Mislim da nije slomljen, malo je nateklo. Znate one duck gelove u tubi za wv školjku? E pa isla sam to stavljati i nešto mi te plastike nisu sjedale pa sam ja gurala, vukla i opizdila se
[iimg]
Damnarexx nadam se da se nisi naljutila, nisam lose mislila, samo mi se 2 godine cine premalo 😉 tj toje iskustvo koje ja imam
Deedee moj place sa suzama od prvog dana. Ja nisam ni znala da bebe placu bez suza 🙈. Al ne place uvijek sa suzama. Kad kenjka nema suza. Al cesto kenjkanje zna zavrsit tak da se ful nazivcira ak ne dobije kaj je htio pa to bude drama bez suza.
Mi danas bili s frendicom na kavi 4 sata 🙈 ja otisla podojit iza ugla 😂 u nekom trenu, on dvaput malo odspavao u kolicima. Bas je dobar ne mogu se pozalit. Bas me zanima kakva ce bit noc 🙄
E da i htjela sam komentirat bebe od 8 kila! Wow! Moj je s 4 mj imao 6,4. 🙈 decko a mali 😊. A vec mi je sad fakat tezak na rukama i leda mi otpadaju. Odlucila sam puno vise aktivirat nosiljku, bas smo u setnji i stvarno se super raspodjeli ta tezina 😁
Damnarexxnadam se da se nisi naljutila, nisam lose mislila, samo mi se 2 godine cine premalo 😉 tj toje iskustvo koje ja imam
Deedeemoj place sa suzama od prvog dana. Ja nisam ni znala da bebe placu bez suza 🙈. Al ne place uvijek sa suzama. Kad kenjka nema suza. Al cesto kenjkanje zna zavrsit tak da se ful nazivcira ak ne dobije kaj je htio pa to bude drama bez suza.
Mi danas bili s frendicom na kavi 4 sata 🙈 ja otisla podojit iza ugla 😂 u nekom trenu, on dvaput malo odspavao u kolicima. Bas je dobar ne mogu se pozalit. Bas me zanima kakva ce bit noc 🙄
Nisam se naljutila, naravno 😁😁
Evo i nas s pregleda i cijepljenja. 5500g i 63,5 cm ima, dobila mi je samo 770 grama u 2 mjeseca, a to je tocno otkad samo dojim, ja sam se otpocetka samo izdajala, puno mi je bolje napredovala, mislim da mi se cak i mlijeko smanjilo i vjerojatno joj fali, pocet cu joj davat neki ad.
Ona je toliko plakala otkad smo usle kod dr, znaci takvo vristanje cijelo vrijeme, nista ali nista nisam dr cula sto mi je pricala. Znam samo da je rekla da s 5 mjeseci krenemo s kasicama, a to je sad uskoro.
Nadam se da nece imat nikakvih nuspojava, drzim fige i ostalim bebacima koji su se cijepili ❤️
Mislim da nije slomljen, malo je nateklo. Znate one duck gelove u tubi za wv školjku? E pa isla sam to stavljati i nešto mi te plastike nisu sjedale pa sam ja gurala, vukla i opizdila se
😂😂😂😂😂😂 a ja mislila da sam jedina plavusa koja se ozljedjuje na glupe nacine. Uspjela sam si (nekoliko puta) spricnuti pastu za zube u oko dok sam stavljala na cetkicu. 🤷🏼♀️ a jednom me loptica za badminton pogorila direkt u otvoreno oko pa sam imala ogrebanu roznicu 2 tjedna. 🤦🏼♀️
Annika nadam se da ce brzo zacijeliti i da neces imati oziljak.
Curke vrte li se vasi klinci po kinderbetu? Ova moja posve poludila. Kod svakog hranjenja po noci ja prvo trazim dijete po kinderbetu. Nekako se necujno zarotira i otplazi na drugi kraj krevetica.
Ajoj Annika, nadam se da će brzo proći 🙄
.
Ja prijavljujem otvaranje hippove bočice. Nije htjela sisu, izdojila 40 na jedvite jade opet, plače, jebiga. 100 sam joj ugrijala pa ćemo vidjet ako će joj bit dosta, i hoće li uopće htjet 🤷
[/url
Ja sam iz imotskog inace…😁😁..i udala se za imocanina😆😆…ko cerga smo🤪🤪🤪
E onda sam ti jos blize, udala sam se za Hercegovca😁😁
Eto, sad smo pajde nas dvije❤🤣🤣
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud ja bi bez nosiljke naprosto umrla od kičme, čak ni u nosiljki mi nije nešto ultra lagana kao što cure u fejsbuk grupama pričaju 🙈 osjeti se da je ima.
Nakon svega pročitanog danas mi pedijatar govori da mogu krenuti s dohranom, ali tako da počnem sa sokom od jabuke, prirodnim naravno iz sokovnika. I onda pomalo da joj krenem davati blendanu jabuku. Bez da je kuham. Znači Jelena Veljača i svi iz grupe kašice bi se momentalno prekrstili da su čuli sve te savjete 😂 i neka beba slobodno sjedi u hranilici.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Meni je patronazna nešto pričala isto o upoznavanju okusa i nekakvom cijeđenje ali nemam pojma šta mi je rekla evo stvarno.. Vita je od onih 100 napravljenih pojela ajmo reć 70 ali dobar dio je popljuvala, ti. nije progutala nego joj se iscjedilo iz usta. I zaspala 🤷
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji