ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    24. Svibanj 2020. 15:12

Eh da LoSa cestitke na krstenju :)
    Jelenko, Babymoov? On jedini ima na tri kata,mislim🤔

JelenkoPelenko
    24. Svibanj 2020. 15:32

Lavica27

Eh da LoSa cestitke na krstenju :)
    Jelenko, Babymoov? On jedini ima na tri kata,mislim🤔

Evo ovakav, kosta 450 kn u elipsa, mogu samo 1 kat koristit, ovo sta san do sad probala skuhat mi je super ispalo. Ucinilo mi se najisplativije ovako 😬

• Stelle123
    24. Svibanj 2020. 15:42

Losa jesi ti rekla da kuhas na pari kroz limenu cjedacu. Moj muz me jucer napao da sto to radim da necu tikvicu tako skuhati za 5-6 sati? Na kraju prebacila u vodu. 

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    24. Svibanj 2020. 15:46

Stelle123

Losa jesi ti rekla da kuhas na pari kroz limenu cjedacu. Moj muz me jucer napao da sto to radim da necu tikvicu tako skuhati za 5-6 sati? Na kraju prebacila u vodu.

Ma joj pa nema kosti 🤦
    Ja tikvice uvijek i radim na način da ih pred kraj jela ubacim pa da bar liče na tikvice a ne na kašu, nevezano za bebu. Na pari malo dulje i bok. Definitivno ne nikoliko sati 🤣

[/url

Lavica27
    24. Svibanj 2020. 16:07

Dobra ideja Jelenko! Jedino mene mrze veci aparati na radnoj plohi (i kuhalo za vodu bi najradje eliminirala hahaha).
    Ovaj babycook je bas mali,iznenadila sam se. I ono sto me naaaajvise veseli, voce 5min,povrce 10,meso 15min🍾 Dodje mi da sebi kasicu spremim🤣
    Stelle slazem se sa Deedee, 5-6 sati,ah muskarci🤣

Lavica27
    24. Svibanj 2020. 16:39

Da Babycook. U mint boji🤩 I to sam na njuskalu uzela (tj mama),zena je prodavala novo nekoristeno,dobiveno na poklon uz dodatno umetak za rizu i tjesteninu,s racunom i garancijom 2god za 850kn. Inace je 1199 kuhalo i jos taj za tjesteninu 79 ili 99 nisam ziher ...

mrgud_zg
    24. Svibanj 2020. 16:59

Ja cu krenut s hranom za tjedan dana kad se vratimo u zg. Ne planiram kupovat nikakvo kuhalo, kuhat cu u vodi ili s onim dodatkom za paru. Nek se odmah dijete nauci da mu je mama losa kuharica, cijeli zivot ce morat jest moje splacine. Ako nisam naucila bolje kuhat do 30te ni necu 🙈. Jer onda opet nekad u 6 mj mislim na more pa da bar krenemo dok sam u zg za “svaki slucaj”
    Ps a kakvu vodu im mislite davat? Ja doma pijem najobicniju iz pipe
    Damnarexx ma to se ja zezam za okret, al i tvoja je ful mlada 😉😂

Taani
    24. Svibanj 2020. 17:01

mikio, vidjela sam u Ikei umetke za kuhanje na pari, ja nisam još počela s kašicama, ali planiram prvo s tim umetkom pa ako baš bude komplicirano uložiti u kuhalo.

Petra nek' je sve dobro prošlo. Ja ne znam ni kako bih se snašla u takvoj situaciji... 
    DeeDee, super za izlazak 
    -
    Okretanje, daleko smo mi od toga .
    Prijavljujemo četvrti dan nekakanja . Sve se nadamo sad će, sad će, ali neeeema . Puno piški, prducka, vesel je, ne pati se, ali jednostavno ne kaka. 

Lavica27
    24. Svibanj 2020. 17:03

Mrgud,meni je vise zbog brzine pripreme i realizacije nego da izvodim neku kuharicu 😁
    Ja sam davala dosta dugo kceri onu kupovnu od hippa (kao prokuhanu vec) jer ovo iz nase pipe je tolko klorirano da je to prestrasno... 

• mom12
    24. Svibanj 2020. 18:21

Pozz curee...ja kuham normalno jer di bi jos sa kuhalom imam aparata ko profi a ja i kuhinja dva pojma😂😂😂...al kao trudim se...valjda cu nadoc😂😂😂...ja pijem normalnu vodu a najvise i pijem vodu...al bebi dajem kupovnu ili prokuhanu..zbog kamenca...cak sam mislila kupit onaj bokal sa filterom...al vidit cu kad kupim vecu kuhinju🥴🥴🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.