ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    28. Veljača 2020. 13:28

Lorena94

Ja se inače ne znojim, ali zadnja 2 dana koma, po 6 puta idem pod tuš, ja sam krvariča točno 18 dana i to je to. U utorak bila kod dr veli sve ok, rana dobro zarasla, menstruacije ni na vidiku veli, jedino što mi se opet napravila cista na lijevom jajniku.. Mi još nismo kakali, odbija sad i sisu i bocu, a čujem koliko mu kvrlji u tom malom trbušćiću 😓😭😫

Mi smo uspjeli maloprije💪 Od glave do pete 🤣🤣🤣 tri dana mi trebalo da sve ocistim...al barem se sad smirio..stavila ga u kolica,upalila vrtuljak i zaspao je.

28. Veljača 2020. 13:51

Joj i ja sam se ful znojila par dana
    Al sad je sve ok
    Ja tako malo i krvarim a tek 15 dana prošlo a meni ko da je pri kraju krvarenje ful malo . Kako vama? 
    Imala sam dolje 2-3 šava 
    To me zatezalo možda 4-5 dana
    I poslije ni ne osjetim
    Do kilaže prije trudnoće još mi ostalo 3 kg samo
    Sva sam splasnula
    Bas sam pozitivno šokirana svime
    Nego dns mi se čini da maleni ima skokić u razvoju
    Zeki od noćas, nervozan, samo bi siku i slabo spavao
    Po možda 30 min po 2 x puta 
    Isto imam pitanje jel imala koja slučaj s bebicom da joj je jedno oko onak malo curi? Ko više suzi pa se nekad žuto stvori. 
    Eto nad zeza to desno oko
    Nije svaki dan tako al dns je bas suzno i čak ima žutog nebi rekla gnojno.
    Eto stavljam mu malo obloge od crnog čaja
    Malo natopim pa maknem
    Kako ste vi to riješavale ako ste se susretale ?
    Lijep pozdrav svima 🤗

Angelly
    28. Veljača 2020. 14:07

mala.le.90.

Angelly

Mi isto imali super dvije noci, zaspe u 20 i prvo budjenje u 3i30 i onda sljedece u 7. A sto se tice broja obroka mi smo na adu i uspijeli smo napoko doc na brojku 5x dnevno (rijetko kad 6…to ako u noci ima 2 hranjenja mjesto 1). Sve u svemu dosta sam zadovoljna njegovim ritmom. Al evo sad je dns odlucio prek dana njurgat na sve 😅

Koliko mu ml dajes?

150-170ml kolko i pise na kutiji za njegovubstarost s tim da obicno pred spavanje pojede 200. Mi smo na aptamilu.

28. Veljača 2020. 15:07

Angelly moj jedva 120 po obroku pojede 
    crnokosa ovo slici na konjuktivitis koji  ti je cest kod beba. Mogu i u bolnici pokupiti. Reci pedijatrici da ti da kapi. Nece ti to samo proci.stari babski recept veli stavit kapljicu majcinog mlijeka...no meni to bas i nije higijenski.

Lavica27
    28. Veljača 2020. 15:21

Angelly bome i mene sokiralo ovo 200ml😳 Moja kci je halapljivo jela al nikad mi vise od 180,nategnuto 200ml nije pojela(tipa sa godinu dana). 
    Crnokosa slazem se s LoSom,kcer je s tim iz rodilista dosla. Cisti se fizioloskom i sterilnom gazom pokretima od unutarnje strane oka prema van, i ako se ne varam dobili smo maxitrol kapi...

28. Veljača 2020. 15:22

Losa84 i meni se čini da ću morat do pedijatrije u pon.
    Meni svekrva bas rekla da mu mlijeka kapnem 😂
    Eto malo sam mu čak i na tupferu crnog čaja povlazila na oko i to sam čula da je ok.

Lavica27
    28. Veljača 2020. 15:26

Mikio ja vise imam problem da sam uzasno zaboravljiva. Tipa... jucer odem u ljekarnu,dok izgovaram dobar dan skuzim da se nemogu sjetit po sta sam dosla. Odem u Muller isto to se desi. Ono pregnancy brain je mala beba. I nikako da se uhodam u ovo s dvoje djece,mala jos uvijek ne ide u vrtic,doma je. Lagani kaos. Sad si sama kuham,peglam insve,vise mama/svekrva servis nemam pa ono, reality check. Tek sad si mislim kak sam samo s kceri mislila da nemam vremena a ovo je duplo. Cure s više klinaca svaaaka cast. Annika, Lunica, Tockice.. ja brijem da bi neko dijete negdje zaboravila. 100%. 
    Btw Petra je trebala s curama doma sta ne?
    Lorija,Sara,Omerta...dugo se ne javljaju :(

Lavica27
    28. Veljača 2020. 15:28

crnokosa

Losa84 i meni se čini da ću morat do pedijatrije u pon.
    Meni svekrva bas rekla da mu mlijeka kapnem 😂
    Eto malo sam mu čak i na tupferu crnog čaja povlazila na oko i to sam čula da je ok.

Crnokosa moj prijedlog je da nazoves pedijatra i konzultiras se umjesto da ides u leglo bakterija i virusa u ovo nezahvalno vrijeme,ako je moguce samo tako da ti prepise kapi. Ovo za crni caj jos nisam cula..cula sam za kamilicu ali navodno nije dobro (procijedjena)jer sitne cestice mogu uci u oko.

28. Veljača 2020. 15:32

Ma da bolje je tako
    Nego ga nosit tamo među sve boleštine . 
    Jel neka od vas imala slučaj sa skokom u razvoju sa 2 tj starosti bebe?

28. Veljača 2020. 16:21

Nemoj nikakav caj stavljat... bolje onda mlijeko ako hoces alternativu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.