ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JelenkoPelenko
    24. Svibanj 2020. 00:34

Hani moj toliko spava da ne znam jel' pametno pisat na forumu 😂 Neki dan sam pitala pedijatra jel' normalno da spava 9 sati u komadu, dogodilo se par puta. Inace se probudi jedan put tijekom noci, spojin ga na sisu i oboje zaspemo pa me muz ujutro redovito slikaje kako san zaspala s jednom vanka 🤷‍♀️ Tijekom dana isto tako, dva sata budan i onda 30 - 45 min spavanje. 
    Red Fox ja jednom tjedno gledam slike od rodenja pa do najnovijih i istovremeno sam tuzna i ponosna sta tako brzo raste 🤦‍♀️Stalno si objasnjavan kako moran uzivat u trenutku.
    Pitanjce, u polozaju potrbuske di ruke tribaju bit?  🙄

PetraB
    24. Svibanj 2020. 04:20

Jutro... 
    Dakle danas dozivjela pravi sok... Bili vani u dvoristu i malac je nesto htio do susjeda. Magdalena ga je podigla da ga vrati k nama u dvoriste, popiknula se i pala s njim...a on ravno glavom u rub malog betonskog zidica...😓 Cim je digao glavu ja sam samo dreknula mm da zove hitnu i otrcala po njega, digla ga i rukom stisnula. Kad sam maknula ruku... 😢😢 Rasjekao celo iznad desnog oka do kosti. Mislila sam da me nista ne moze slomit al kad osjetis toplinu krvi svog djeteta, vidis njegovu kost...nesto strasno. 😥 On je dobro, ima 2 unutarnja sava i 5 vanjskih, strasno kolika je ta rana. 😔 Kcer je sok dozivjela i samo vikala ja sam kriva, ja sam kriva. 😢 Cure su zaspale u 10, sad sam ih nahranila i jos uvijek ne mogu zaspati jer kad pomislim kako je moglo zavrsit...protrnem. Muz je isao s njim s hitnom. Sivali mu pod lokalnom samo da ga ne ostavljaju prek noci. I onda me mm nazove i da mi ga na telefon i on skroz kulerski meni kaze mama, ja sam se malo udario u beton. 🙂 Magdalena je trazila da bude budna da ga doceka i kad su dosli, on sav onak umoran jadan, otecen od plakanja sjedne na kauc kraj nje i samo se preklopi njoj u krilo.
    Ovakve situacije u zivotu su one koje te zdrmaju da shvatis koliko je malo potrebno za sranje.

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    24. Svibanj 2020. 06:21

Jutro 😊 odspavali smo u komadu do sad 🥰
    Hani ja ne bi mogla dok je budan 🤣 bas sam se nasmijala na nemajka 😂
    Jelenko moj je sam stavljao rukice, onak se nalaktio pa kak je htio dohvatiti igracke se ispruzio dok ne zagnjuri glavom. Ak je nakon toga bio dobre volje onda bi ga opet vratila tak na laktove. 
    Mikio hvala na savjetima, zapamtit cu ove recenicu za krizne situacije 😂
    Petra mogu si misliti kak ti je. Ja stalno imam strah da se popiknem s malim, a mogu si misliti kakav je sok curica dozivjela. Nadam se da ce oboje sto prije zaboraviti na to. Glavno da je sve proslo dobro.

• Stelle123
    24. Svibanj 2020. 07:25

Lakat ispod ramena mora bit u potrbusnome.
    Petra i ja sam majci takav sok priredila s cca 6 godina. Vidila se lubanja, a oko bilo zatvoreno od krvi. Kod mene je bilo 12 punata, iznad obrve. Cak se vise oziljak i ne vidi. Kaze majka da sam u autu ponavljala "Sve ce biti u redu mamice"

url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Svibanj 2020. 09:19

PetraB 😱😱😱😢 skamenila sam se i rasplakala! Nek vam brzo prođe bol i sok! 

Simbalija
    24. Svibanj 2020. 09:23

Petra ajme 😨😨😨 grozno grozno!! Nadam se da će brzo proći ozljeda, a i da će mala brzo zaboraviti šok!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    24. Svibanj 2020. 09:24

Ajme petra ne mogu ni zamislit taj sok. Protrnula sam dok sam citala. Dobro da je na kraju sve ipak ok zavrsilo, decki s oziljcima su uvijek zanimljivi 😉
    Mikio kako je prosla noc? 😁
    Ugl nedavno je netko pisao kako bebe losije spavaju prije nego nesto novo savladaju.. e pa ja sam jos neki dan pisala kako se mali mrgud ne okrece. Ali eto ti njega, nece on bit zadnja beba na forumu 😂, jucer na plazi nekoliko puta. Nocas se budio doslovno svakih sat i pol. Ne znam za sebe. I spustim se na kraju u 7 dole jer vise nema smisla, stavim ga u prijenosni kindac i evo njega, okret igra plakanje. Vratim ga evo opet. I tak valjda 20 puta. A cijelo vrijeme sam mislila da mu kindac premali pa se zato ne okrece 🙈, a jednostavno nije bio spreman 😊. Sad se umorio i zaspao. Kak je mikio rekla? Bilo mi je draze dok nije znao, ovak ne zna nazad pa kmeci svako malo da ga vratim 😁🙈😂

mrgud_zg
    24. Svibanj 2020. 09:31

Red fox mislim da moras sestri rec da dode na forum, tu ce sigurno nac savjet za svaku situaciju 😂
    E htjela sam kolica komentirat. Mislim da i bebe imaju faze. Moj je u pocetku obozavao kolica, nije se ni budio za jest kolko smo dugo mogli bit vani.. onda je s cca 3 mj imao fazu Vristanja, doslovno bi ga morali nosit. Onda je opet zavolio. Sve samo od sebe. S tim da se od nedavno poceo dizat da vidi kao 🙄. Zadnjih 10 dana otkad smo na moru vozi se u sportskom (doslovno nam nije kosara stala u auto 😂), pedijatrica je odobrila. Imamo skoro nulti polozaj, i vezemo ga pojasevima. I u principu voli. Vani smo manje vise cijele dane. Dio vreemena spava dio gleda. Tu i tamo ima zivcani slom i onda ga malo nosimo. S tim da su nasa kolica neka starinska, pa je ovaj sportski dio ustvari kisobran kolica i okrenuta su prema van, to im je mana, al sluze svrsi

JelenkoPelenko
    24. Svibanj 2020. 09:58

Hvala cure, tako ga i stavljam, samo sam gledala neka videa di stave ispod prsa rucnik i ispruze rukice pa mi nista nije bilo jasno. Nisan bila ovoliko nesigurna od osnovne skole 😂
    Moj je pocea s pokusajima okreta i to na prematalici, ja ga spustila na pod kad je vec u motu, nema sanse. Iduce prisvlacenje opet isto. Al cili mi je sladak kako mrda i dize guzicu u livo 😂 Mater me od rodenja upozorava da ga ne ostavljan samog na krevetu i na prematalici jer ce me u jednom momentu iznenadit i zavrsit na podu 🤦‍♀️
    Petra bitno da je dobro proslo, a sok ne mogu i ne zelim zamislit.
    Isto cu ponovit bar teorijski dio prve pomoci, uvik me strah da necu znat reagirat kad bude tribalo. 

• Stelle123
    24. Svibanj 2020. 11:45

JelenkoPelenko

Hvala cure, tako ga i stavljam, samo sam gledala neka videa di stave ispod prsa rucnik i ispruze rukice pa mi nista nije bilo jasno.

Ovo ako uopce ne dize glavicu pa da mu bude lakse.
    Moj isto danas grintav. Moje dijete ne place, al zato grinta. Vjesto izbjegava vjezbu koju radimo na laktu odmah pobjegne na ledja. Sad je svladao okret i na ledja. Al noge odize do 90, al ne moze do usta. Probala sam mu pomoc, al ne idu jos toliko, tek do prsa. 
    Danas sam ga vagala prije i poslje podoja iako znam da je to nepouzdano cca 100 grama razlike. Bas cu tako dva tri dana proucavat.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.