ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Svibanj 2020. 14:21

Piba pa to su sve super vijesti da su nalazi negativni. 💪

mala.le.90.
    23. Svibanj 2020. 15:43

Meni se ciklus skratio i ovaj sam mjesec bila sva nervozna jer sam umislila trudnocu po nekim znakovima. Nije se dva dana moglo pricat sa mnom od nervoze. Srecom stigla menga!!
    Nikako ne mogu zamislit da sad zatrudnim...

A odnosi su mi na pocetku bili nekako kruti, sad vec uzivam...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Stelle123
    23. Svibanj 2020. 17:00

Dala mu 100 ml Ad-a poslije rucka i sise. Sve je poznjopao. Ocito mu nije dosta. Bumo sad vidjeli 10 dana kako se krece vaga.

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    23. Svibanj 2020. 17:36

Evo me s masaže, ajme prebila me žena. A stvarno se trudila lagano ali nisam ni znala koliko čvorova imam, straaaašno. Uglavnom prvi put sam bila u tom salonu, ful sam zadovoljna i planiram nastaviti ići kod nje. I raspitala sam se odmah za madero 🥳🥳
    Za dva tjedna idem opet da mi to razbije do kraja pa ću onda prorijediti ali definitivno planiram bar jednom mjesečno do daljnjeg jer ovo nisu istine na šta mi leđa liče..

Btw onaj četvrtak sam u 2 ujutro nakon zivcanog sloma kupila neki trening i prehranu pa sam i s tim krenula. Nadobudna sam na najjače 🤣🤣🤣

[/url

• Hani
    23. Svibanj 2020. 19:00

Bravo, deedee 😁😁
    Restart💪💪💪. Jel menga dosla?

DeeDee
    23. Svibanj 2020. 19:05

Hani

Bravo, deedee 😁😁
    Restart💪💪💪. Jel menga dosla?

Baš restart. Ili bar pokušaj😁😁
    Nije još, može slobodno pričekati još koji dan šta se mene tiče 😁

[/url

Grizli
    23. Svibanj 2020. 21:41

Mikio bas mi je drago prpcitat da je kod vas bolja situacija! Nek i noc prođe dobro!
    Masaza 💆‍♀️ uh sta bi dala za nju. 
    Mi danas bili na rucku i cijeli dan od doma, zenska totalno coolira kad klatimo okolo. Nadam se da ce sada. Proslu noc u 2h se navila pricati do 5h. Tek kad mi je sve ispricala je zaspala opet.
    Piba super da je test ok. Nadam se da ce prestat problemi sa stolicom da ne brines. 

Red Fox
    23. Svibanj 2020. 21:58

Mi smo danas cijeli dan u gostima kod sestre. Inace ne znam dal sam vam se bila pohvalila, al sam ja postala i teta 2 mjesec nakon rodenja sina 😊 uglavnom necakinja je bas zahtjevna, preko dana hoce spavati na rukama. Da se datumi poklapaju mislila bi da si ti Mikio moja sestra na forumu 😂 uopce nece u kolica, cim ju se spusti dreka. Moja fakat ispada zlatno dijete 😂
    Mare i meni je Andrej bilo super ime, al muz nije htio zbog Plenkovica😂
    DeeDee svaka cast kaj si se pokrenula. Ja sam isto mislila krenut trcati navecer sa psom. Evo bas je muz dosao iz setnje 😂😂😂 toliko o tome 🤦🏼‍♀️

Red Fox
    23. Svibanj 2020. 22:10

Ja uvijek zaboravim sve napisati, ispricavam se unaprijed 🤦🏼‍♀️
    Piba ja isto uopce nemam volje za odnosima, al zato muz ima viska energije jer ne radi sad 😂
    Nadam se da ce proci sto prije ti problemi sa stolicom.
    Cure koje te na dohrani, kolko vam sad malci piju po obroku? Moj je na 120. Probali smo povecati kolicinu i smanjiti broj obroka al onda dosta bljucka. Ne znam sad dal da se drzimo tih 120 svakih 3 sata ili da dam vise i veci razmak i cekam da prode bljuckanje🤷🏼‍♀️

Damnarexx 🌺
    23. Svibanj 2020. 22:24

Red Fox

Ja uvijek zaboravim sve napisati, ispricavam se unaprijed 🤦🏼‍♀️
    Pibaja isto uopce nemam volje za odnosima, al zato muz ima viska energije jer ne radi sad 😂
    Nadam se da ce proci sto prije ti problemi sa stolicom.
    Cure koje te na dohrani, kolko vam sad malci piju po obroku? Moj je na 120. Probali smo povecati kolicinu i smanjiti broj obroka al onda dosta bljucka. Ne znam sad dal da se drzimo tih 120 svakih 3 sata ili da dam vise i veci razmak i cekam da prode bljuckanje🤷🏼‍♀️

Moja je na Novalacu, i pije 150mL svaka 3h.
    Pise mi iza na kutiji 180mL za 3mj i 5 obroka na dan.. mi imamo 6 ili 7 po 150mL.
    Jel ti place nakon 120? Da bi jos?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.