Prvo ide kasica pa sisa. Oko podne ja dajem.
url=https://lilypie.com]
Mrgud splacine 😂😂😂...
Imam jedno bedasto pitanje, a jel se moze bebi kuhat u expres loncu? Ja imam neki delimanov di doslovno se stavi malo vode i povrce i riza, pasta... Sto god bude bas ukusno, neraskuha se, a kao express lonac se hermeticki zatvori pa svi sokovi ostanu unutra. Mislim znam da je to prevelik lonac za bebi kasicu al si mislim kad isprobamo vise stvari pa npr kad naam kuham rizu s tikvicama njoj odvojiti samo i iznjecit/zblendat, a nama onda zacinit jos.
Ja imam onakvo kuhalo na paru od philipsa nikad upotrebljeno... 🤔 Sad ste mk dale da si mislim i stavim ga u funkciju.
Alo mi ne bude to prekkomplicitamo ja cu ic sa sendbic sistemom - kasica u sredini dojenja. Pa dotle dok jedan obrok nne zamjenimo kasicom.
Joj ja se bas veselim tim kasicama😁😁 al imamo mi jos vremena🙈
.
Curke, da li se vama desilo da vam se beba budi u placu? Imam feeling kao da je ruzno sanjala pa se probudila vristuci..onda dodem, utjesim ju i nastavi spavati i za 10min opet i tako 3,4 puta 😰 bas mi ju je bilo zao.
To nam se par puta u tjednu ponovi.
Moja je do sad 3 puta plakala u snu ali s vriskom, i baš dječji plač- ko starijeg djeteta plač, inače tak ne plače. U tom slučaju bi je išla utješiti ali bez dizanja iz kindaća, da se ne probudi iz sna pa da se ne šokira (moja teorija ), samo ju mazim, grlim i govorim joj da je mama tu. Zasad je to upalilo.
Zna ponekad i kao cviljugati u snu, ali na to ne reagiram tak, nego samo sjednem uz kindać u slučaju da se pogorša da budem blizu.
Kaj se tiče uvođenja namirnica, namjeravam početi kad navrši 6 mj, a prvo probati taj neki banana test.
A blendat ne namjeravam, iako sam blender naravno kupila, nego ću drobiti vilicom. I mislim ju hranit prstima i pustit da sama jede/maže hranu rukama.
Nisam čitala o BVD ali mi je patronažna objasnila neke stvari, i s obzirom da bi ženi digla spomenik (doslovce) jer da nije bilo nje prestala bi dojiti unutar drugog tjedna, namjeravam raditi kak mi je predložila. Žena me spasila, a i tako dobro objašnjava da ju je i moja mama poslušala i bila mi potpora da ustrajem u dojenju makar bi joj najrađe napravila bočicu da se dijete najede
E, da, kaj se tiče vode, ne pada mi na pamet kupovati vodu. Koja stoji u plastičnim bocama, ko zna kak skladištena. Pogotovo sad po ljetu kad je pojačana potražnja pa se dižu šatorska skladišta pod kojima je visoka temp, ili dok putuju šleperom pod ceradom do dućana. U plastici.
Moje je mišljenje da je voda iz pipe sasvim dobra.
Mislim ju prokuhat, procijediti kroz kafe-filter i spremiti u staklenu bocu.
Imam i vrč s filterom. Možda budem prokuhavala tak profiltriranu, ali s obzirom da tu vodu koristim u kuhalu za vodu i kafe-aparatu, znam da kamenac ne pročisti, možda ga je samo upola manje.
Znači moja beba je naučila roštiljanje i to ekstra brzo roštiljanje i sad već sat vremena tako prelazi po bračnom krevetu, znači stomak leđa stomak leđa stomak leđa, u minuti jedno sto puta se prevrne 😮 jebate od kud joj toliko snageee
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Meni ovo parno bas pari super prakticno, valjda je to od covika do covika, a uz to i prezirem lonce koristit, prat i spremat u ladicu 🤦♀️😂
Moj isto place u snu, ja ovako ka ifkaminja, pomazin ga po glavi i kazen dobro je sve, mama je tu. Ako to ne upali onda ga dizem..
Mi bili cijelo popodne u Istri, napokon na groblju i malo razračiti kuću. Usput pol sela upoznalo bebu. Glumica, svima se smješkala, kako sam zatvorila vrata od kuće počela urlat 😅
.
Ja planiram ovako kao loSa kuhati, bar u početku.. iako, do tad vi imat sva vaša iskustva haha..
Voda je tu normalna za razliku od zagrebačke, neću je sigurno kupovati ali možda bi trebala prokuhavat prvo vrijeme 🤔🤔
.
Dobila sam stvari, ipak 🙄
Cijeli dan nešto mic po mic ali sad počinje ona prekrasna bol u trbuhu koja mi je tako falila ovih godinu i mjesec dana 🤦
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji