ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    23. Svibanj 2020. 11:02

Ok, znaci ima nas koje nismo dobile. Cinilo mi se kao da je velika vecina dobila.
    Simbalija ja pokusavam ne gledati dole😂😂
    Mare mene ne boli. Samo me prva dva puta lagano boluckalo. Od tada sve po starome...
    Losa sretno danas i lijepo se provedite🙃

Red Fox
    23. Svibanj 2020. 11:08

Losa lijepu zabavu zelim danas na krstenju 😊
    Moj je nocas bas lose spavao, stalno si svrbi celo al nije nis crveno. Navukla sam mu rukave od next pidame, zao mi ga je tak vidjeti al kaj mogu kad se razdere ko da se s macakama tuce. 
    Isto je poceo vriskati ko neka curica od 10 godina, pogotovo kad se jako veseli.
    Simbalija ja uopce ne zelim pogledati 😂 muz kaze da je sve dobro tak da mu vjerujem😂 
    Kaj se tice odnosa, mene ne boli, al i dalje osjecam nekak nelagodu. I ne znam za vas, al ja se nemrem nikak opustit kad mali spava kraj nas u kinderbetu 🤦🏼‍♀️

DeeDee
    23. Svibanj 2020. 11:42

Haha ja sam prvi put pogledala kad mi je patronažna rekla da je odlično zašiveno. a puna sam šavova pa moram usporediti 😁
    Onda sam gledala ako mi se jedan upalio jer me peklo.
    Pa onda ako je sve zaraslo 😁
    Pa kad se brijem da vidim ako sam sve 😁
    Samo me na depilaciju strah još da neš ne pukne haha.
    Ali uglavnom ja ne vidim neku razliku 🤷
    Vidi se di je šivano i to je to.
    .
    A odnosi, uvijek me strah nekako, nije to još to.

[/url

Točkica37
    23. Svibanj 2020. 11:52

Damnarexx 🌺

Ok, znaci ima nas koje nismo dobile. Cinilo mi se kao da je velika vecina dobila.
    Simbalijaja pokusavam ne gledati dole😂😂
    Maremene ne boli. Samo me prva dva puta lagano boluckalo. Od tada sve po starome…
    Losasretno danas i lijepo se provedite🙃

Nisam niti ja i bas bila jucer u gina i kaze da niti necu uskoro

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Valkris
    23. Svibanj 2020. 11:56

MaRe

Petra hvala za preporuku..jedva cekam ponedjeljak da mi stigne :)

Preslatko je 🥰🥰
    Koja je to ono stranica? 😁

Simbalija
    23. Svibanj 2020. 12:04

Kod druženja me ne boli ništa, dapače 😁
    Ali ne mogu pred malom, ja nju uspavam u sobi pa se družimo na kauču 😁
    Vaginoplastika kažeš? 🤔

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    23. Svibanj 2020. 12:11

Losa uzivajte na krstenju! 😊 Mi smo ja mislim usuglasili 5.7. sad samo da s kumovima vidim.
    Damnarexx ni ja jos nisam dobila mengu i isto se nadam da nece jos neko vrijeme. Na pregled prvi idem tek 2.6. i strah me uzasno jer mene to jos sve dole boli i jezim se od pomislo na ono metalno 😟. Pogled je katastrofa vec sam pisala o tome, a i ne samo pogled nego i na opip je isto. Bicikl je stvar koju mogu ocito prodat jer na sjedalo nema sanse sjesti duze od 7 minuta. A druzenje nam je jos uvijek nedostizna stepenica u zivotu. Situacija je takva da je mm reko necemo dok ne obavis pregled jer to nesto nije u redu. Jos su ga prijatelji zezali da sad se kao rupa prosirila pa ce sad lakse, a mi se samo pogledali nismo nis komentirali. Ne da se prosirila kod mene je bar 50% uza nego prije. Ne pomaze nista od navedenih tafkala koje ste bile nabrojale.
    Mare bas je slatko! 

MaRe
    23. Svibanj 2020. 13:01

Valkris

MaRe

Petra hvala za preporuku..jedva cekam ponedjeljak da mi stigne :)

Preslatko je 🥰🥰
    Koja je to ono stranica? 😁

Svastaonica za bebe na fb

• piba7
    23. Svibanj 2020. 13:25

Ja isto još nisam dobila mengu.
    A što se odnosa tiče uzas. Baš sam zabrinuta zbog toga. Em što nemam uopce nikakvu želju em što me užasno boli i baš je neki grozan neugodan osjećaj. Citala sam dosta po internetu o tome, navodno je to stanje koje se zove dispareunija i trebalo bi proći s prestankom dojenja i prvom menstruacijom. 
    Patch test na kravlje mlijeko nam je dosta negativan, nalazi krvi i stolice svi uredni, tako da nije alergija na kravlje mlijeko te ne znamo koji je uzrok krvi u stolici. Obavili smo jučer drugu rotu pa ćemo vidjeti za dalje kak ce biti.
    Curka se po noći stalno okreće na trbuh i onda doslovno dubi na glavi s guzicom u zraku i place. A mene je baš strah da joj se ne bi sto dogodilo.

mrgud_zg
    23. Svibanj 2020. 14:20

Losha dobru zabavu na krstenju! 🥳
    Mare super izgleda. Ja cu narucit isto kocku za nas i za poklon taman mi frendoca rodila. Hvala petra na preporuci. Mare javi dal je kocka super i uzivo 😉 taman narucim sljedeci tjedan i doci ce kad se vratimo u zg 🙈
    Mom se povremeno hrapavo crvenilo pojavi na celu, mazem s adermom i prode. Al svakih tolko se vrati. Po novom se pocelo pojavljivati u pregibu vrata. To vjerojatno od vrucine i jer mu se glava malo zaokruzila 😂. To sad mazem sudokremom i adermom. 
    Nas je jutros mrgud pocastio spavanjem do 10. Iako smo od 4-6 imali tulum. Al ocito je i njemu jucer bilo dosta svjezeg zraka 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.