Hej cure…trebam vasu pomoc, sefici se ispod rukice jako crveni koza a nisam pametna s cim mazati? Evo slika kako to izgleda:
Inace, danas nam je 4 mjeseca i prvi potpuni okret s ledja na trbuh. Morat cu i ja poceti zapisivati sve, imam i radosnicu al sve danas cu, sutra cu…i nikako. 🙈 Moram je sutra naci pa traziti po slikama sta je kad bilo. Sva sreca pa stalno fotkam 🤣🤣
Ne kažem da je ispravno ali prošli tjedan joj je bilo identično tako ispod oba pazuha, namazala sam sudocremom 🤷
prošlo preko noći i nije se vraćalo.
Jeeej za okret, mi smo danas vitu uspjeli animirati da neko vrijeme bude na boku, možda će se jednom i sama okrenuti 🤣
[/url
Pokušavam stavit sliku, ali neće. Uglavnom to je sigurno od znoja, tj od vrućine pa bi se trebali oblačiti u što prozračnije materijale, lagano, i paziti da se nakon kupanja ti pregibi dobro posuše. Nama na vratu ne prolazi valjda jer je to fakat konstantno preklopljeno plus kaj je vani sad baš vruće. A na pazuhu se javi pa prođe, dječji puder ili sudokrem pomažu, al mi imamo problem jako suhe kože pa nam to pogoršava. Zadnje mažem belogent baby i čini mi se da ipak malo ide na bolje.
Hej cure…trebam vasu pomoc, sefici se ispod rukice jako crveni koza a nisam pametna s cim mazati? Evo slika kako to izgleda:
Inace, danas nam je 4 mjeseca i prvi potpuni okret s ledja na trbuh. Morat cu i ja poceti zapisivati sve, imam i radosnicu al sve danas cu, sutra cu…i nikako. 🙈 Moram je sutra naci pa traziti po slikama sta je kad bilo. Sva sreca pa stalno fotkam 🤣🤣
Nas je patronažna upozorila da se neki dijelovi tijela gdje je ta tanka kožica znaju upaliti često (ispod pahuha, ispod koljena, vratni pregibi) i da ih namažemo kad mažemo guzu. Moram priznati da ja to radim samo poslije kupanja kad je natrackam cijelu i to ne svaki put jer nisam fan krema na bebama, ali ona nema ni problema, možda da ima bi mazala stalno.
Frendica stavlja baby puder po preporuci i smanji se crvenilo.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Hvala cure...😘budem probala sudocrem pa ako se ne povuce onda nesto drugo. Vjerujem da je od vrucine, kod nas je zadnjih par dana bas onako fuj sparno...i dosta se znojila. A ja stalno mislim da ce joj biti hladno 🙈
DeeDee vjerovatno ce se okrenuti kad se ne budes nadala, prije nego s tim animacijama 🤣🤣 Tako je nama bilo. Okrenula se par puta jutros dok je muz jos spavao i cijeeeli dan je pokusavam animirati da ponovi pred njim i nece, samo me onako gleda da sta je gnjavim. I onda kad sam odustala okrene se. 🤣🤣🤣 Ma lopuze su to vec sada!
L 💛
DeeSB tako je moj imao na nogicama koje su malo debele pa ima ko pregibe. Sad ga zbog atopijskog mazem 2× dnevno i sad vise nema ni toga.
Kad sam bila u Petrovoj pricala mi cistacica na odjelu carskog (a tko ce drugi sve znat :-) ) da godisnje se tamo rodi oko 8-ero trojki i da su zadnjih godina to cesto prirodne jer po zakonu vise ne smiju vracati vise od 2 embrija. Bile su trojke i kad je moj bio u bolnici no oni su vec bili u dvojci kad je moj bio u jedinici pa smo se mimoisli.
Joj moj malacje odlucio strajkat s hranom... jedva dbevno i 500 mL mlijeka pojede dok se kasici i zlici bas veseli. Mislim da cupromijenit ad mlijeko da probamo neko drugo... Zapravo je poceo manje jest kad smo presli od PRE na jedinicu pamu mozdane pase. No dobiva nesto na tezini...makar ne precise. U dva tjedna je dobio 300 g.
Krivo sam napisala, bepanthen, a ne belogent🤦♀️ još uvijek pokušavam izbjegavati kortikosteroide, za 2 tjedna idemo na cijepljenje pa se nadam da će proći, inače će vjerojatno pedijatrica to uvesti☹️, a možda i sama prije probam sa bepanthen plusom. Najgore je kaj to na vratu ona već sama čoha, pa me strah infekcije.
Hvala cure…😘budem probala sudocrem pa ako se ne povuce onda nesto drugo. Vjerujem da je od vrucine, kod nas je zadnjih par dana bas onako fuj sparno…i dosta se znojila. A ja stalno mislim da ce joj biti hladno 🙈
DeeDee vjerovatno ce se okrenuti kad se ne budes nadala, prije nego s tim animacijama 🤣🤣 Tako je nama bilo. Okrenula se par puta jutros dok je muz jos spavao i cijeeeli dan je pokusavam animirati da ponovi pred njim i nece, samo me onako gleda da sta je gnjavim. I onda kad sam odustala okrene se. 🤣🤣🤣 Ma lopuze su to vec sada!
DeeSB, pisala sam prije da smo mi imali te probleme na svim pregibima kak je mali bio bucko. U ljekarni nam rekli da prvo probamo s bepanthenom, pa ako ne ide onda sa sudocremom. Pedica se slozila za bepanthen. Kad god se pojavi mi s tim mazemo i bas pomaze.
Joj moja mama je za mene radosnicu pisala, bas mi je to super:) kao mala sam je stoput procitala, al nis nisam upamtila. Bas bi je mogla pitat za to. Ja isto imam neku iz dma koja je isla i kroz trudnocu, al ne pisem nista:( bas se nikad ne sjetim. Mozda sam dvaput nesto zapisala.
.
Casmatino ipak ne prolazi kod nas:( Mali ga ne voli bas, sav se ukipi kad ga stavim na to, dok se na kaucu bas prevrce. Cini mi se kao da mu je jako neudobno, bas ne zeli glavom okretat. Ima bas jako okruglu glavu pa ga mozda zulja na podu, nemam pojma. Uglavnom pokusavam tamo lezati s njim, pa dojimo tamo i tak, mozda se tak nekak navikne...
DeeSb,, mojoj to prodje preko noći, namažem Becutan masti(ne krema). Neće to stalno imati, na vratu bude dok ne dižu puno glavicu i zapravo ni nemaju vrat😂dok su male bebice.. Ispod ručica isto, osjetljiva koža pa se lako zacrveni, ali lako i prodje, ne brini😍
LoSa84,, nisam nikako stručna, ali ako tvoja beba voli više kašice nego mlijeko, ja bih mu dala da papa. Naravno, ne puno, s razlogom se uvodi po malo papice, ali hoću reći da postoje bebe koje baš i ne vole mlijeko, pa se ne opterećuj sa ml. koliko je popio.
Ako dobro pamtim.. on je baš bio mrvica, prema tome super napreduje, a ne može stalno jednako dobivati, možda sad raste u dužinu ❤️također, ne brini.
Moja mama je za mene vodila radosnicu i sad sam ju uzela kad sam rodila i to mi je predivna uspomena. Dok mm nema i njemu to nis ne znaci. S obzirom da sam rodila musko radosnica bi bila za mene. Iako, ne vodim, stalno kao budem al nis. Mobiteli su krivi jer danas imam 500000 slika a ni jednu izradenu i tak. Ova angellum kaj ste spomenule fkt ima lijep dizajn, al slazem se s mare, to je meni ultra vjerski..
Prijavljujem da malom mrgudu ocito godi morski zrak, svako popodne posteno odspavamo 😁
Htjela sam pitat cure koje imaju onaj ruksak za kolica s alija, kak ste zadovoljne?
Sortiraj odgovore
Najstariji