ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    28. Veljača 2020. 16:30

Nas pokosio svježi zrak, odspavale 2 sata nakon šta sam ju nahranila i presvukla, tj. ona još uvijek spava 😮 šok i nevjerica 🥳
    Mogla bi biti najaktivnija noćna danas 😁

[/url

28. Veljača 2020. 16:41

Losa84 bit će špricanja u oko 🙈😂jadno dijete

Damnarexx 🌺
    28. Veljača 2020. 17:04

Curke, jel se koja susrela sa refluksom? 
    Bljucala je u mlazovima jedno 3-4 puta 😪 u cet kod pedijatrice cu postavit 1000 pitanja 🙈

beba2025❤
    28. Veljača 2020. 17:25

Napokon sam sve pročitala i vidim.. Iste brige otprije😏baš mi je žao pročitati da si i dalje mucite neke sa dojenjem.
    Nego..sta rade vaše bebice od 2-3mj?
    Moja je prava smijuljica, zadnjih tri tjedna se smije onako na glas i to je tako divno i slatko❤️počela je primati /loviti igrackice, promatra svoje rukice😄😄sva je medena🥰

Točkica37
    28. Veljača 2020. 17:27

Lavica27

Mikio ja vise imam problem da sam uzasno zaboravljiva. Tipa… jucer odem u ljekarnu,dok izgovaram dobar dan skuzim da se nemogu sjetit po sta sam dosla. Odem u Muller isto to se desi. Ono pregnancy brain je mala beba. I nikako da se uhodam u ovo s dvoje djece,mala jos uvijek ne ide u vrtic,doma je. Lagani kaos. Sad si sama kuham,peglam insve,vise mama/svekrva servis nemam pa ono, reality check. Tek sad si mislim kak sam samo s kceri mislila da nemam vremena a ovo je duplo. Cure s više klinaca svaaaka cast. Annika, Lunica, Tockice.. ja brijem da bi neko dijete negdje zaboravila. 100%.
    Btw Petra je trebala s curama doma sta ne?
    Lorija,Sara,Omerta…dugo se ne javljaju :(

Carice 😂😂😂 ali da, moram si ponoviti u glavi u jednom trenu: ok, jedan je u skoli, drugi ide popodne, mali je u kindiliju 😂

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    28. Veljača 2020. 17:47

Crnokosa ja bi te savjetovala da pogledas na netu kako se masiraju suzni kanalići kod novorođenčadi, jer ako je tu problem, s antibiotskim kapima cete se samo vrtiti u krug. I pokazalo se efikasnim kapanje mm u oko.
    Damnarexx nama se to u zadnje vrijeme pocelo desavat skoro nakon svakog obroka, neki puta odmah, a neki puta nakon 2h od obroka. Ja za sad ne dizem paniku jer je ona zadovoljna i dobro napreduje, ali svakako mislim napomenuti pedijatru na pregledu. Jednostavno se mozda preždere pa taj visak koji joj smeta riješi tim "bljuckanjem", al neka to pedijatar odluci dal treba poduzeti kakve mjere. Mi smo u srijedu na pregledu pa javim kako je proslo.

mrgud_zg
    28. Veljača 2020. 17:55

E moje dijete je otkrilo svoje ruke i imam osjecaj da ce ih cijele pojest i istovremeno si iskopat oci. Znaci nije gladan, al strpao bi obje istovremeno u ista da mu stanu. I onda si trlja cijelu facu. A tipa kad ga nosim za umirit onak na prsima/ramenu, isto si trlja glavu u mene. Mozda ga svrbi celo jer mu je ful suho i ima malo tjemenicu. Cure koje imaju stariju djecu, recite da je to sve normalno 🙈😊

Simbalija
    28. Veljača 2020. 18:02

beba2019

Napokon sam sve pročitala i vidim.. Iste brige otprije😏baš mi je žao pročitati da si i dalje mucite neke sa dojenjem.
    Nego..sta rade vaše bebice od 2-3mj?
    Moja je prava smijuljica, zadnjih tri tjedna se smije onako na glas i to je tako divno i slatko❤️počela je primati /loviti igrackice, promatra svoje rukice😄😄sva je medena🥰

Moja je isto smijalica, cijeli dan se cereka 🥰
    Moja lijepo diže glavu na trbuščiću, i može je dosta dugo držati. Igračkice još ne lovi, a rukice samo jede, da može obje bi stavila u usta. Voli baby gym i priča sa igračkama.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

PetraB
    28. Veljača 2020. 18:09

Hej cure! Mi jos u Petrovoj... Tempo je bio za poludit do prekjucer. Losa mislim da ce znat kako je... Svaka tri sata izdajanje, u pon sam ih krenula hraniti, isto tako svaka tri sata ali razmak izmedju izdajanja i hranjenja je toliko glup da si sat i pol maltene ili na potezu soba-odjel za bebe ili u sobi za izdajanje... Dosla bi do sobe, popila vodu, eventualno pojela ak bi me docekala vecera, popisala se i nazad i tako cijeli dan... U 11 navecer nakon zadnjeg izdajanja bi se cimerica i ja onesvijestile od umora. Nikad gore izgledala nisam a nitko sretniji od mene jer sam ih napokon drzala i hranila ❤️😍... I onda prekjucer, taman sam prvu curku ujutro nahranila i dodje dopis da se ukidaju SVE posjete bebama, ukljucujuci majke, naputak da pretezno budemo u sobama, izdajamo se u sobama tak da ih od prekjucer nisam vidjela 😪😪😪
    Ali danas sam dobila lijepe vijesti, sutra mozda idemo doma. Jedna je bila na kofeinu da ne zaboravi disati, ali uspjesno je skinuta sa toga. Jedna je malo anemicna, a drugoj su leukociti nesto nizi no kazu da sutra ak ce nalaz biti isti ili bolji idemo kuci jer to nije nista zabrinjavajuce. Pa eto drage moje, drzite nam fige sutra da nakon tri tjedna napokon vidim svoje klince doma koji mi neopisivo fale i svaku vecer tulim zbog njih a i muza naravno kojeg sam vidjela svega tri puta u ova tri tjedna.
    Uskoro vam se pridruzujem na temama hranjenja, nespavanja, grceva i ostalih problema... 😊
    Ljubim vas sve, citam vas kad stignem ❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    28. Veljača 2020. 18:11

PetraB

Hej cure! Mi jos u Petrovoj… Tempo je bio za poludit do prekjucer. Losa mislim da ce znat kako je… Svaka tri sata izdajanje, u pon sam ih krenula hraniti, isto tako svaka tri sata ali razmak izmedju izdajanja i hranjenja je toliko glup da si sat i pol maltene ili na potezu soba-odjel za bebe ili u sobi za izdajanje… Dosla bi do sobe, popila vodu, eventualno pojela ak bi me docekala vecera, popisala se i nazad i tako cijeli dan… U 11 navecer nakon zadnjeg izdajanja bi se cimerica i ja onesvijestile od umora. Nikad gore izgledala nisam a nitko sretniji od mene jer sam ih napokon drzala i hranila ❤️😍… I onda prekjucer, taman sam prvu curku ujutro nahranila i dodje dopis da se ukidaju SVE posjete bebama, ukljucujuci majke, naputak da pretezno budemo u sobama, izdajamo se u sobama tak da ih od prekjucer nisam vidjela 😪😪😪
    Ali danas sam dobila lijepe vijesti, sutra mozda idemo doma. Jedna je bila na kofeinu da ne zaboravi disati, ali uspjesno je skinuta sa toga. Jedna je malo anemicna, a drugoj su leukociti nesto nizi no kazu da sutra ak ce nalaz biti isti ili bolji idemo kuci jer to nije nista zabrinjavajuce. Pa eto drage moje, drzite nam fige sutra da nakon tri tjedna napokon vidim svoje klince doma koji mi neopisivo fale i svaku vecer tulim zbog njih a i muza naravno kojeg sam vidjela svega tri puta u ova tri tjedna.
    Uskoro vam se pridruzujem na temama hranjenja, nespavanja, grceva i ostalih problema… 😊
    Ljubim vas sve, citam vas kad stignem ❤️❤️❤️

Sretnoooo 🤞🤞💓

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.