Moja radi točno taj most na leđima i tako se odbija, spriječavam je kad je vidim jer stvarno ne izgleda zdravo ni normalno, evo bar jednom da sam točno zaključila :D
Hahah LoSa ja obujem tenisice 🤣
Njoj sam do sad samo ponekad neke kao papuče ali baš je prošli tjedan dobila Adidas tenisice pa joj stalno stavljam jer me duša boli kad znam da je netko platio taj komadić isto kao normalne tenisice 🙄🙄
A i preslatko mi je, da se ne lažemo 😁
Uvijek sam se pitala ko kupuje te prave tene😂 Mi samo carape. Dobili smo neke sandale od svekrve, al jednom smo ih imali. Super mi je da ne trebaju cipele jos tako da uzivam dok mogu
Moja radi točno taj most na leđima i tako se odbija, spriječavam je kad je vidim jer stvarno ne izgleda zdravo ni normalno, evo bar jednom da sam točno zaključila :D
Hahah LoSa ja obujem tenisice 🤣
Njoj sam do sad samo ponekad neke kao papuče ali baš je prošli tjedan dobila Adidas tenisice pa joj stalno stavljam jer me duša boli kad znam da je netko platio taj komadić isto kao normalne tenisice 🙄🙄
A i preslatko mi je, da se ne lažemo 😁
Uvijek sam se pitala ko kupuje te prave tene😂 Mi samo carape. Dobili smo neke sandale od svekrve, al jednom smo ih imali. Super mi je da ne trebaju cipele jos tako da uzivam dok mogu
Mislim da ne roditelji 😅😂😂
Btw razvijem ja neki dan fotke i napravim album i skuzim da na 9 fotki ima iste čarape 🙈
[/url
Mi smo dobili roze gazellice😍😍 moram provjeriti da li su joj sad dobre i koji su broj.
Imam neke fora papucice pa joj to obucem ako je vani prohladnije i to je to. U pravilu, samo carape.
Deedee haha😂😂 jbg, dijete ima samo jedan par carapa🤪
Damnarexx ja sam joj htjela plave gazellice ali kad sam vidjela koliko dođu rekoh kupit će mama sebi iste te malo veće😂😂
Dobila je bijele superstar. Od tvoje susjede btw 😁😁
.
Za sad noć savršena, uspavala se sama u 21, još spava. Bila se probudila pred nekih desetak minuta, ali u tišini, malo sam ju pomazila i sad se dižem kao da obavimo sve što treba i skužim da opet čvrsto spava ❤️
[/url
Znači sad se probudim i skužim da je skoro 7 😮
Ona spava od sinoć!
Ako je to cijena 100ml AD navečer, pffff, vec imam izdojeno za dva obroka + naspavana sam izrazito jako.
Nadam se da ste sve prezivjele noc
[/url
Ajme kako sam ljubomorna na vase spavace. Moj se budio na 1,5-2 sata. Umirem. Al nocas nakon svakog hranjenja kenjkanje/plakanje, pa umirivanje. Nemam pojma kaj mu je. U 4:30 ga nahranim i vratim u krevet on place. Ja legla i isto na rubu placa. Nemrem vise. Uzeo ga mm i izaso iz sobe, ja se onesvijestila. Budim se cujem opet kenjkanje, mm se sprema na posao vidim ljut je na mene. Iskreno, boli me briga. 🙈
Iskreno uopcw ne znam kajj je malom zasnjih dana. Znam da ga bole zubi jer se sve bijeli i kad mu namazem gel il dal ono iz frizidera ko nadrogiran bude, al ovaj tempo nemrem izdrzat 😫🤯😣
Mene pedijatrica sad na cjepivu pitala stavlja li on nogu usta. Ne stavlja, tek je poceo hvatati listove i uspije par sekundi drzati tako nogu u zraku.
Jucer popodne egzorcizam. 15 minuta neprestanog i najstrasnijeg vristanja otkad se rodio. Zacenio se, nije cak pomoglo ni puhanje u lice. Bas smo se prepali.
Pa sam povezala da bi mogao biti zub jer jucer skoro nista nije pojeo.
Dala sam mu panadol, nakon cega se smirio i konacno pojeo. Jadan je bio bas gladan al boli ga kad treba povuci iz boce...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro cure. Ja bila.jucer u izlasku s curama tj na veceri,ajme preporodjena sam,al mi je on odlucio vratit kaj me nije bilo doma😅 Budjenje u 1 pa u 4.30 i ustajanje u 6.30. Al ono sto me veseli (ej zivote crna kutijo🤣) sto je nakon vise od mjesec dana pokakao zutu zrnatu stolicu🍾🍾🍾 Stalno ona tekuca tamnozelena pa nakon zeljeza crna odvratna, bas sam se razveselila🤣
Deedee ooodlicno za spavanje!!
Moj ima 5-6 tenisica, velike su mu vecina (idu od broja 17), najcesce nosi neke kao bijele kozne pram shoes s nexta. I da deedee i ja vrtim par najdrazih carapa u krug iako ima 30 para bar jer znam da te nece skinut🙈
Mrgud bas vas je snaslo 😨 Mikio i Simbalija tako ja nisam znala da minse kcer krece uopce,odem na wc nje nema na podu,vec sam u glavi racunala da ju je netko oteo🤣 kad ono ona ispod stola, vojnicki otpuzala/gmizala😳
mala moj zna imat takve epizode da je gladan i ko da ne moze povuc iz boce te onda urla 15 min-pol sata. I onda se smiri i normalno pojede ili zaspi. Nemam objasnjenja za takvo ponasanje nit sam mu ikad dala nesto protiv bolova. Tako mu dođe.
Mi smo isto dobili startesice i neke nike cipele-papuce. Sad kad mi je u sportsom dijelu mi se cini da bi mu trebale cipele mozda… ne znam…
To ti je bilo popodne, a on cijeli dan pojeo niti 300 ml. Ustaje u 6😩 kad mu gurnem prst, vidi se da je gladan, al nijednom nije uspio povuc. Tj pocne plakat cim prvi put povuce.
Al nakon panadola sve pojede.
Nas mali vec skoro 4 mjeseca po noci jede samo jedan obrok, to bude oko 3 sata i uvijek se muz ustane, napravi bocu i nahrani ga. Ustaje oko 5 ipo na posao i nakon te boce uglavnom ne uspije zaspat, ali ne da meni da ja to preuzmem posto sam sama s bebom cijeli dan i radim sve ostalo.
Hvala Bogu pa razumije❤
Sortiraj odgovore
Najstariji