Ja sam iz imotskog inace...😁😁..i udala se za imocanina😆😆...ko cerga smo🤪🤪🤪
Evo nas s pregleda i cijepljenja.
Beban 8090 g i 68 cm 😊😊, doktorica prezadovoljna, kaze kao da ima 6 mjeseci 😅.
Cijepili se, odmah stavili frescopad, budan kao zmaj, uopce mu se ne spava, a ni ne pokazuje znakove boli… Sad cu ga nahraniti pa mozda zaspe malo 🥰.
I da, rekla nam da krenemo pisu navlacit' 😬.
Mi isto s pregleda i imamo identično 8090 i 68 😁 samo je starija mjesec dana, ali ništa od cijepljenja do kolovoza..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
U zuvotu sam jednom bila na svadbi vecoj od 100 ljudi, kod kolegice s posla koja je rodom iz Hercegovine. Ja nemam potrebe zvat na svadbu npr. mamine i tatine sestricne i bratice, ujne i ujake koje ni sama ne znam. A i svadbu smo sve sami placali pa mi nije bilo smisla da starci zovu svoje. Od muza mama je crsila pritisak da se zove beka njena rodbina jer je kao sogor ih zvao zasto ne bi mi i bla… No izignorirali smo je
Ako cu se opet udavat Grizli i Lavica javim vam se
Inace imam frendove koji su 15 godina u vezi i imaju troje djece te su se konacno odlucili vjencati 25.4. Jos prosle godine rezervirali salu i sve. I sad zbog korone su morali otkazati… Zakljucili su da je to znak da se ne trebaju vjenčati
Neka svima bude dobro nakon pikice 🤞
Losa bila sam ja na janjevackoj svadbi u zagrebu kad sam na pola svadbe primjetila da na pola sale nije ogledalo vec da jos tolko ljudi ima na drugoj sttani sale (mislim da je 600 bilo🤣)
Simbalija fini gabariti ;)
DeeDee moja plače suzama od kako je navršila 2 mjeseca, možda čak i prije jer su svi govorili ajme pa njoj baš toče suze. Ja nisam tome pridala pozornost jer zapravo pojma nemam od kad bi beba trebala suzama plakati, meni je to bilo normalno dok se ljudi nisu krenuli isčuđavati 🤷🏻♀️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
U zuvotu sam jednom bila na svadbi vecoj od 100 ljudi, kod kolegice s posla koja je rodom iz Hercegovine. Ja nemam potrebe zvat na svadbu npr. mamine i tatine sestricne i bratice, ujne i ujake koje ni sama ne znam. A i svadbu smo sve sami placali pa mi nije bilo smisla da starci zovu svoje. Od muza mama je crsila pritisak da se zove beka njena rodbina jer je kao sogor ih zvao zasto ne bi mi i bla… No izignorirali smo je
Ako cu se opet udavat Grizli i Lavica javim vam se
Inace imam frendove koji su 15 godina u vezi i imaju troje djece te su se konacno odlucili vjencati 25.4. Jos prosle godine rezervirali salu i sve. I sad zbog korone su morali otkazati… Zakljucili su da je to znak da se ne trebaju vjenčati
Neka svima bude dobro nakon pikice 🤞
Losa bila sam ja na janjevackoj svadbi u zagrebu kad sam na pola svadbe primjetila da na pola sale nije ogledalo vec da jos tolko ljudi ima na drugoj sttani sale (mislim da je 600 bilo🤣)
Simbalija fini gabariti ;)
Hah hvala, gabarite osjetim na leđima svakodnevno 🙈 još je beba koja se obožava nositi..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
DeeDee moja plače suzama od kako je navršila 2 mjeseca, možda čak i prije jer su svi govorili ajme pa njoj baš toče suze. Ja nisam tome pridala pozornost jer zapravo pojma nemam od kad bi beba trebala suzama plakati, meni je to bilo normalno dok se ljudi nisu krenuli isčuđavati 🤷🏻♀️
Ista stvar, moja ne znam od kad ali čini mi se oduvijek, isto sam mislila da je to normalna stvar do tog komentara neki dan.. ma pitam jer pokušavam skužit razliku između suhog i krokodilske suze plača pa tražim uzorak 🙃
Evo sad je 45 minuta divna, krasna, guguće i smije se. Kao da se nije 10 sati davila u plaču s pokojom pauzom za smijanje,hranu, pokušaj spavanja. Ne kužim taj bebojezik ni signale majke mi, uopće.. gladna i popišana ne bi trebala bit a ostalo blage veze ne znam šta je muči
[/url
A daj...neces mi sad valjda pamtiti sto sam to rekla
Ja nisam imala samo sestre i bracu, ja sam medju tih 80 ljudi imala neku obitelj kolegice njegove tete da se ona ima s kim druziti
U mjestu gdje radim su ljudi imali svatove na lokalnom nogometnom igralištu
Cure, ja sam prije pola sata sama sebi razbila nos. Ne pitajte sta sam radila. Krvi svuda, sve me peče
[iimg]
A daj…neces mi sad valjda pamtiti sto sam to rekla
Ja nisam imala samo sestre i bracu, ja sam medju tih 80 ljudi imala neku obitelj kolegice njegove tete da se ona ima s kim druziti
U mjestu gdje radim su ljudi imali svatove na lokalnom nogometnom igralištu
Cure, ja sam prije pola sata sama sebi razbila nos. Ne pitajte sta sam radila. Krvi svuda, sve me peče
Nadam se da nije polomljen? Drži nešto hladno da prođe, znam da je bolno 😔
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Annika ajoooj! Vadi neki paketic iz zamrzivaca i na nos. Sta si radila ženo😁
Ja sam sebi skoro razbila nos sa vjesalicom u ducanu di radim.. i to pred kupcem 🙄 morala sam ostat super kul, da me ne boli i da sam ok, jer nije skuzio😂 da se razumijemo, na vjesalici je bila 4XL jakna i kako je skliznula tako je mene po nosu opandrcila🤷🙈
.
Ova moja 🐷 je bila super do 17h, probudila se i keenjakava..cendra bezveze. Nahranjena i cista. Otisle smo đir po kvartu, nakon jednog kruga je zaspala i ja sjela na kavu😍
Inace ne volim/ ne znam ici sama na kavu, a bome sam sada naucila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji