ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    23. Svibanj 2020. 07:09

Losa meni su rekli da je dovoljno 20 minuta da odspava. On isto spava maksimalno po 40 minuta u dnevnom okruzenju. 

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    23. Svibanj 2020. 07:21

Jutro! Mi smo solo,tata otisao na ronjenje na more, curka je kod bake... malo sam razmazena jer mi muz do 8 svakonjutro pusti spavat a sad sam od 6.30 budna🤣
    LoSa jel danas krstenje ili sutra?
    Damnarexx, ja dojim i ad,kombiniram i nisam dobila mengu jos. Tako nisam ni sa kcer. Kad je prestala s 9 mj dojiti,  tocno za 2 dana sam dobila mengu prvu. Vjerojatno cu tako i sada,dok god dojim biti bez menge.
    Sto se tice povrca,pa bar sad su se izrodili razno razni opg-ovi s dostavom u karanteni, kad kazete da vam treba za malu bebu nespricano, reci ce vam sto inaju,osim ako su idioti,al sumnjam da bi netko o tome lagao. 
    Za lidl isto potvrdjujem. Prijatelj vozio za veliku industriju mesa lidlu. Kaze otvore nasumicno paletu,ako je jedno pakiranje nagnjeceno samo vracaju citavu paletu. Tako da ja meso koje nemam domace obicno kod njih uzimam. S kceri sam imala punu skrinju domace teletine,svinjetine i piletine i nas vrt. Sad se moram opskrbiti s teletinom...
    Mikio zvucis mi puno svjezije (koji glup izraz🤣) otkad Nina spava po danu :)
    Ima koja da je kupila kuhalo i krenula s dohranom?  

annika
    23. Svibanj 2020. 07:31

Ja vec skorl kupila kuhalo ali pricdkat cu cu jos da vidim kako ce ici. Meni je problem jer imam samo dva ringa za kuhanje. Imam onaj umetak za paru, probat cu camo gnjecito pa ako ne bude islo, imam stapni mikser. Ja mislim da cu krenuti iduci tjedan lagano s tikvicom, pa korabica, batat, proso. bas sam jucer zamrzavala tresnje i jagode domace za kasnije. Imam kod mame nespricano sve, a i provjerene opg-ove

[iimg]

• Stelle123
    23. Svibanj 2020. 07:49

Ja dobila jucer ujutro prvu, a narucila se bila u frizera popodne jer sam eto pustila prvi val ovih zaposlenih da se srede I eto i dalje setam okolo sida

url=https://lilypie.com]

Valkris
    23. Svibanj 2020. 08:52

Lavica27

Danas vas bas nekako slabo pratim..
    Valkris sve ti hocu reci, onaj mobil imamo 4 mjeseca i ja ga u pocetku palila al sipak,nije ga zanimalo. I prekjucer ga upalim,ajme majko koja opsesija, bulji ubto,hihoce se i sam zaspi. Wuuhuu
    Inace danas sam dozivjela prvi put od njega ono smijanje na glas,pa nesto najsladje na svijetu🤩 Odmah sam mu zaboravila harakiri egzorcizam koji je u setnji izveo jer je bio gladan a ja sam valjda nasred ceste trebala izvadit sisu🙄
    Lorena to ti je pedica savjetovala da krenete s 3.5 mj? Jer s jednom kasicom u danu se ne spasis bas…mlijeko je i dalje glavna namirnica do godine dana.
    Mi povrce imamo svoje, tj starci vrt pa cekam prve namirnice za kasice.
    DeeDee bas mi jr zao za epizodu…

Jeeejj i za mobil i za osmijeh 🥰🥰🥰 tocno napune baterije nam za ostatak dana kad se nasmiju 🥰
    Mom je zanimljiv, ali ne zaspe uz njega 🤷‍♀️
    Ovo za povrce fkt nisam znala alo eto ima smisla
    Nama je dan bio super, al me sinoc unistio. Od ponoci do jutra dodavanje s dudom, hranjenje, kenjkanje, kakanje, presvlacenje, smijanje, plakanje..... 
    Mikio ne znam jel sam vec napisala, al drzim fige da sw spavanac nastavi i da ih bude sve vise i vise 🤞🤞
    DeeDee moj se cak cesto zagrcne u snu i onda pljuje slinu van.. 

Valkris
    23. Svibanj 2020. 08:57

E da, umnjak sam vadila sad u 5.mjesecu trudnoce, donji, nakon 2 ili 3 doze antibiotika, nisu ga morali rezati nego je isao van. Bolilo je 2 dana jer sam smjelq samo sugavi lupocet pit, al vjerujem da uz brufene ne bi bolilo. Oblog stavljati. Jesti kasasto, najela se cokolina za cijeli zivot ☺️☺️
    I krema, mom je lice nekad ko kora, rekla pedijatrica a derma i jos nešto, ja vec namrljala sebamed rekla je da moze i to. Povuce mu se i ponovno vrati.. Probat cemo nesto drugo... 

Simbalija
    23. Svibanj 2020. 10:23

Damnarex ja dojkim i isto nemam još menstruaciju i nadam se da neću dobiti još koji mjesec tipa do poslije ljeta barem 😁
    Sinoć sam smogla snage uzeti ogledalce i pogledati dole, znači jao. Jel postoji šansa da će se to ikada vratiti na staro? Totalno sam se šokirala kakva je to sad rupa 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    23. Svibanj 2020. 10:26

E ja sam vadila sva 4 umnjaka u 4.srednje, nije bilo strašno. Samo ispiri ranu/e kamilicom da ti se ne upali. Ja sam vadila svaki sa mjesec dana razlike i s desnim donjim sam jedino imala problema jer je bio otečeniji nego drugi, tj. ne on nego rana koju nisam dovoljno ispirala.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    23. Svibanj 2020. 10:45

Dooobro jutro..pogodite tko se naspavao 😁😁
    Dosli smo jucer nas dva kod mojih i spavao je nocas izmedu mame i mene na bračnom...probudio se jednom i to 2 sata...to se cak nije ni probudio do kraja nego je u polusnu malo "podojkio"🤣 i nastavio spavati. Kazem mami eto ga na sad mi ne vjeruju kad kazem da se vec dva tjedna borim s njime po noći. 
    .
    Twistahake vidim ima 70% akciju..pa ako tko planira narucivat 🙂
    .
    Isto jos nisam dobila stvari al bas me nesto boli kao da bi mogla dobit..to bi objasnilo zivcanost i hormone ovih dana 😏
    .
    Losa moj cijuce ko mis 🤣🤣🤣 presmijesno mi to
    .
    Simbalija poslije drugog na vaginoplastiku ili kako se vec zove rekonstrukcija hahaha Ja muza zajebavam da ce mi sise onda platit 😄
    Btw kad si to spomenula...dal vas i dalje zaboli kod druženja? 

MaRe
    23. Svibanj 2020. 10:48

Petra hvala za preporuku..jedva cekam ponedjeljak da mi stigne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.