ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2020. 03:12

beba ja nista ne zapisujem a bas sam miskila da bi trebala.
    Petra meni se cine brojevi iz Next-a realni. Kao npr HM, Lidlov 62  i Next 62

beba2025❤
    17. Svibanj 2020. 03:29

LoSa84, ja svašta pišem 🤭🤭i to redovno, jer jako brzo zaboravim, kada stalno nešto novo❤️
    Petra, Next je nama baš realne veličine, s time da su nam tajice za curke, široke, a kratke, ali to je jer su moje mrsavice,a visoke.
    Tako da sve ovisi o gradji djece. 
    Odjeća za nas je super, ja sam si uvijek uzimala na dječjem odjelu najveći broj i taman.. Imaju puno sladje stvari nego za nas odrasle😄😄
    Sad o tome mogu samo sanjati🤪
    Jel koja mršavi? Ja više neću dok dojim, baš mi se smanjilo mlijeko, uvjerena sam da je do prehrane. Tako da dok dojim, biti ću debela😝

Lavica27
    17. Svibanj 2020. 08:20

Jutro. Beba ja imam onu LovePrint radosnicuza oboje i sve pisem,dislovce ima kad je koji zub izasao. Otisak noge sam s kceri napravila s mj dana u onom.gipsu a s njegovih dva mj sam njegov i od kceri i njega zajedno i stopalo i rucica. 
    Apropo dojenja i prehrane uvjerula sam se da nema veze kod mene...

Taani
    17. Svibanj 2020. 08:36

Jutro žene!  
    Mi jučer prvi puta malca ostavili kod bake na dva sata pa se vratili na kavu i dojenje pa ga ostavili još dva sata - išli smo u veselo razgledavanje pločica i sanitarija . Malac bio super kod bake, spavao kao i kod kuće, a baka bi bila najsretnija da ga svaki dan čuva (kaže samo da nije ovisan o sisi, ne bi im ja ni trebala ). 
    -
    Mi kako vježbamo što više na casmatinu, malac se stvarno više zainteresirao i za hvatanje igračaka i okretanje, puno lakše se kroz vježbu okrene na trbuh nego prije. Super mi je to kako se kod njih takvih malih brzo vidi napredak .
    -
    Kod nas izašao poziv za upis u vrtić za 2020./2021., muka mi od te papirologije. Rodni list? Jeste vi vadile rodni list? Ja se nadam da kao i do sada može proći Elektronički zapis iz matice rođenih...
    Što je s Potvrdom ili Rješenjem HZZO o rodiljnom dopusti te visini primanja za vrijeme rodiljnog dopusta? To nisam nikada ni dobila, ne znam ni jesam li trebala dobiti .

Grizli
    17. Svibanj 2020. 08:52

Helou... 
    Beba ja svasta pisem. Imam 2 radosnice one kao spomenara dobila a razliciti podaci se traze. Poljepila u jedan sve slike sa UZV iz trudnoce jer je prvih par strana o trudnoci. Druga je bas detaljna od mejseca do mjeseca pa tu vise sad filujem sa slikicama. Bas se zaboravi svasta zato ja slikama to ovjekovjecim i napravim kao uspomenu pa preko cewe napravim naljepnicu i to ljepim u te radosnice. Dobila sam i okvir sa 12 mjeseci onaj pa sad svaki mj napravimo sliku da imamo za taj okviric. Za ruke i nogice sam kupila smjese 110 kn dodje. To je inace za zube zubarima smjesa i bas je ima hrpa. Napravili model ruke i noge sa 2 mj, probala sam i prije al nije nam uspjevalo. Planirm ponoviti sa 6 mj i 1 godinom da imamo. Jako lijepo je ispalo. I jos smo dobili od prijatelja kutijicu drvenu na kojoj je njeno ime,datum,duzina,tezina,sat rođenja i unutra spremam bas sve od prve dude koju smo prestali koristi, odjelca s kojim je iz rodilista dosla, moje trudnicke... Bas volim imat uspomene. Tako imam i sa svadbe. I da kupila na wish kutijicu za zube. Nisu jos ni poceli joj a ja vec uzela kutijicu za spremat one koji otpadnu 🤣 al kutijica mi bila fora.
    Dobro da ste mi rekle za Next vec mislila naruciti al onda ce mojoj biti los odabir ta robica posto je mrsava i tanka. Mojoj su recimo pidzamice od Sinsay super ispale. Kupila mi frendica i vila skwpticn na kraju joj stoje savrseno za razliku od nekih drugih koje su joj presiroke pa izvuče nogice ili joj vise na rukama rukavi koliko su dugi.
    Rodni list su nama u maticnom dali kod upisa. Mene muci sto i kako napravit dokumenete njoj? Sto se njima uopce radi osobna ili putovnica? Kako sa slikanjem 🤔

• Nita9999
    17. Svibanj 2020. 09:10

Grizli koju veličinu pidžamica nosite iz Sinsay? 
     ako bi naručivala, rado ti ja pošaljem, imam i 68 i 74 ( nama su malo ipak uske), 

17. Svibanj 2020. 09:24

beba2019

Mame, da li si pišete, te PRVE pute?
    Zanimljivo je nakon koju godinu pročitati, a i kad porastu klinci vole pitati kad su nešto napravili prvi put, a nema šanse sve upamtiti😄ja sve pišem 🤭
    Također, da li ste kupile onu masu u kutijici za otisak nogice/ručice? To je med medeni🥰
    Možete kupiti i platno za slikanje, pa napraviti otisak dlanova sa akrilnom bojom, svatko druge boje.. Mi imamo na zidu, baš cool izgleda 😄
    Ako koja ima kakvu ideju, osim radosnice i kutije uspomena, pisite🥰

Ubacivam se, imas od angelluma- moja prica.. pise se u nju jako dugo cak do prve pricesti, meni je predivna 

Taani
    17. Svibanj 2020. 09:45

ayla

beba2019

Zanimljivo je nakon koju godinu pročitati, a i kad porastu klinci vole pitati kad su nešto napravili prvi put, a nema šanse sve upamtiti😄ja sve pišem 🤭
    Također, da li ste kupile onu masu u kutijici za otisak nogice/ručice? To je med medeni🥰
    Možete kupiti i platno za slikanje, pa napraviti otisak dlanova sa akrilnom bojom, svatko druge boje.. Mi imamo na zidu, baš cool izgleda 😄

Ubacivam se, imas od angelluma- moja prica.. pise se u nju jako dugo cak do prve pricesti, meni je predivna

Gledam ovih prvih 15ak stranica koje su dostupne, prekrasna je knjiga. 

beba2025❤
    17. Svibanj 2020. 09:47

Grizli

Helou…
    Beba ja svasta pisem. Imam 2 radosnice one kao spomenara dobila a razliciti podaci se traze. Poljepila u jedan sve slike sa UZV iz trudnoce jer je prvih par strana o trudnoci. Druga je bas detaljna od mejseca do mjeseca pa tu vise sad filujem sa slikicama. Bas se zaboravi svasta zato ja slikama to ovjekovjecim i napravim kao uspomenu pa preko cewe napravim naljepnicu i to ljepim u te radosnice. Dobila sam i okvir sa 12 mjeseci onaj pa sad svaki mj napravimo sliku da imamo za taj okviric. Za ruke i nogice sam kupila smjese 110 kn dodje. To je inace za zube zubarima smjesa i bas je ima hrpa. Napravili model ruke i noge sa 2 mj, probala sam i prije al nije nam uspjevalo. Planirm ponoviti sa 6 mj i 1 godinom da imamo. Jako lijepo je ispalo. I jos smo dobili od prijatelja kutijicu drvenu na kojoj je njeno ime,datum,duzina,tezina,sat rođenja i unutra spremam bas sve od prve dude koju smo prestali koristi, odjelca s kojim je iz rodilista dosla, moje trudnicke… Bas volim imat uspomene. Tako imam i sa svadbe. I da kupila na wish kutijicu za zube. Nisu jos ni poceli joj a ja vec uzela kutijicu za spremat one koji otpadnu 🤣 al kutijica mi bila fora.
    Dobro da ste mi rekle za Next vec mislila naruciti al onda ce mojoj biti los odabir ta robica posto je mrsava i tanka. Mojoj su recimo pidzamice od Sinsay super ispale. Kupila mi frendica i vila skwpticn na kraju joj stoje savrseno za razliku od nekih drugih koje su joj presiroke pa izvuče nogice ili joj vise na rukama rukavi koliko su dugi.
    Rodni list su nama u maticnom dali kod upisa. Mene muci sto i kako napravit dokumenete njoj? Sto se njima uopce radi osobna ili putovnica? Kako sa slikanjem 🤔

Grizli, za bebu su mi super tajice iz Nexta, ovo gore sam napisala za svoje velike djevojčice. 
    Ali, kažem, sve ovisi do modela❤️
    Meni je Next divan, dovoljno kvalitetan s obzirom na to da je jeftin. Baš kupujem godinama i peri deri😄

17. Svibanj 2020. 09:55

Taani

ayla

beba2019

Gledam ovih prvih 15ak stranica koje su dostupne, prekrasna je knjiga.

Bas je, ja sam ju dobila na poklon inace jako puno kosta nezz sad tocno al mislim da 350ili 450kn 🤷‍♀️ kad sam ju dobila i citala ja sam se rasplakala bas je predivno napisana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.