mm se otiso spremat, ja ga nahranila u pol 7 i spavao mi je do 10!! ja se cak sama od sebe probudila naspavana u 9 i svasta napravila. i sad mi je bio u ljuljacki i pokakao se. a zadnjih dana kaka 1-2 puta dnevno al to budu rafali po 5 puta. sto je nama sok jer je on doslovno 5 mj minimalno 5 puta dnevno kakao. i sad ga ne odem presvuc odmah nego pricekam 10ak min jer obicno ide nekoliko puta za redom, i za to vrijeme spremam suđericu, i dodem nazad u boravak on spava u ljuljacki. sad mi ga je tak zao jer je pokakan i ne stavljam ga nikad u tom polozaju da spava, al necu ga sad budit, nece to dugo trajat
Petra ovo izgleda prestrasno, bas ti je malac pravi hrabri lav! a kaj pricas da se curke ne okrecu, pa one su tipa od mog mlade 2 mjeseca, nije se ni on tad okretao sad se isto okrece samo na trbuh, nazad samo ako je bas bas raspolozen.
e uspjela sam dobit i drugi obrazac s hzzo-a, zena mi se ispricala kaj je krivo poslala haha
nego, narucila i ja na kraju casmatino. i zena mi salje mail da koje mi je ime na fb da provjeri dal sam u grupi mamice da vidi dal da mi odobri onih 20 kn popust. o boze dragi! pa cak i da do sad nisam bila sad bi se uclanila.
Deedee aaaa superstar, predivne😍😍 zna L sta valja😁
Petra ajme bome gadno izgleda..al dobro, fino mu to prolazi.. vjerojatno ce mu se to minimalno kasnije vidjeti. Misek mali 💟
.
Nama jos nisu krenule epizode placa zbog zubiju. Talodjer sve trpa u usta, al za sad nema nicega na vidiku.
Nama je ova noc bila cisto solidna, al sam ja u bolovima od stvari🙁🙁 ko potok tecem... Day 3.
Petra, bome tvoj malac puno jaci i hrabriji od mene <3
Lavica, super za izlazak 🤗
Mare, mene su jucer kontaktirali iz firme, traze neka Rjesenja o roditeljskom dopustu, sto uopcejos ne postoji. Poslala sam im Izjavu koja sluzi umjesto Rjesenja i OPET doznake. Ne razumijem, pa nisam prva iz firme koja je rodila 🙄🙄.
Ne planiram im raditi istrage i pomagati, papire koje imam ja, imaju i oni. Kad dobijem nove, dobit ce ih i oni.
damnarexx, jel' stigla Ethereal vreca za spavanje? Hoce bit dobra za vruce ljeto? 😊
-
Moj beban je dobar, ne mogu se pozaliti, ali necu ga previse ni hvaliti 😂. Dok mm skace po zivcima i treba mu nacrtati neke stvari, onda budu jasnije....
Sortiraj odgovore
Najstariji