Evo me krepane, nis nisam spavala 🙄
Uglavnom...on je ok. Cijelo jutro mm i ja samo uzdisemo i govorimo Dobro je... Ovo te bas sj...
Znam ja da je ok i da ce ostat oziljak i nije mi uopce to traumaticno nego ne mogu izbacit iz glave scenarij koji se mogao desiti a sva sreca nije... Ne znam koji mi je klinac...
Magdalenu smo sad vec smirili i sad se vec salimo da ce prvih par godina pricati da mu je oziljak priustila sestra al kako ce postajat stariji prica ce ici u smjeru Bila su sestorica a ja sam 😅
url=https://lilypie.com][/url
Losa znam da si ti proucavala mogu li ciklu kao namirnicu broj 2 uvest?
Petra ja se toga uopce ne sjecam, da mi nisu pricali ne bi ni znala da se to dogodilo.
url=https://lilypie.com]
PetraB ja sam i dalje u soku od toga sta vam se desilo, a di necete vi biti. Nek je Magdalenka se smirila bude i braco dobro. Mm ima friž po sred cela duboku isto ga sestra spicila na stolic stakleni. Bitno da nije nista strasnije na kraju i to sto kazes za par godina ćete se salit na taj racun.
Stella ja svoju isto svako malo izvazem kao oko podoja i najcesce bude razlika tih cca 100 gr, al ona jede 7 puta na dan i patronazna mi rekla da joj je to ok kolicina posto dobiva. Doduse jako sporo i malo u gramazi al bitno da napreduje motoricki i raste hvala bogu u duzinu na ocigled.
Ma on je super napredova do sada. Sad ili se meni smanjila kolicina mlijeka ili losije sise. Pelene su mu pola popisane, al racunam ko vruce je. Mislim puno je i pokretniji, a nemam pojma. Sad je nakon rucka i sise pojeo 50 ml AD-a nije previse gladan. Da bar izvucemo 400 grama ovaj mjesec. Steta sto nisam zamrzavala dok je mlijeka bilo na valove, sad bi ga time dosopavala.
I sad ga idem promijeniti a ono pecat na guzi. Sad ne znam je li od tikvice ili od AD
url=https://lilypie.com]
Joj Petra, meni prva pomisao bila kako je Magdaleni 🙄
Bitno da je sve super prošlo i da je mali ok. Imat će šta pričati, prilagođeno jel 😁😁
.
Mi smo jučer neplanirano bili malo vani navečer 😁
Išli prošetati oko 18 kad je malo sunce smirilo doživljaj i na kraju se slučajno sreli s njegovim najboljim frendom, ženom i malom i kao idemo na cugu, taman nam preuredili kafanu pa da vidimo 😁
Proletilo mi, ona spavala dosta u kolicima pa sam je išla nahranit u parkić. Prvo public dojenje, jako sam se smijala sama da sobom jer sam je dojila na klupici na kojoj smo uvijek po ljeti, još pred godinu dana sam cugala na toj istoj a sad dojim 🤦💪
Uglavnom bila je iznimno dobre volje i svima se smijala, oko 22 išli do sveki i dečko je mislio da je pustimo i odemo skupa van, ionako spava ali ja nisam bila psihički spremna, a i glupo mi bez najave samo tako.. na ljeto ćemo ionako vikende vjerojatno biti tu pa ćemo onda. Ali dobro je znati da možeš s njom sjediti bez da njurga, ne idem na kave pa nisam još imala priliku probati😁
Ja ošla doma s malom, a njega poslala nek se veseli, čak je i funkcionalan danas😁😁
[/url
Petra ajmee, protrnula sam citajuci! Al neka je sad sve okej 😊
Mikio drago mi je da je doslo poboljsanje😁😁 napokon!
Mrgud nece biti tvoj zadnji u okretanju, mi ipak vodimo😂
.
Moja inace obozava kolica, ali u zadnje vrijeme negoduje. Ocito je vec dosadna ona kupola i zeli gledati van🙄
Damnarexx mi vodimo, mi smo starije 😁😁😁
.
Joj zaboravila sam prokomentirati, Mikio supeeeer, jako mi je drago 🥳🥳
[/url
Ako nekoga brine okretanje, evo moj se danas, sa skoro 5 ipo mjeseci, da valja okrenuo i izvadio ruku sam. Nakon toga se brzinski okreno s prsa na ledja...
Dakle, nista, nista i onda u 5 minuta sve...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Al ste se raspisale...
Petra draga umrla sam dok sam citala. . Vi samo sokove imate. Nadam se da cete se uspjeti opustiti svi i maleni da bude dobro💞
Mikio ma nikakva drama oko dohrane. Nije ti to nista spektakularno :)
Stelle meni je cikla tako samo skuhana bljutava (zenljana) pa bi je izbjegavala na samom pocetku uvodjebja cisto da mu se ne ogadi,al to sam ja🤷♀️
Red moj je imao strajk kolica od 2 tjedna i jedino bi pomoglo gledanje u krosnju drveca,samp da je zeleno. Vec me muz zaje*avao da ce istrgnt granu i zakacit na kupolu umjesto mobila🤣
Moj je spavao do pola 4 bez budjenja,jos sam u soku!
Dobro babe jel nijedna bas nema kuhalo na paru🧐 Ja sam svoje izvadila na radnu plohu i gledam ga zaljubljeno🤣🤣🤣(kako ocajnicki trebam nabavit zivot🤪😭)
DeeDee too! Gace u vis,sise na servis🤣
Lavice imam ja kuhalo na paru, ono za odrasle ljude na 3 kata, tj. dobili ga za babine i evo vec 5 dana jedemo sve kuhano na pari i stalno govorimo kako se okusi isticu i kako je to super stvar. 🤦♀️ Mozda od ove zaljubljenosti u kuhalo smrsavimo muz i ja.
Stelle i Losha hvala na objasnjenjima.💪 I Losha c,estitke na krstenju 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji