ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    16. Svibanj 2020. 09:45

Mi smo na Pamper PC i nikad mi nije promocilo ni iscurilo 💩 a bome bude puna da ju nekad ne mogu smotati 🤣🤣 Samo par puta mi se upisao ali to sam ja kriva jer nisam dobro namjestila leptirice. Vijam akcije 2+1 gratis i necemo ih mijenjati iako sam mal pocela experimentirati s drugima tokom dana.
    Mrgud uzivajte 😊😊
    Meni fali Rijeka  a muz nece ni da cuje da idemo nazad xD

Lavica27
    16. Svibanj 2020. 09:47

Jutro cure! Ja kod frizera🥰🥰🥰🤭🤭
    Pitala me kcer na izlasku samo zasto idem,reko ruzna mi kosa. Kaze a je je,moja je lijepa. Al lijepa ti je torba mama,di ti je ona crna,nju ne nosis?🤣🤣

Mikio sad si dobila energije za novih 30 noci🍾🍾 Meni muz svako jutro u 6 preuzme oboje,ja do 8 odspavam. Nocas je relazltivno ok noc bila,pocela sam ga vracat u kinderbet nakon hranjenja i cak funkcionira,spavamo bar u miru oboje do jutra. 

LoSa sad si me splasila s tim faking zeljezom...a kolko mu je bilo zeljezo? Bas moram svom pogledat. Pedica mi savjetuje da mu prvo Oleovit uvedem par dana,pa onda zeljezo postupno (2×10kapi je doza od gastricke) i nakon toga da vidimo s dohranom sta cemo. 

Mrgud to ti je sto posto zbog dolaska u novu okolinu,i njima treba malo. Uzivajte🥰

Damnarexx 🌺
    16. Svibanj 2020. 09:58

Mikio bravo muzu💪😁 super, vjerujem da si kolko tolko dosla na sebe.
    Lavice mala ti je kraljica😂😂 ides se sisat, farbat ili?
    I ja idem danas😍 jedva cekam.
    .
    Mi smo upravo na putu za more🤗 first trip.

Valkris
    16. Svibanj 2020. 10:07

Mrgud uživajte! 🏖️🌅🌅 Moj je bio takav kad smo prvi put mijenjali okolinu. Sad smo svako malo tu kod bake pa ne vidim da mu smeta vise te promjene. 
    Damnarexx sretan put ☺️
    Mikio, bravo za muza 💪💪
    Moj isto preuzme od 04 do negdje 08 najčešće i stalno vice da se on divi nama zenama 🥰🥰
    Losa, super za kasice i jedva čekam da i mi krenemo 😃😃
    Pelene.. Mi sad potrosili violetu pa muz uzeo puffies danas cu tek probati, nadam se da su ok 😐
    Lavice mala ti je zakon 😃 

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 10:08

Joj Lavice, ta tvoja kraljica mi uljepša dan izjavama 🥰 šećerić
    Dečko i ja smo totalno uvjezbani za to noćno hranjenje, tako sam se navikla da cu pop.. kad ode na teren, već vidim, lako se na dobro naučiti 😁
    Beba i ja se uvijek sinkronizirano budimo tako da kad nanjusim buđenje trgnem njega da bude u polusnu i odem se izdajat, najčešće negdje na pol izdajanja se ona budi pa joj malo dodaje dudu i kad vidi da više ne ide je digne, odnese na prematalicu i pripremi sve za presvlačenje, ja u međuvremenu napunim bočicu pa je dođem presvući dok on ode na WC i shvati kako se zove i di je😁  i onda je on nahrani dok se ja izdojim do kraja i svi skupa idemo spavat

[/url

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 10:12

Super za nove frizure, ja skratila jedno 10cm pred sva dana pitam danas dečka ako je uopće skužio 🤦
    "Ma učinilo mi se da je nešto drugačije, ali i dalje ti je to jako predugo"
    Konj, on tuguje za vremenima kad mi je cijela glava bila obrijana. Kaže fino za českati i ne zapetlja se u dlake gdje god se okrene 🤣🤣🤣
    E stvarno, pričali smo sto puta o ispadanju kose ali da li će to ikad prestati? :O
    Imam osjećaj da mi sve jače ispada kosa, to su baš cijeli buseni, kao da sam bolesna, strašno

[/url

annika
    16. Svibanj 2020. 10:40

LoSa sirup. Dobila sam i ja sa dvoje prvih sirup samo tek sa 6 mjeseci ali onda je doza odmah bila 2, 5 ml i baš ih je patio trbuščić a sad će nam vjerovatno povećati sa 6 mjeseci na punu dozu, ovo je da se trbuščić privikne, izgleda. Nije mi problem boja stolice, nego smrad. Cijeli stan na to željezo smrdi
    DeeDee meni ispada jače nego ikad. U iskušenju sam da odem opet skratiti sve na par centi

[iimg]

• Hani
    16. Svibanj 2020. 11:32

Lavice, ja obožavam tu tvoju malu🤗🤗😁. 
    Losha, super za kašice👍👍
    Damna, sretan put!! Mrgud, uživajte! Mikio, sad ćeš bit ko nova. PetraB, šta je za ručak😁😋?

• Stelle123
    16. Svibanj 2020. 11:48

Cek jel se svim bebama vadi krv do 6 mjeseci?

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    16. Svibanj 2020. 12:42

Mislim da da,bas pregled sa 6mj. Al nas prate na rebru pa je to cesce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.