Joj Petra tako mi je drago da si se javila! I tocno znam taj osjecaj kad ti daju da ih drzis😪😪 Drzim fige na najjace da sutra idete doma❤❤
Thinkpink vidis da zaboravila sam da smo i masirali kanalice,dobro da te imamo😁
Ja dobila na posudbu onu kukljicu chibolo za povijanje pa se iskreno nadam da ce nocas proci noc u miru🙏
Mamasite drage samo evo da se malo javim... Nekako mi je trudnoci bilo "napetije" pratiti forum... S trudnickim tegobama... I vas pratiti i razvoj situacije a da ne govorim otpratiti svaku u rodilište 😊 a sad pored njih 5ero nema sanse... Iako mi je oko bebe najmanje posla... Lijepo nam sve ide dojenje spavanje... Skolska beba.. U utorak idemo na prvi pregled kod pedice.
Petra drago mi je cuti da ste predviđene za doma💞jel cure slice ili su razlicite? Nisam uspjela ostale puno popratiti... Rukice po ustima nisu nikakvi znak da je beba gladna nego cisto oralna faza koja krene nekad prije nekad kasnije a ne znaci ni da ce zubici ranije. Netko je pitao za eutirox. Ja ga pila u trudnoci, sad ga vise ne pijem i bas sam neki dan provjerila tsh i ft4 i sve je u normali.
Ovaj moj beban ima par dana se pocelo svjesno smijati kad mu pricam nesto i bas mi je to sad preskatko💞
Bas sam nekako zakljucila da iako je beba najvece bogatstvo da sam se nekako u trudnoci bolje psihički osjecala. Sad sam totalno iscrpljena pretpostavljam od dojenja najvise..aki nekako valjda i hormoni se sad "igraju" malo s nama😅
Pokusati cu vas malo cesce citati.... Ak stignem😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
E moje dijete je otkrilo svoje ruke i imam osjecaj da ce ih cijele pojest i istovremeno si iskopat oci. Znaci nije gladan, al strpao bi obje istovremeno u ista da mu stanu. I onda si trlja cijelu facu. A tipa kad ga nosim za umirit onak na prsima/ramenu, isto si trlja glavu u mene. Mozda ga svrbi celo jer mu je ful suho i ima malo tjemenicu. Cure koje imaju stariju djecu, recite da je to sve normalno 🙈😊
Razlika nam je dva tjedna al vas nekako pratimo po svemu 😁 I moj to radi..sad je poceo trljati oci kad mu se spava i cupati uši 😏 I danas mi se tako gadno po obrazu ogrebao..odmah sam mu nokte rijesila kad je zaspao.
Nisam pitala dal koji vaš bebač ima onaj "rodin ugriz"? Moj ima na kapku malo i posred čela baš veliko crveno po dužini od nosa do gore...al kazu da to do godine dana bi trebalo nestati 🤞
Ma da bolje je tako
Nego ga nosit tamo među sve boleštine .
Jel neka od vas imala slučaj sa skokom u razvoju sa 2 tj starosti bebe?
Mi smo, rekla pedica da kod nekih bude ranjje/kasnije.. I u tih par dana ja skinula 5 kg, samo je visio na sisi.. Btw ženice uspjeli smo kakat, do ledja ju je napunio, senfasta i kašasta (isprike na detaljnom opisu) ☺️🤭
E moje dijete je otkrilo svoje ruke i imam osjecaj da ce ih cijele pojest i istovremeno si iskopat oci. Znaci nije gladan, al strpao bi obje istovremeno u ista da mu stanu. I onda si trlja cijelu facu. A tipa kad ga nosim za umirit onak na prsima/ramenu, isto si trlja glavu u mene. Mozda ga svrbi celo jer mu je ful suho i ima malo tjemenicu. Cure koje imaju stariju djecu, recite da je to sve normalno 🙈😊
Razlika nam je dva tjedna al vas nekako pratimo po svemu 😁 I moj to radi..sad je poceo trljati oci kad mu se spava i cupati uši 😏 I danas mi se tako gadno po obrazu ogrebao..odmah sam mu nokte rijesila kad je zaspao.
Nisam pitala dal koji vaš bebač ima onaj "rodin ugriz"? Moj ima na kapku malo i posred čela baš veliko crveno po dužini od nosa do gore…al kazu da to do godine dana bi trebalo nestati 🤞
Na desnom kapku mu ujutro bude jako crveno to su rekli da je mozda, ali na vratu ima veliku fleku
Thinkpink uf drago mi je da nisam jedina 🙈 javi sta tvoja kaze, a ja idem dan nakon vas :)
Petra ajme meni! Svaka ti cast, 3 tjedna....isuse pa ispalila bi, jos ukinuuli posjete 😩 .drzim vam fige da idete sutra doma jer je dosta bilo! 🤞✨ 3 lavice 🦁🦁🦁. I mene zanima jesu li jednojajcane :D
Lunica mogu zamislit kako vam je veselo doma 😁 i drago mi je da je bebica suuper 😊
Petra mantramo za doma 🤞🤞 ❤
Lunice treba izdržati s njih 5...svaka cast..al dobro imas pomoć od ovih starijih..zaboravila sam koliko najstarije ima godina?
Meni fali onaj osjećaj bebe u trbuhu 😍 raspravljam s mužem hocemo li odmah drugo pa da rijesimo oboje u komadu 🤣 sad dok sam navikla na nespavanje..kasnije ce biti teze opet se na to naviknut 😁
Nisam pitala dal koji vaš bebač ima onaj "rodin ugriz"? Moj ima na kapku malo i posred čela baš veliko crveno po dužini od nosa do gore…al kazu da to do godine dana bi trebalo nestati 🤞
Moja ima u kutu desnog kapka mall crveno, msm da je to to :)
Ja sam imala rodnih ugriz izmedju obrva tj iznad nosa, vecu flekicu i sve do 2.godine mi se povlacilo i potpuno nestalo :)
Na desnom kapku mu ujutro bude jako crveno to su rekli da je mozda, ali na vratu ima veliku fleku
E tu na vratu sam zaboravila...a iznad guze na leđima ima bas biljeg...to je obiteljski..imam ga i ja i moj tata,tetka,bratic,sestricna,baka..svi na istom mjestu ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji