Mi sutra krecemo s tikvicama. Planiram kuhati ko Losa na nastavku. Isto imam indukcijsku pa mi lonac zavrije za 30 sekundi. Ta indukcijska je meni spas, ne znam kak bi bez nje. Na moru imamo plin i bas proslo ljeto stavili kavu i ocekivali kak cemo na brzinu skuhati, na kraju voda nikak da zakipi 😂 skroz smo zaboravili ta treba vremena.
Mislim da cu ja nekad u vodi kuhat, nekad na pari. U knjizi pise da moze i jedno i drugo.
Mikio prema toj knjizi dohranu treba ponuditi pola sata-sat prije podoja. I oko podne.
Damnnarex moj ti to urednk radi, ja se sledim. Neku vecer sam se isla tusirati i tak je vrisnuo da sam izletila iz kupaone, dodem do njega, a on spava ko top.
Za vodu ja isto planiram prokuhati obicnu vodu iz pipe. Kolko se daje vode? Hocete vi poceti davati iz kljunasice ili bocice? I kad bi trebali uzimati vodu za u setnju? Ja umrem od zedi pa si mislim jel i on mozda zedan.
Losa bome ste imali pravu festu 😂
Red podsjeti me o kojoj knjizi pričaš?
Btw ja sam što se tiče kuhanja totalna kontra, mrziiiim kad ostanem bez plina pa moram na struju. U ZG dok sam studirala mi je manje više jedini uvjet za stan bio da mogu kuhati na plin 😁
[/url
DeeDee bebe vole papati je knjiga 😁 ja sam ti isto bila veliki fan plina, struja mi je uzas. Nisam nikad znala kuhati na struju, uvijek mi je sve iskipilo. Indukcija se ponasa ko plin, kad smanjis odma se smanji i temperatura. A kaj se tice ciscenja je isto bolja.
DeeDeebebe vole papati je knjiga 😁 ja sam ti isto bila veliki fan plina, struja mi je uzas. Nisam nikad znala kuhati na struju, uvijek mi je sve iskipilo. Indukcija se ponasa ko plin, kad smanjis odma se smanji i temperatura. A kaj se tice ciscenja je isto bolja.
Ahaaa, ja seljak mislila da je indukcija sinonim za struju, tj. da je ista stvar 🙈
Tnx za knjigu, mislim da mi je baš frendica ima pa posudim
[/url
Losha koji to restoran rado do 4 a stozer da samo do 23 😈😈😂. Neka neka ste se zabavili, super 🥳
Ja planiram kuhat isto ovak ko losha ponekad na pari nekad u vodi. Neda mi se za tih par mj kupovat kuhala.
Ja isto doma imam plin. Mrzim sve ostalo 🙈
E moj isto zna pocet vristat u snu. To najcesce kad ga popodne uspavam na cici. I onda ne podrigne. I odspava cca sat vremena i ko da ga taj zrak probudi, bas jako place. A zadnja 2 dana place zvukovima “mememe”, bas se mijenjaju iz dana u dan..
Žene al ste se raspisale 😂
LoSa sretno krštenje!
Petra protrnula sam čitajući, moj brat se igrajući zabio u čošak lima na bunaru i hitno šivanje, sad mu se ni ne vidi, a cure padaju na lažnu priču 🤭
Tin već papa kao pravi, rižolino, cornelino, 3 žitarice, mrkvu, brokulu, batat, krumpir, tikvica mu se ne sviđa, voće obožava, jabuku, breskvu, marelicu, bananu mu gnjecčim ili držim da sam proba "odgristi", šljivu obožava. Mi smo rano počeli na preporuku pedice, jer nije sisao i odbijao bocu, žličicu kad vidi 😍
Ifkaminja,cek ko ti je bila patronazna?? Jer ako se ne varam mi smo sugradjanke, a nisu nam bas neke patronazne. Ili je samo jedna trenutno 🤔
Sto se tice vrca s filterom, mjesec dana je proslo da sam zadnji put cistila kuhalo, stavljam iskljucivo vodu iz vrca u njega (a stakleno je prozirno) i izgleda blistavo cisto tako da 100% mice klor. Inace bi mi kuhalo bilo odvratno nakon tri prokuhavanja.
Deedee i mene frce nesto u trbuhu,iskreno se nadam da nije nadolazeca M, duboko sam vjerovala da sam free dok god dojim kao sa kceri.
Lavica27, ak misliš na sugrađanke iz Jaske, recimo da jesmo, ja sam inače iz bliže okolice, ali sam se udala u okolicu Gorice. I mislim na patronažnu iz Velike Gorice, ne znam kakve su u Jaski.
Ja sam "pobjegla natrag" (mami i tati ) isti dan kad je bio potres (us*rala sam se od straha). Privremeno. Tu nam je trenutno bolje, nisam sama s njom većinu dana kad muž radi, a starci su mi u penziji, tak daaaaa.. uživamo.
Pozdrav cure, vi vec uveliko u kasicama 😃. Ne mogu vise poloviti koja doji, koja je na Ad, a koja kombinira🙉, vidim da neke sa 4m starosti bebe pisu o dohrani, a neke da ce poceti tek sa 6m. One koje doje i one koje kombiniraju kad ste pocele/ ce te poceti sa dohranom? I sta sa vodom ili cajem? Recimo mome je sutra 3 mjeseca, kad bi mu mogla pocet davati mozda na zlicicu malo vode ili caja, ne mislim da mu jos treba, ali kad pocnu vrucine, sta vi mislite o tome?
Petra, grozno... Sva sreca dobro je zavrsilo...
Mikio, bas mi je drago za novi ritam. Sad ce to sve na bolje:)
Ifkaminja, i ja u svojim istrazivanjima odlucila kod prvih upoznavanja s namirnicama davat prstima pa dok obrok ne postane malo veci. Takodjer dat malcu da prcka sam, a kad ce trebat zlica dat i njemu njegovu pa nek pokusava:) Za vodu sam citala da bi otpocetka trebalo iz salice mada za to ne znam razlog... al mislila sam mu davat iz obicne, ionak ce bit nereda...vidjet cu jos kolko je to izvedivo
DeeDee, dugo si jos zdrzala:) Bas sam ocekivala da nam nece ta menga mozda i godinu dana doc. Kad ono, sam smo se izredale.
.
Mi imali standardno buran vikend. Jucer obisli Zg i okolicu i super je bilo. Izmedju ostalog isli na rostilj i bas je uzivao malac. Danas posjete mojima i mali je bio bas jako nervozan cijeli dan do navecer. Nos mu bude nekad poluzastopan pa moze bit da je zato, ali bas je djelovalo bez razloga tako da smo se i mm i ja potajno malo naljutili na njegakasnije on meni rekao kak ga je bas malo naljutio, kazem ja i mene:D
Odo se sad jos jednom nenaspavat.
Sortiraj odgovore
Najstariji